داروهای گیاهی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

مهربانوی ایرانی

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/11/30
ارسالی ها
6,382
امتیاز واکنش
14,554
امتیاز
898
سن
27
سماق
خواص:
مهم ترین املاح میوه سماق عبارتند از: آلومینیوم، باریوم، کلسیم، کادمیوم، مس، آهن، پتاسیم، لیتیوم، منیزیوم، منگنز، سدیم، نیکل، فسفر، سرب، سلنیوم، وانادیوم و کروم.
ترکیبات دیگر:
فیبر: 6.14 درصد
رطوبت: 6.9 درصد
روغن: 4.7 درصد
پروتئین: 6.2 درصد
عصاره محلول در آب: 8.63 درصد
مواد آلی مهم سماق: فلاون ها، اسیدهای فنلی و تانن های هیدرولیز شونده،
اسیدهای آلی: مالیک، سیتریک، تارتریک و فوماریک،
اسیدهای چرب: اولئیک، لینولئیک و پالمیتیک،
آنتوسیانین ها: دلفیدین، میرتی لین و کری زانتمین.
گالوتانن ها مهم ترین ترکیبات سماق بوده و مقداری از اثرات اصلی مربوط به آنهاست.

مضرات:
خوردن سماق تازه باعث مسمومیت می شود. بنابراین فقط باید خشک آن را مصرف نمود.
به دلیل اینکه طبیعت سماق سرد است، برای افراد سردمزاج مناسب نیست و باید با گیاهان گرم مصرف شود.
مصرف بیش از حد سماق می تواند مسمومیت زا باشد.
سماق را باید به دور از نور مستقیم خورشید نگهداری نمایید.
 
  • پیشنهادات
  • مهربانوی ایرانی

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2018/11/30
    ارسالی ها
    6,382
    امتیاز واکنش
    14,554
    امتیاز
    898
    سن
    27
    فلفل آبی
    خواص:
    هفت‌ بند آبی‌ حاوی‌ اسانس‌ روغنی‌ فرار و اوکسی، اسیدهای‌ آلی‌ مختلف، اسید پولی‌گونیک، یک‌ گلوکوزید که‌ انعقاد خون‌ را افزایش‌ می‌دهد. یک‌ ماده‌ی تند و زننده‌ که‌ باعث‌ سرخ‌ شدن‌ و تاول‌ زدن‌ پوست‌ می‌شود. یک‌ روغن ‌اتری‌ دارای‌ پولیگونوم‌ که‌ فشار خون‌ را کاهش‌ می‌دهد. تانن‌ و گلوکز و نیترات‌ سدیم ‌است.
    طبع‌ هفت‌ بند آبی‌ گرم‌ و خشک‌ است.

    مضرات:
    شیره میوه خارخسک شیر را منعقد می‌کند به خاطر همین نباید بعد از خوردن شیر از میوه خارخسک استفاده کرد.
    به‌دلیل وجود مقادیر کمی از مواد سمی در گیاه، در برخی از افراد موجب واکنش‌های کبدی منجر به حساسیت نوری می‌شود.
     
    وضعیت
    موضوع بسته شده است.

    برخی موضوعات مشابه

    بالا