VIP دفترچه_//طب اطفال//

☾♔TALAYEH_A♔☽

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/05/18
ارسالی ها
35,488
امتیاز واکنش
104,218
امتیاز
1,376
برای جلوگیری از دست رفتن مایعات بدن کودک، مادر می تواند دفعات بیشتری به فرزندخود شیر بدهد یا میزان بیشتری مایع به او بدهد:





ـ برای کودکان زیر دو سال، یک چهارم یا نصف فنجان بزرگ ـ برای کودکان دو سال و بزرگ تر، یک و نیم فنجان بزرگ شیشه و فنجانی که با آن به کودک شیر و مایعات می دهیم، باید کاملاً تمیز باشد،چون شیر دادن به کودک از فنجان و شیشه ی شیر آلوده می تواند اسهال را تشدید کند. در صورتی که کودکی استفراغ و تهوع هم داشت، ۱۰ دقیقه صبر کنید و بعد آهسته آهسته و به مقدار کم به او مایعات بدهید. اسهال معمولاً بعد از سه تا چهار روز متوقف می شود. اما در صورتی که اسهال شدید بود، حتماً باید تحت نظر پزشک درمان شود






PP3.jpg
 
  • پیشنهادات
  • ☾♔TALAYEH_A♔☽

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/05/18
    ارسالی ها
    35,488
    امتیاز واکنش
    104,218
    امتیاز
    1,376
    مصرف خامه در کودکان!

    Please, ورود or عضویت to view URLs content!


    خامه دارای حجم بالای چربی نسبت به سایر مواد لبنی است



    خامه سرشار از چربی است و مصرف خامه پاستوریزه در حد مناسب برای کودکان، مشکلی ایجاد نمی کند.

    خامه سرشار از چربی است. اما مصرف آن می تواند فوایدی هم داشته باشد. باید توجه داشت که مصرف خامه پاستوریزه در حد مناسب برای کودکان، مشکلی ایجاد نمی کند.
     

    ☾♔TALAYEH_A♔☽

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/05/18
    ارسالی ها
    35,488
    امتیاز واکنش
    104,218
    امتیاز
    1,376
    ارزش تغذیه ای خامه
    خامه به دلیل این که دارای حجم بالاتری چربی نسبت به سایر محصولات لبنی است، بنابراین همیشه این نگرانی در مورد این ماده غذایی وجود داشته که مصرفش باعث افزایش چربی بدن و وزن می شود، در صورتی که مصرف مقادیر کافی آن می تواند تامین کننده منابع کافی از کلسیم و ویتامین D گردد.
     

    ☾♔TALAYEH_A♔☽

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/05/18
    ارسالی ها
    35,488
    امتیاز واکنش
    104,218
    امتیاز
    1,376
    ایمن بودن خوردن خامه توسط کودکان
    عموما مصرف خامه برای کودکان مشکلی ایجاد نمی کند، مگر اینکه کودک مبتلا به عدم تحمل لاکتوز موجود در لبنیات باشد. البته در مورد کودکانی که دچار ضعف سیستم ایمنی هستند و به طور مرتب دچار بیماری های عفونی و سرماخوردگی می شوند، توصیه می گردد که از خامه کمتر استفاده نمایند.

    در مورد کودکان سالم 5 سال به بالا، مصرف 1 تا 2 قاشق خامه در روز می تواند تامین کننده ویتامین D و کلسیم مورد نیاز در آنها باشد. در ضمن برخی متخصصان تغذیه کودکان معتقدند که مصرف خامه به مقادیر کم در کودکانی که دچار مشکلات گوارشی هستند، می تواند باعث بهبود عملکرد باکتری های پروبیوتیک در روده های آنها شود و مانع از بروز بیماری های عفونی در مجاری گوارشی گردد.
     

    ☾♔TALAYEH_A♔☽

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/05/18
    ارسالی ها
    35,488
    امتیاز واکنش
    104,218
    امتیاز
    1,376
    ملاحظه مهم مصرف خامه در کودکان
    یکی از نکات مهم در مورد خامه آن است که به سرعت در دمای محیط فاسد می گردد، به همین دلیل مصرف خامه های فاسد شده یا مشکل دار می تواند بلافاصله باعث بروز مشکلات گوارشی در کودک شود. به همین دلیل توصیه اکید می شود که کودکان حتما از خامه تازه پاستوریزه استفاده نمایند و از مصرف خامه های غیر پاستوریزه و قدیمی برای کودکان پرهیز گردد.
     

