- عضویت
- 2015/09/05
- ارسالی ها
- 9,323
- امتیاز واکنش
- 41,933
- امتیاز
- 1,139
➣ @tebeirani
°❀°°❀°°❀
°°❀°
°❀°
°°
⚛←●حقایقے تلخ در مورد چای●→⚛
← قسمت اول
●✍ بوتہ چـای جزو معـدود گياهانے است ڪـہ بہ دليل وجود سموم فراوان در بافت آن، در طــبيعت هيچ آفت جدی بہ جز انسان نــدارد!
❁مزارع اين گيــاہ نياز بہ سمپاشے ندارند و هيــچ چرنده، پرنده، حــشرہ و ... بہ آن نزديڪ نمی شود.
❁اگر در بيــن علوفہ چهارپايان حتے ڪمے برگ چای باشــد، حيوان بہ محض جـويدن آنها را از دهانش بيرون مے ريزد!
●✍در بسیارے از مناطق ڪـشاورزے، براي آن ڪـہ احشام و ساير حيوانات بہ مـزارع و ڪشتزارهاے مختلف نزديڪـ نـشدہ و زراعت را خراب نـڪـنند، اطـراف آنها را بوتہ چای مے ڪارند. حيوانات با مشـاهدہ بوتہ چای بہ مـزرعہ نزديڪ نمـے شوند!
●✍ مصرف چاے (خصوصاً پس از غذا ڪہ سال هاست عادت بسياری از ايرانيان شدہ است) جلوي جذب آهن معدنے موجود در غذاها توسط بدن را مے گيرد
❈▪️در نتيجہ منجر بہ بروز بيماری ڪم خونے مزمن در مصرف ڪنندگان مے شود.
❈▪️چای دارای ترڪيباتے بہ نام تانن است ڪہ مزہ تلخ چاے را ايجاد مي ڪند.
❈▪️تاننها با آهن، ايجاد رسوب مي نمايند و اين رسوب بہ دليل درشتے ملڪول و سنگينی، غير قابل جذب توسط بدن است.
❈▪️لذا در صورتے ڪہ غذای مصرفے دارای آهن بودہ و بلافاصلہ بعد از آن چای مصرف شود، از جذب آهن آن جلوگيرے مےڪند. فراموش نڪنيد ڪہ عارضہ ڪم خونے خود باعث دہ ها بيماری ديگر در بدن مے شود.
●✍ اولين وارد ڪـنندہ تخم اين گياہ بہ ايران در اوايل دورہ قاجار انگليسے ها بودند ڪـہ با همڪـاری عناصر خودفروختہ اي در دربار قاجار، ڪـشت اين گياہ و نوشيدن دم ڪـردہ آن را در ايران رواج دادند.
❁عڪـس العمل علماء و حڪـماي آن دوران در برابر اين حرڪـت پليد استعماري شديد بود. در يڪـے از نامہ هایے ڪـہ بہ دربار قاجار نوشتہ شدہ است آمده: «چرا مے خواهيد گياهے را در ايران رواج دهيد ڪـہ حتے الاغ ها از نزديڪـ شدن بہ مزارع آن خودداری مے ڪـنند! چای مولد سودا در بدن و سودا مقدمہ سرطان است!».
❁واقعيت آن است ڪـہ حڪـمای ايران زمين از چند هزار سال قبل با اين گياہ آشنایے داشتہ و بہ خوبے مے دانستند ڪـہ اين گياہ ارزش غذایے نداشته، بلڪـہ مصرف غير دارویے آن مضر است.
●✍ گياہ چای داراي مادہ ای است بہ نام اگزاليڪـ اسيد، ڪـہ مسموم ڪـنندہ بودہ و اختلالات متابوليسمي ايجاد مے ڪـند. اين مادہ در ڪـليہ رسوب ڪـردہ و سنگ های ڪـليوی اگزاليڪـ را موجب مے شود.
