حقایقی تلخ درمورد چای

  • شروع کننده موضوع FATEMEH_R
  • بازدیدها 253
  • پاسخ ها 1
  • تاریخ شروع

FATEMEH_R

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
عضویت
2015/09/05
ارسالی ها
9,323
امتیاز واکنش
41,933
امتیاز
1,139
➣ @tebeirani
°❀°°❀°°❀
°°❀°
°❀°
°°
⚛←●حقایقے تلخ در مورد چای●→⚛

← قسمت اول

●✍ بوتہ چـای جزو معـدود گياهانے است ڪـہ بہ دليل وجود سموم فراوان در بافت آن، در طــبيعت هيچ آفت جدی بہ جز انسان نــدارد!

❁مزارع اين گيــاہ نياز بہ سمپاشے ندارند و هيــچ چرنده، پرنده، حــشرہ و ... بہ آن نزديڪ نمی شود.

❁اگر در بيــن علوفہ چهارپايان حتے ڪمے برگ چای باشــد، حيوان بہ محض جـويدن آنها را از دهانش بيرون مے ريزد!

●✍در بسیارے از مناطق ڪـشاورزے، براي آن ڪـہ احشام و ساير حيوانات بہ مـزارع و ڪشتزارهاے مختلف نزديڪـ نـشدہ و زراعت را خراب نـڪـنند، اطـراف آنها را بوتہ چای مے ڪارند. حيوانات با مشـاهدہ بوتہ چای بہ مـزرعہ نزديڪ نمـے شوند!

●✍ مصرف چاے (خصوصاً پس از غذا ڪہ سال هاست عادت بسياری از ايرانيان شدہ است) جلوي جذب آهن معدنے موجود در غذاها توسط بدن را مے گيرد

❈▪️در نتيجہ منجر بہ بروز بيماری ڪم خونے مزمن در مصرف ڪنندگان مے شود.

❈▪️چای دارای ترڪيباتے بہ نام تانن است ڪہ مزہ تلخ چاے را ايجاد مي ڪند.

❈▪️تاننها با آهن، ايجاد رسوب مي نمايند و اين رسوب بہ دليل درشتے ملڪول و سنگينی، غير قابل جذب توسط بدن است.

❈▪️لذا در صورتے ڪہ غذای مصرفے دارای آهن بودہ و بلافاصلہ بعد از آن چای مصرف شود، از جذب آهن آن جلوگيرے مےڪند. فراموش نڪنيد ڪہ عارضہ ڪم خونے خود باعث دہ ها بيماری ديگر در بدن مے شود.

●✍ اولين وارد ڪـنندہ تخم اين گياہ بہ ايران در اوايل دورہ قاجار انگليسے ها بودند ڪـہ با همڪـاری عناصر خودفروختہ اي در دربار قاجار، ڪـشت اين گياہ و نوشيدن دم ڪـردہ آن را در ايران رواج دادند.

❁عڪـس العمل علماء و حڪـماي آن دوران در برابر اين حرڪـت پليد استعماري شديد بود. در يڪـے از نامہ هایے ڪـہ بہ دربار قاجار نوشتہ شدہ است آمده: «چرا مے خواهيد گياهے را در ايران رواج دهيد ڪـہ حتے الاغ ها از نزديڪـ شدن بہ مزارع آن خودداری مے ڪـنند! چای مولد سودا در بدن و سودا مقدمہ سرطان است!».

❁واقعيت آن است ڪـہ حڪـمای ايران زمين از چند هزار سال قبل با اين گياہ آشنایے داشتہ و بہ خوبے مے دانستند ڪـہ اين گياہ ارزش غذایے نداشته، بلڪـہ مصرف غير دارویے آن مضر است.

●✍ گياہ چای داراي مادہ ای است بہ نام اگزاليڪـ اسيد، ڪـہ مسموم ڪـنندہ بودہ و اختلالات متابوليسمي ايجاد مے ڪـند. اين مادہ در ڪـليہ رسوب ڪـردہ و سنگ های ڪـليوی اگزاليڪـ را موجب مے شود.


⚠️ ڪـپے بِــــدون ذِڪـر لینڪـ ممنوع ⚠️
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
طـب سنتے ایرانے اِسلامے


°❀°
°°❀°
°❀°°❀°°❀
 
  • پیشنهادات
  • FATEMEH_R

    نویسنده انجمن
    نویسنده انجمن
    عضویت
    2015/09/05
    ارسالی ها
    9,323
    امتیاز واکنش
    41,933
    امتیاز
    1,139
    ➣ @tebeirani
    °❀°°❀°°❀
    °°❀°
    °❀°
    °°
    ⚛←●حقایقے تـلخ در مورد چــای●→⚛

    ← قسمت دوم


    ⇦•✍مصرف زياد چای دندان ها را لك دار و سياہ مے كند.

    ⇦•✍چاي ترشح اسيد معدہ را تحريڪـ مي كند و همچنين بہ دليل ماهيت اسيدی خود، در بروز زخم معدہ مؤثر است.

    ⇦•✍ در هر فنجان چاي بين 60 تا 75 ميلے گرم «ڪـافئين» وجود دارد ڪـہ LDL خون را افزايش مي دهد و عاملے مے شود براے انفارڪـتوس های قلبے و مغزی، ولے البتہ آرام بخش است و در دراز مدت اعتياد ايجاد مے ڪـند!

    ⇦•✍موادے ڪـہ در اصطلاح علم شيمے ساختار مولڪـولے حلقوی دارند (مواد آروماتيڪـ) سرطان زا هستند.

    ➖۞ «پلے فنول» يڪـے از مواد آروماتيڪـ است ڪـہ چای هم اين مادہ را دارد.

    ➖۞ فنول چيست؟ فنول يڪـ مادہ دارای ترڪـيبات حلقوی است ڪـہ بر روی پوست، ڪـبد و سيستم گوارش اثرات نامطلوبے مے گذارد.

    ➖۞ جالب اينجاست ڪـہ قريب بہ اتفاق مواد معطر شيميایے ڪـہ در ڪـارخانجات بہ چاي اضافہ مے ڪـنند هم جزء مواد آروماتيڪـ و سرطان زا هستند! (گل بود بہ سبزہ هم آراستہ شد!!)

    ⇦•✍ همان گونہ ڪـہ گفتہ شد چای دارای مادہ اي است بہ نام تانن. اين مادہ بسيار مدر است و بہ همين خاطر مايعات بدن را دفع ڪـردہ و پلاسما غليط مے شود.

    آنزيم ها در پلاسماے غليظ نمے تواننند فعاليت ڪـنند و بہ همين خاطر مواد زاید در بدن انبار شدہ و موجب بيماری های گوناگون مي شود.

    ضمناً تانن موجب فعاليت بيش از حد سلول های اپيتليال ڪـليہ شدہ و ڪـليہ را بہ مرور از ڪـار مے اندازد!


    ⇦•✍ بہ دليل وجود مقدار زيادی از مادہ ڪـافئين در چای، براى عدہ اى باعث تحريك اعصاب و يا تپش قلب مے شود.

    ➖۞همچنين نوشيدن چاى پررنگ براى خانم ها احتمال ابتلا بہ سرطان سينہ را افزايش مى دهد.

    ⇦•✍ مادہ آرام بخش ديگری در چاے وجود دارد بہ نام «تئين» ڪـہ محرڪـ سيستم اعصاب سمپاتيڪـ است و موجب افزايش ترشح آدرنالين مے شود.

    ➖۞تئين موجب ڪـاهش مقدار منيزيم داخل سلول ها مے شود. منيزيم مادہ ای است ڪـہ در سلول قرار دارد تا با انواع سرطان ها مبارزہ ڪـند و با نوشيدن چای اين مادہ مفيد از بدن خارج مے شود.
    شود
    °°❀°
    °❀°°❀°°❀
     
    آخرین ویرایش:

    برخی موضوعات مشابه

    بالا