    ☾♔TALAYEH_A♔☽

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/05/18
    ارسالی ها
    35,488
    امتیاز واکنش
    104,218
    امتیاز
    1,376
    ده توصيه بهداشت غذاي كودك!

    رعایت اصول بهداشتی برای تهیه غذای کودک به حفظ سلامت او کمک می کند . رعایت این نکات مانع از ورود میکرب ها و مواد آلوده کننده به غذای کودک شده و از ابتلا او به بیماری هایی مانند اسهال جلوگیری می کند.با به کار گرفتن این توصیه ها غذای سالمی از نظر بهداشتی برای کودک خود تهیه کنید





    hhh2.jpg
     

    ☾♔TALAYEH_A♔☽

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/05/18
    ارسالی ها
    35,488
    امتیاز واکنش
    104,218
    امتیاز
    1,376
    bazy.jpg

    قبل و بعد از تهيه غذا دستها را بشوئيد.



    قبل از آماده كردن غذا و بعد از پايان كار دستها را با آب و صابون بشوييد و هر بار كه كهنه كودك را عوض مي كنيد و يا به دستشويي (توالت) مي رويد حتما" دستها را با آب و صابون بشوييد، اگر دستها زخمي است قبل از تهيه غذا محل زخم را ببنديد.
     

    ☾♔TALAYEH_A♔☽

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/05/18
    ارسالی ها
    35,488
    امتیاز واکنش
    104,218
    امتیاز
    1,376

    bazy.jpg

    غذاها را خوب بپزيد.


    حرارت موجب از بين رفتن ميكروبهاي بيماريزا مي شود و آلودگي احتمالي غذا در اثر پخت از بين مي رود.


    bazy.jpg

    غذاي كودك را تازه تهيه كنيد.


    بهتر است غذاي كودك براي هر وعده تازه تهيه شود و فاصله بين وقتي كه غذاي كودك پخته مي شود تا زماني كه به كودك غذا داده مي شود طولاني نباشد چون در فاصله اي كه غذا سرد مي شود احتمال دارد ميكروبها در غذا تكثير كنند.
     
    آخرین ویرایش توسط مدیر:

    ☾♔TALAYEH_A♔☽

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/05/18
    ارسالی ها
    35,488
    امتیاز واکنش
    104,218
    امتیاز
    1,376
    bazy.jpg

    غذاهاي پخته را بطور صحيح نگه داري كنيد.


    غذاهاي باقيمانده را سريعا" خنك كنيد و در ظرف در بسته در داخل يخچال نگهداري كنيد. نگهداري غذا در دماي اتاق باعث فساد غذا مي شود.

    bazy.jpg

    غذاهاي باقيمانده را قبل از مصرف حرارت دهيد.


    غذاهاي اضافي را قبل از مصرف مجدد، حرارت دهيد بطوري كه تمام قسمتهاي غذا داغ شود، در اين صورت آلودگي احتمالي و ميكروبها از بين مي رود، پس از يكبار حرارت دادن غذاي اضافي، باقيمانده آن را دور بريزيد.
     
    آخرین ویرایش توسط مدیر:

    ☾♔TALAYEH_A♔☽

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/05/18
    ارسالی ها
    35,488
    امتیاز واکنش
    104,218
    امتیاز
    1,376
    bazy.jpg

    غذاهاي خام و پخته را مجزا نگهداريد.


    غذاهاي خام و پخته را هم در آشپزخانه و هم در يخچال جدا از هم نگهداري كنيد چون احتمال دارد آلودگي از غذاهاي خام به غذاهاي پخته منتقل شود. اگر مي خواهيد غذاهاي پخته مثل مرغ پخته و يا انواع سبزي را كه خام مصرف مي كنيد خرد كنيد حتما"‌روي تخته يا ظرف جداگانه اي اين كار را انجام دهيد.
     
    بالا