سرطان شکست پذیر است

  • شروع کننده موضوع *همتا*
  • بازدیدها 164
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

*همتا*

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/23
ارسالی ها
1,787
امتیاز واکنش
6,491
امتیاز
649
محل سکونت
بام ایران
34-1.jpg


بشرِ قرن بيستم و يكم با تمام پيشرفتهايي كه در عرصه دانش پزشكي داشته، هنوز از چنگال بيماري خوفناكي به نام سرطان هراس دارد. اگر چه علم پزشكي نتوانسته راه درمان كامل و قطعي را براي اين بيماري پيدا كند، اما پزشكان معتقدند آگاهي بيشتر انسانها از جزئيات مربوط به اين بيماري، به ويژه علتهاي شكل گيري آن، مي تواند در نحوه برخورد و رويارويي با سرطان مؤثر باشد. چندي پيش مركز درماني جان هاپكينز در آمريكا، در خبرنامه اينترنتي خود كه به طور ماهانه به روز مي شود، اطلاعات جديدي را راجع به سرطان منتشر و اعلام كرد: پس از سالها كه گفته مي شد تنها راه از بين بردن سرطان شيمي درماني است، پزشكان اين مركز اظهار مي دارند كه سرطان، علاج ديگري هم دارد. در ادامه، متن كامل اين گزارش را از نظر مي گذرانيد.

1- هر فردي در بدن خود سلول هاي سرطاني را دارد. اين سلولها، البته در آزمايشهاي معمولي قابل رويت نيستند، مگر اين كه تكثير شده و به چندين ميليارد عدد رسيده باشند. زماني كه پزشكان، بعد از انجام آزمايشات به بيماران مي گويند: »سلولهاي سرطاني در بدن شما وجود ندارد«، اين بدان معنا نيست كه شخص سلول سرطاني ندارد بلكه بيانگر آن است كه آزمايشات قادر به كشف سلول هاي سرطاني نيستند زيرا سلول ها به سايز و اندازه قابل مشاهده نرسيده اند.
2- به طورمعمولي در طول زندگي هر فرد، سلول هاي سرطاني بين6 تا10 بار توليد مي شوند.
3- هنگامي كه بدن شخص از سيستم ايمني قوي برخوردار باشد،
سلول هاي سرطاني را نابود كرده و مانع از تكثير و تشكيل تومور مي شود.
4- زماني كه شخصي سرطان دارد، اين امر بر وجود نقص در تغذيه سيستم ايمني دلالت داشته و آن را مي توان ناشي از فاكتورهاي ژنتيكي، محيطي، تغذيه اي و سبك زندگي دانست.
5- براي غلبه كردن بر كمبودهاي تغذيه اي سيستم ايمني بدن، بايد به تغيير رژيم غذايي و استفاده از مكمل ها روي آورد.
6- درست است كه استفاده از شيمي درماني سبب نابودي سلول هاي سرطاني شده و رشد آنها را به سرعت متوقف مي سازد، اما نبايد عوارض آن از جمله نابودي سلول هاي سالم مغز استخوان، رشد تارهاي عصبي معده و روده و مسائلي از اين دست را از نظر دور داشت.


34-2.jpg


شيمي درماني همچنين آسيب زيادي را به اندام هايي نظير كبد، قلب، ريه وكليه مي رساند.
7- عمل پرتوافكني در حين نابود كردن سلول هاي سرطاني، شرايط آسيب رسيدن به سلول هاي سالم، بافت ها و اندام ها را فراهم مي سازد.
8- معالجات اوليه با شيمي درماني و پرتو افكني اغلب اندازه تومور را كاهش مي دهد. اما استفاده طولاني از اين روش ها در تخريب بيشتر تومور، نتيجه اي در بر نخواهد داشت.
9- با انجام پرتو افكني و شيمي درماني، بارِ سمي بسيار زيادي بر بدن وارد شده، سيستم ايمني بدن به خطر افتاده و به نابودي آن منجر مي شود.
10- شيمي درماني و پرتو افكني مي تواند سبب تغيير در سلول هاي سرطاني شده و آنها را مقاوم و سخت سازد و از نابودي آنها جلوگيري كند. عمل جراحي نيز مي تواند سبب انتشار سلول هاي سرطاني به ساير نقاط بدن شود.
11- راه مقابله با سرطان، گرسنگي دادن به سلول هاي سرطاني است نه تغذيه آنها. تغذيه، عامل تكثير آنهاست.

غذاي سلول هاي سرطاني

35-1.jpg

35-2.jpg

35-3.jpg

الف- شكر يك خوراك دهنده به سلول سرطاني محسوب مي شود. با حذف شكر از رژيم غذايي، يكي از مهم ترين منابع تغذيه سلول هاي سرطاني را حذف مي كنيد.جايگزين هاي شكر، نظير Nutra Sweet (شكر خنثي- بدون قند) و غيره حتي به اندازه يك قاشق غذا خوري بسيار مضر هستند. بهتر است از يك جانشين طبيعي مانند عسل يا شيره به مقدار خيلي كم استفاده شود. از سوي ديگر، نمك سفره نيز افزودني شيميايي دارد كه رنگ آن را سفيد مي كند. جايگزين مناسب تر، آمينو براگز Amino Bragg’s يا
نمك دريايي است.


