سوپ سیب زمینی و ژامبون

  • شروع کننده موضوع deldar
  • بازدیدها 599
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

deldar

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2014/05/26
ارسالی ها
2,028
امتیاز واکنش
2,468
امتیاز
539



Please, ورود or عضویت to view URLs content!

وجود ژامبون در این سوپ ساده طعم بی نظیری به غذای ما می دهد .

آماده سازی : 20 دقیقه
پخت : 25 دقیقه
موردمصرف : پیش غذا

مواد لازم برای 8 نفر :
کرفس تکه شده 1/3 پیاله
پیاز کاملا خرد شده 1/3 پیاله
ژامبون گوشت تکه و پخته شده3/4 پیاله
آب3 و 1/4 لیوان
سیب زمینی پوست کنده و خرد شده3 و 1/2 فنجان
عصاره مرغ2 قاشق غذا خوری
نمک1/2 قاشق چای خوری
فلفل سیاه1 قاشق چای خوری
کره5 قاشق غذا خوری
آرد5 قاشق غذا خوری
شیر2 فنجان


طرز تهیه :
1- سیب زمینی ها، کرفس، پیاز، ژامبون و آب را در یک قابلمه ترکیب کنید. بعد آن ها را بجوش بیاورید و با دمای بیش از متوسط آنها را حرارت بدهید تا زمانی که سیب زمینی ها پخته شوند (حدود 10 الی 15 دقیقه) سپس نمک و فلفل را در آبگوشت مرغ هم بزنید.

2- در یک تابه جدا با حرارت رو به کم کره را ذوب کنید و با آرد بوسیله چنگال هم بزنید و اجازه بدهید کمی حرارت ببینند و پیوسته آن را هم بزنید حدود 1 دقیقه تا تیره بشوند، به آرامی با شیر هم بزنید که تا شیر یک جا نریزید تا توده ای نشود، به هم زدن حدود 4 الی 5 دقیقه با حرارت رو به پایین ادامه بدهید تا مواد تیره شوند.

3- مخلوط شیر را در قابلمه هم بزنید و سوپ را بپزید ، و سریعا غذا را سرو کنید و لـ*ـذت ببرید.
 

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
0
بازدیدها
102
بالا