ترایفل هویج دسر مدرن برای مهمانی رسمی و دوستانه

مهربانوی ایرانی

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/11/30
ارسالی ها
6,382
امتیاز واکنش
14,555
امتیاز
898
سن
27
ترایفل یک دسر انگلیسی خیلی خوشمزس که به طعم های مختلف درست میشه. در این مطلب طرز تهیه ترایفل هویج را خواهید دید.

Carrot-Dessert-4.jpg


طرز تهیه ترایفل هویج
مواد لازم برای کیک هویج

تخم مرغ 2 عدد

شکر دو سوم پیمانه

شیر یک پیمانه

روغن مایع نصف پیمانه

آرد یک و نیم پیمانه

بکینگ پودر یک قاشقاشق غذاخوریذاخوری

نمک یک چهارم قاشق چایخوری

دارچین ، جوز هندی و پودر هل یک دوم قاشق چایخوری

هویج رنده شده یک پیمانه



دستور پخت

تخم مرغ را با همزن برقی هم بزنید تا کرمی رنگ و کشدار شود. شکر را اضافه کرده و هم بزنید.

شیر و پیمانه روغن مایع را هم اضافه کنید. آرد، بکینگ پودر و نمک را 3 بار الک کرده و کم کم به مواد اضافه کنید.

دارچین، پودر هل و جوز هندی را هم بریزید. سپس هویج رنده شده را به مواد کیک اضافه کنید.

یک دور هم بزنید و داخل قالب بریزید. قالب را داخل فر 180 درجه از قبل گرم شده، به مدت 40 دقیقه بگذارید.

بعد از پخت اجازه دهید کیک سرد شود.



Carrot-Dessert-5.jpg


مواد لازم برای تهیه کرم ترایفل هویج

پنیر خامه ای 300 گرم

خامه صبحانه 200 گرم

پودر قند 150 گرم



طرز تهیه کرم

وانیل نصف قاشق چایخوری همه مواد را با هم مخلوط کرده و با همزن هم بزنید. میزان شیرینیش به خودتون بستگی داره می تونید کم و زیاد کنید.

لایه وسط هم کرم کاسترد هست که میتونید آماده تهیه کنید البته من خودم درست کردم. چند دستور در انتهای مطلب هست.



آماده کردن دسر ترایفل هویج
کیکتون که سرد شد داخل ظرف سرو لایه اول کیک هویج رو خرد کنید و بریزید.
لایه بعدی کرم پنیری رو تو قیف بریزید و بریزید روی کیک.

لایه ی سوم هم کرم کاستارد را بریزید و به همین ترتیب تکرار کنید.

ظرف را داخل یخچال بگذارید چند ساعتی بمونه و بعد دسر ترایف هویج آماده ست برای سرو.

نوش جان.

Carrot-Dessert-2.jpg




کرم کاسترد – دستور شماره 1
مواد لازم

شیر 5/1 لیوان

پودر نشاسته ذرت 3 قاشقاشق غذاخوریذا خوری

شکر 2/1 لیوان

زرده تخم مرغ 1 عدد

وانیل 2/1 قاشق چایخوری

طرز تهیه

شیر سرد را با نشاسته ذرت مخلوط کرده شکر و زرده تخم مرغ را به آن اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم.

سپس روی حرارت می گذاریم و مرتب هم می زنیم تا از فرنی کمی سفت تر شود.

پس از خاموش کردن شعله وانیل را اضافه می کنیم.



کرم کاسترد – دستور شماره 2
مواد لازم

پودر کاسترد 3 قاشق غذاخوری

خامه 100 گرم

شیر 400 میلی لیتر

شکر 6 قاشق غذاخوری

وانیل



طرز تهیه

پودر کاسترد را با شیر مخلوط کرده روی حرارت هم بزنید تا غلیظ شود. سپس خامه و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.

مجله تصویر زندگی
 

برخی موضوعات مشابه

بالا