ب- استفاده از شير سبب مي شود تا در بدن، مخاط و بلغم توليد شود، بخصوص كه اين اتفاق در تارهاي عصبي معده و روده مي افتد. مخاط منبع تغذيه سلول هاي سرطاني است. با قطع مصرف شير معمولي و جايگزين آن با شير سوياي بدون قند، سلول هاي سرطاني در معرض گرسنگي قرار مي گيرند.
ج- سلول هاي سرطاني در محيط اسيدي رشد و تكثير مي كنند. يك رژيم غذايي بر مبناي گوشت، محيط اسيدي ايجاد مي كند. بهتر آن است كه ماهي و گوشت مرغ (گوشت سفيد) جايگزين گوشت گوساله و گوسفند (گوشت قرمز) شود.
د- يك رژيم متشكل از80 درصد سبزيجات تازه، آب ميوه، حبوبات، آجيل و كمي ميوه، بدن را در محيط قليايي قرار مي دهد.
در حدود20 درصد نيز مي توان از غذاهاي پخته شده مانند لوبيا و غيره استفاده كرد. آب سبزيجات تازه، آنزيم هاي مفيد را كه به راحتي جذب شده و رشد سلول هاي سالم را ممكن مي سازد، در مدت15 دقيقه در دسترس بافت سلولي قرار مي دهد. براي دست يابي به آنزيم هاي مفيد و ساخت سلول هاي سالم سعي كنيد آب سبزيجات تازه بنوشيد. خوردن انواع جوانه ها و سبزيجات خام2 تا3 بار در روز
توصيه مي شود.
(آنزيم ها در درجه حرارت104 درجه فارنهايت و40 درجه سانتي گراد
نابود مي شوند.)
ه- از خوردن قهوه، چاي و شكلات كه داراي كافئين بالايي هستند اجتناب كنيد. بجاي آن، خوردن چاي سبز كه داراي خواص ضد سرطاني است،
توصيه مي شود.
بهترين آب، آب تصفيه شده يا فيلتر شده است. از نوشيدن آب حاوي فلزات سنگين و سموم و همچنين آب تقطير شده كه اسيدي است، اجتناب كنيد.
12- هضم پروتئين موجود در گوشت مشكل است و نياز به مقادير بسياري
آنزيم هاي گوارشي دارد. گوشت هضم نشده در روده باقي مانده و ذخاير سمي
توليد مي كنند.
13- جداره سلول هاي سرطاني پوشيده از نوعي پروتئين مقاوم است. با استفاده كمتر از گوشت، آنزيم هاي بيشتري آزاد مي شود و ديوار پروتئيني سلول هاي سرطاني از بين مي رود. اين كار به گلبولهاي سفيد فرصت مي دهد كه به مقابله با سلول هاي سرطاني بروند.
14- برخي مكمل ها نظير Essiac، Ip6، Florssence ، آنتي اكسيدان ها، ويتامين ها، كاني ها، EFAS و غيره، گلبولهاي سفيد بدن را قادر مي سازند كه سلول هاي سرطاني را نابود كنند.
ديگر مكمل ها نظير ويتامين E ، سبب Apoptosis (مرگ سلول هاي آسيب ديده و غير ضروري) مي شوند.
15- سرطان بيماري جسمي، روحي و رواني است. يك روح مثبت و فعال، براي بقا، به مقابله با سرطان كمك خواهد كرد. خشم و عصبانيت و تندي، جسم را در محيط اسيدي و پر دغدغه فرو مي برد. بايد آموخت كه چگونه مي توان يك روح بخشنده و يك زندگي محبت آميز داشت. بايد آموخت كه آرام بود و از زندگي لـ*ـذت برد.
16- سلول هاي سرطاني در يك محيط آميخته با اكسيژن، جايي براي رشد و تكثير نخواهند داشت.
ورزش روزانه و كشيدن نفس هاي عميق، اكسيژن بيشتري را به بافت سلولي مي رساند. اكسيژن درماني راه ديگري براي نابودي سلول هاي سرطاني است.
17- توصيه مي شود ظروف پلاستيكي را درون مايكروفر و بطري آب را در فريزر قرار ندهيد، زيرا اين عمل سبب آزاد سازي ديوكسين مي شود. ديوكسين در توليد محصولات شيميايي بكار مي رود و سبب بروز انواع سرطان بخصوص سرطان سينه مي شود. به تازگي دكتر ادوارد فوجي موتو، با شركت در برنامه تلويزيوني معروفي به نام »تندرستي« درباره ضررهاي ديوكسين صحبت كرده و گفته است كه اين ماده سمي چه اثرات مخربي برروي سلامتي انسان دارد. وي تاكيد كرد كه نبايد غذا را در مايكروفر با ظروف پلاستيكي گرم كرد، خصوصاً غذاهايي كه چرب هستند. تركيب چربي، حرارت بالا و پلاستيك سبب آزاد سازي ديوكسين و نفوذ آن در غذا شده و اين سم، سرانجام به سلولهاي بدن وارد مي شود.
در عوض مي توان از ظروف شيشه اي مانند پيركس براي گرم كردن غذا در مايكروفر استفاده كرد. با انتقال مواد از ظروف پلاستيكي به ظروف شيشه اي و قرار دادن در مايكروفر مي توان همان نتيجه را بدون وجود ديوكسين كسب كرد.
 

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
17
بازدیدها
210
پاسخ ها
11
بازدیدها
221
پاسخ ها
6
بازدیدها
121
بالا