- عضویت
- 2017/05/18
- ارسالی ها
- 35,488
- امتیاز واکنش
- 104,218
- امتیاز
- 1,376
محل تهيه و پخت غذا را تميز نگهداريد.
لوازمي را كه براي تهيه و طبخ غذا بكار مي بريد كاملا" بشوئيد. پارچه هاي مخصوص تميز كردن آشپزخانه را مرتب بشوئيد و در آفتاب پهن كنيد.
غذاها را از دسترس حشرات و جواندگان دور نگهداريد.
غذاها را در ظرف درب دار و دور از دسترس حيوانات و حشرات نگهداري كنيد چون حيوانات حامل ميكروبهاي بيماريزا هستند.
آب پاكيزه مصرف كنيد.
براي نوشيدن و تهيه غذا، آب پاكيزه مصرف كنيد. كودكان نسبت به آلودگي آب حساس و آسيب پذير هستند آب مصرفي كودكان زير يكسال را حتما" بجوشانيد.
مواد غذايي پاستوريزه مصرف كنيد.
تا حد امكان شير، ماست، كشك و بستني پاستوريزه مصرف كنيد و در صورتي كه به مواد غذايي پاستوريزه دسترسي نداريد قبل از مصرف حتما" شير و كشك را بجوشانيد و هنگام خريد مواد غذايي به تاريخ توليد و انقضاء انها توجه كنيد.
آخرین ویرایش توسط مدیر: