- عضویت
- 2018/11/30
- ارسالی ها
- 6,382
- امتیاز واکنش
- 14,554
- امتیاز
- 898
- سن
- 27
سماق
خواص:
مهم ترین املاح میوه سماق عبارتند از: آلومینیوم، باریوم، کلسیم، کادمیوم، مس، آهن، پتاسیم، لیتیوم، منیزیوم، منگنز، سدیم، نیکل، فسفر، سرب، سلنیوم، وانادیوم و کروم.
ترکیبات دیگر:
فیبر: 6.14 درصد
رطوبت: 6.9 درصد
روغن: 4.7 درصد
پروتئین: 6.2 درصد
عصاره محلول در آب: 8.63 درصد
مواد آلی مهم سماق: فلاون ها، اسیدهای فنلی و تانن های هیدرولیز شونده،
اسیدهای آلی: مالیک، سیتریک، تارتریک و فوماریک،
اسیدهای چرب: اولئیک، لینولئیک و پالمیتیک،
آنتوسیانین ها: دلفیدین، میرتی لین و کری زانتمین.
گالوتانن ها مهم ترین ترکیبات سماق بوده و مقداری از اثرات اصلی مربوط به آنهاست.
مضرات:
خوردن سماق تازه باعث مسمومیت می شود. بنابراین فقط باید خشک آن را مصرف نمود.
به دلیل اینکه طبیعت سماق سرد است، برای افراد سردمزاج مناسب نیست و باید با گیاهان گرم مصرف شود.
مصرف بیش از حد سماق می تواند مسمومیت زا باشد.
سماق را باید به دور از نور مستقیم خورشید نگهداری نمایید.
خواص:
مهم ترین املاح میوه سماق عبارتند از: آلومینیوم، باریوم، کلسیم، کادمیوم، مس، آهن، پتاسیم، لیتیوم، منیزیوم، منگنز، سدیم، نیکل، فسفر، سرب، سلنیوم، وانادیوم و کروم.
ترکیبات دیگر:
فیبر: 6.14 درصد
رطوبت: 6.9 درصد
روغن: 4.7 درصد
پروتئین: 6.2 درصد
عصاره محلول در آب: 8.63 درصد
مواد آلی مهم سماق: فلاون ها، اسیدهای فنلی و تانن های هیدرولیز شونده،
اسیدهای آلی: مالیک، سیتریک، تارتریک و فوماریک،
اسیدهای چرب: اولئیک، لینولئیک و پالمیتیک،
آنتوسیانین ها: دلفیدین، میرتی لین و کری زانتمین.
گالوتانن ها مهم ترین ترکیبات سماق بوده و مقداری از اثرات اصلی مربوط به آنهاست.
مضرات:
خوردن سماق تازه باعث مسمومیت می شود. بنابراین فقط باید خشک آن را مصرف نمود.
به دلیل اینکه طبیعت سماق سرد است، برای افراد سردمزاج مناسب نیست و باید با گیاهان گرم مصرف شود.
مصرف بیش از حد سماق می تواند مسمومیت زا باشد.
سماق را باید به دور از نور مستقیم خورشید نگهداری نمایید.