![12-11.jpg](https://irancook.ir/wp-content/uploads/2016/08/12-11.jpg)
- زمان آماده سازی
- 20 دقیقه
- زمان پخت
- 40 دقیقه
- برای
- 4 نفر
- سطح مهارت
متوسط
- مواد لازم برای سوفله اسفناج
- کره 1/2 لیوان
- تخم مرغ 5 عدد
- بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
- اسفناج 300 گرم
- آرد 1/4 لیوان
- شیر 1 لیوان
- پنیر پارمزان 1 لیوان
- جوز هندی 1/4 قاشق چایخوری
![spinach-souffle-1.jpg](http://irancook.ir/upload/foodasli/sofle/spinach-souffle-1.jpg)
طرز تهیه : ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید ( دقت کنید هیچ اثری از زرده درون سفیده ها نباشد ) ، اسفناج ها را بشویید و پس از خشک شدن خرد کنید.
برای تهیه سس سفید ، قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید ، کره را درون قابلمه بریزید تا ذوب شود. سپس مخلوط آرد و بکینگ پودر را کم کم اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا خوب مخلوط و یکدست شود.
![spinach-souffle-2.jpg](http://irancook.ir/upload/foodasli/sofle/spinach-souffle-2.jpg)
پس از یکدست شدن مواد ، شیر سرد را اضافه کنید و با قاشق چوبی و با سرعت بالا هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود. سپس از روی حرارت بردارید و پنیر رنده شده را اضافه و مخلوط کنید تا پنیر ذوب شود.
اسفناج خرد شده ، جوز هندی و زرده های تخم مرغ را مخلوط کنید سپس به سس سفید اضافه و مخلوط کنید.
![spinach-souffle-3.jpg](http://irancook.ir/upload/foodasli/sofle/spinach-souffle-3.jpg)
سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی انقدر بزنید تا همانند خامه شود ( وقتی کاسه را بر میگردانید نریزد ) ، سفیده ها را به ارامی و کم کم به مخلوط سس سفید و اسفناج اضافه کنید ، با ملایمت و بصورت دورانی از پایین به سمت بالای مواد سفیده ها را مخلوط کنید ، هرچه هوای بیشتری داخل مواد باشد سوفله شما بهتر خواهد شد.
درون ظرف سوفله یا پیرکس را با کره خوب چرب کنید. مواد را داخل ظرف بریزید ( دقت کنید که مواد را یکباره درون ظرف خالی نکنید ) ، قاشق قاشق از مواد بریزید تا با ایجاد شدن لایه های هوا پس از پخت سوفله ای عالی داشته باشید.
![spinach-souffle-4.jpg](http://irancook.ir/upload/foodasli/sofle/spinach-souffle-4.jpg)
ظرف سوفله را درون فری که از قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید به مدت 30 – 40 دقیقه قرار دهید . 30 دقیقه اول به هیچ عنوان در فر را باز نکنید تا پف سوفله تان نخوابد ، پس از این مدت میتوانید برای چک کردن در فر را باز کنید.
سوفله را پس از اینکه پخت و رویش طلایی شد همانطور داغ سرو کنید ، سوفله حتما باید داغ و تازه سرو شود.
نکته ها : برای اینکه راحت تر کار مخلوط کردن سفیده ها را انجام دهید میتوانید مواد را به 2 – 3 قسمت تقسیم کنید و کم کم با سفیده ها مخلوط نمائید.