سوفله اسفناج را حتما امتحان کنید

  • شروع کننده موضوع The unborn
  • بازدیدها 117
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

The unborn

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/12/15
ارسالی ها
7,006
امتیاز واکنش
49,906
امتیاز
1,221
محل سکونت
سومین سیاره خورشیدی!
12-11.jpg

    • زمان آماده سازی
    • 20 دقیقه
    • زمان پخت
    • 40 دقیقه
    • برای
    • 4 نفر

    • سطح مهارت
      متوسط

  • مواد لازم برای سوفله اسفناج
    • کره 1/2 لیوان
    • تخم مرغ 5 عدد
    • بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
    • اسفناج 300 گرم
    • آرد 1/4 لیوان
    • شیر 1 لیوان
    • پنیر پارمزان 1 لیوان
    • جوز هندی 1/4 قاشق چایخوری
سوفله اسفناج


spinach-souffle-1.jpg




طرز تهیه : ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید ( دقت کنید هیچ اثری از زرده درون سفیده ها نباشد ) ، اسفناج ها را بشویید و پس از خشک شدن خرد کنید.


برای تهیه سس سفید ، قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید ، کره را درون قابلمه بریزید تا ذوب شود. سپس مخلوط آرد و بکینگ پودر را کم کم اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا خوب مخلوط و یکدست شود.


spinach-souffle-2.jpg




پس از یکدست شدن مواد ، شیر سرد را اضافه کنید و با قاشق چوبی و با سرعت بالا هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود. سپس از روی حرارت بردارید و پنیر رنده شده را اضافه و مخلوط کنید تا پنیر ذوب شود.

اسفناج خرد شده ، جوز هندی و زرده های تخم مرغ را مخلوط کنید سپس به سس سفید اضافه و مخلوط کنید.

spinach-souffle-3.jpg


سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی انقدر بزنید تا همانند خامه شود ( وقتی کاسه را بر میگردانید نریزد ) ، سفیده ها را به ارامی و کم کم به مخلوط سس سفید و اسفناج اضافه کنید ، با ملایمت و بصورت دورانی از پایین به سمت بالای مواد سفیده ها را مخلوط کنید ، هرچه هوای بیشتری داخل مواد باشد سوفله شما بهتر خواهد شد.

درون ظرف سوفله یا پیرکس را با کره خوب چرب کنید. مواد را داخل ظرف بریزید ( دقت کنید که مواد را یکباره درون ظرف خالی نکنید ) ، قاشق قاشق از مواد بریزید تا با ایجاد شدن لایه های هوا پس از پخت سوفله ای عالی داشته باشید.

spinach-souffle-4.jpg




ظرف سوفله را درون فری که از قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید به مدت 30 – 40 دقیقه قرار دهید . 30 دقیقه اول به هیچ عنوان در فر را باز نکنید تا پف سوفله تان نخوابد ، پس از این مدت میتوانید برای چک کردن در فر را باز کنید.

سوفله را پس از اینکه پخت و رویش طلایی شد همانطور داغ سرو کنید ، سوفله حتما باید داغ و تازه سرو شود.


نکته ها : برای اینکه راحت تر کار مخلوط کردن سفیده ها را انجام دهید میتوانید مواد را به 2 – 3 قسمت تقسیم کنید و کم کم با سفیده ها مخلوط نمائید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا