- عضویت
- 2015/10/08
- ارسالی ها
- 2,337
- امتیاز واکنش
- 19,020
- امتیاز
- 783
- سن
- 26
مواد لازم
1 | گوشت چرخ*کرده | ۵٠٠ گرم |
2 | تخم<a href="http://www.forums.pichak.net/">*</a>مرغ | ۵ عدد |
3 | سبزی معطر | 1 پیمانه |
4 | روغن و ادویه و نمک | به مقدار لازم |
5 | زرشک | ١ پیمانه |
6 | رب گوجه*فرنگی | ١ قاشق |
7 | پیاز | 1 عدد |
8 | سیر | 1 حبه |
طرز تهیه
پیازها را خلالی کرده و در روغن سرخ می*کنیم. گوشت چرخ*کرده را می*افزاییم تا گوشت کاملاً سرخ گردد. سبزی معطر را اضافه می*کنیم. زرشک را شسته و در سبد می*ریزیم تا آب آن گرفته شود. سپس آن را نیز می*افزاییم. سیر را له نموده و آن را اضافه می*کنیم.در انتها رب گوجه*فرنگی را ریخته و شعله را خاموش می*کنیم. تخم مرغ*ها را در ظرفی خوب می*زنیم تا زرده*ها در سفیده حل شود. ادویه، نمک و فلفل را افزوده، سپس تخم مرغ را در تابه بزرگی می*ریزیم و درب آن را می*گذاریم. وقتی یک طرف تخم مرغ*ها پخته شد یک سینی بزرگ روی دو تابه گذاشته و تخم مرغ*ها را برمی*گردانیم. بعد از چند دقیقه که دو طرف رولت سرخ شد آن را از داخل ماهیتابه خارج نموده و داخل ظرف مورد نظر می*گذاریم. سپس وسط آن مخلوط گوشت را ریخته و تخم مرغ را به صورت رل درآورده و با خلال دندان آن را فیکس کرده و برش می*دهیم.