⚠️ ڪـپے بِــــدون ذِڪـر لینڪـ ممنوع ⚠️
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
طـب سنتے ایرانے اِسلامے
⇲
°❀°
°°❀°
°❀°°❀°°❀
°❀°°❀°°❀
°°❀°
°❀°
°°
⚛←●حقایقے تلخ در مورد چای●→⚛
← قسمت اول
●✍ بوتہ چـای جزو معـدود گياهانے است ڪـہ بہ دليل وجود سموم فراوان در بافت آن، در طــبيعت هيچ آفت جدی بہ جز انسان نــدارد!
❁مزارع اين گيــاہ نياز بہ سمپاشے ندارند و هيــچ چرنده، پرنده، حــشرہ و ... بہ آن نزديڪ نمی شود.
❁اگر در بيــن علوفہ چهارپايان حتے ڪمے برگ چای باشــد، حيوان بہ محض جـويدن آنها را از دهانش بيرون مے ريزد!
●✍در بسیارے از مناطق ڪـشاورزے، براي آن ڪـہ احشام و ساير حيوانات بہ مـزارع و ڪشتزارهاے مختلف نزديڪـ نـشدہ و زراعت را خراب نـڪـنند، اطـراف آنها را بوتہ چای مے ڪارند. حيوانات با مشـاهدہ بوتہ چای بہ مـزرعہ نزديڪ نمـے شوند!
●✍ مصرف چاے (خصوصاً پس از غذا ڪہ سال هاست عادت بسياری از ايرانيان شدہ است) جلوي جذب آهن معدنے موجود در غذاها توسط بدن را مے گيرد
❈▪️در نتيجہ منجر بہ بروز بيماری ڪم خونے مزمن در مصرف ڪنندگان مے شود.
❈▪️چای دارای ترڪيباتے بہ نام تانن است ڪہ مزہ تلخ چاے را ايجاد مي ڪند.
❈▪️تاننها با آهن، ايجاد رسوب مي نمايند و اين رسوب بہ دليل درشتے ملڪول و سنگينی، غير قابل جذب توسط بدن است.
❈▪️لذا در صورتے ڪہ غذای مصرفے دارای آهن بودہ و بلافاصلہ بعد از آن چای مصرف شود، از جذب آهن آن جلوگيرے مےڪند. فراموش نڪنيد ڪہ عارضہ ڪم خونے خود باعث دہ ها بيماری ديگر در بدن مے شود.
●✍ اولين وارد ڪـنندہ تخم اين گياہ بہ ايران در اوايل دورہ قاجار انگليسے ها بودند ڪـہ با همڪـاری عناصر خودفروختہ اي در دربار قاجار، ڪـشت اين گياہ و نوشيدن دم ڪـردہ آن را در ايران رواج دادند.
❁عڪـس العمل علماء و حڪـماي آن دوران در برابر اين حرڪـت پليد استعماري شديد بود. در يڪـے از نامہ هایے ڪـہ بہ دربار قاجار نوشتہ شدہ است آمده: «چرا مے خواهيد گياهے را در ايران رواج دهيد ڪـہ حتے الاغ ها از نزديڪـ شدن بہ مزارع آن خودداری مے ڪـنند! چای مولد سودا در بدن و سودا مقدمہ سرطان است!».
❁واقعيت آن است ڪـہ حڪـمای ايران زمين از چند هزار سال قبل با اين گياہ آشنایے داشتہ و بہ خوبے مے دانستند ڪـہ اين گياہ ارزش غذایے نداشته، بلڪـہ مصرف غير دارویے آن مضر است.
●✍ گياہ چای داراي مادہ ای است بہ نام اگزاليڪـ اسيد، ڪـہ مسموم ڪـنندہ بودہ و اختلالات متابوليسمي ايجاد مے ڪـند. اين مادہ در ڪـليہ رسوب ڪـردہ و سنگ های ڪـليوی اگزاليڪـ را موجب مے شود.
⚠️ ڪـپے بِــــدون ذِڪـر لینڪـ ممنوع ⚠️
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
طـب سنتے ایرانے اِسلامے
⇲
°❀°
°°❀°
°❀°°❀°°❀