- عضویت
- 2018/11/16
- ارسالی ها
- 4,075
- امتیاز واکنش
- 70,793
- امتیاز
- 1,076
- سن
- 21
دانشمندان و آینده پژوهان پیش بینی میکنند که با توجه به مشکلاتی که رشد بیش از حد جمعیت و منایع محدود پیش میآورد، باید هر روز به چیزهای که میخوریم فکر کنیم. تحقیقات در صنایع غذایی و پیشرفت سریع تکنولوژی، زوایای جدیدی از آنچه در آینده خواهیم خورد را نشان میدهند که در این مطلب با آنها آشنا میشوید.
حشرات
به گفته سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد، امروزه حداقل دو میلیارد نفر در جهان از حشرات تغذیه میکنند. اگرچه از نظر خیلی از ما خوردن حشرات چندش آور است، اما حشرات سرشار از چربی، پروتئین، فیبر و موادمعدنی هستند. علاوه بر این خوردن حشرات نسبت به خوردن دام با محیط زیست سازگارتر است و مزه برخی از آنها بسیار شبیه محصولاتی است که در حال حاضر میخوریم مثل: سیب، بیکن، بادام زمینی یا ماهی.
جلبک: هنگام تنفس غذایتان را هم پرورش دهید
بیشتر جلبکها حاوی مقادیر زیادی از اسیدچرب امگا-۳ هستند، یک ماده مغذی ضروری که خواص زیادی دارد. مخترعان و طراحان اظهار میکنند که انسانها با پوشیدن یک ماسک خاص میتوانند جلبک مورد نیازشان را هنگام نفس کشیدن پرورش دهند.
گوشت آزمایشگاهی
تولید گوشت در آزمایشگاه روشی برای مبارزه با مسائل محیط زیستی است: انتشار گازهای گلخانه ای، صید بیش از حد ماهی و نگرانیهای مرتبط با حیوانات. شرکتی به نام «گوشت ممفیس» در حال حاضر با استفاده از سلولهای بنیادین حیوانات گوشت آزمایشگاهی تولید میکند. هزینه تولید ۴۵۰ گرم گوشت آزمایشگاهی در حال حاضر ۲۴۰۰ دلار میشود.