گل و گیاه سیب کِی:

  • شروع کننده موضوع ساینا
  • بازدیدها 193
  • پاسخ ها 1
  • تاریخ شروع

ساینا

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
1970/01/01
ارسالی ها
4,376
امتیاز واکنش
775
امتیاز
396
bullet2.png
دانستنیهای علمی :درخت سیب کِی به جنوب آفریقا تعلق داشته و در طول رودخانه کِی (Kei River) توزیع شده است. اما به مناطق مدیترانه ای ، کالیفرنیا و فلوریدا نیز معرفی شده است. میوه ها مزه دار بوده و یاد آور سیب می باشند.
اگرچه یک گونه نیمه گرمسیری است اما می تواند سرمای تا 6- درجه سانتی گراد را تحمل کند.
bullet2.png
خصوصیات ظاهری : سیب کِی در گروه درختان قرار گرفته و سایز کلی آن کوچک می باشد. این درخت جاذب حشرات و پرندگان می باشد. این گونه گیاهی همیشه سبز است و خاردار نیز می باشد. سیب کِی دلپذیر بوده و بسیار خاردار با برگ های سبز تیره و براق می باشد.
میوه ها بزرگ و خوراکی ، زرد رنگ و قطری حدود 6 سانتی متر دارند. گل ها کوچک و نسبتاً ناچیز هستند. این گلها معمولا در گروه ها ظاهر می شوند. گلها در فصل تابستان شکوفا می گردند و رنگ آنها کرِم مایل به سبز می باشد.
رشد درخت تقریبا سریع است. به شوری و خشکی مقاوم است. برای عملکرد بهتر به گرده افشان نر نیاز است.
bullet2.png
شرایط محیط رشد: سیب کِی از لحاظ نیاز نوری مکان روشن یا نیم آفتاب را می پسندد. مقاومت خوبی به شرایط خشکی دارد و به سرما نیمه مقاوم است. به علت اینکه از مناطق کم باران نشأت گرفته است پس به آبیاری کمتری نیاز دارد. به باد نیز مقاوم است.
خاک آن باید از زهکشی خوبی برخوردار باشد و اضافه نمودن کمپوست و مالچ برای بهبود رشد آن توصیه می شود.
برای رشد بهینه بهتر است که آبیاری منظم باشد. بطوریکه تا استقرار کامل گیاه در زمین اصلی آب داده شود و پس از آن غفط در دوره های خشکی آن را آبیاری نمود.
bullet2.png
خواص درمانی و کاربردهای صنعتی: میوه های این درخت برای درست کردن مربا بسیار مناسب است . جذب کننده ی بسیاری از پرندگان و حشرات است. گیاهی است که از آن می توان برای ساختن مرز ها از آن استفاده نمود و از آن در ساخت بونسای نیز استفاده می گردد.
در ساخت دسر ها و ژله ها از آن استفاده می شود. یک گیاه زینتی نیز به شمار رفته و از آن می توان در فضای سبز نیز استفاده کرد. میوه رسیده شامل 83 میلی گرم آسکوربیک اسید در هر 100 گرم بوده و نیز 3.7 درصد پکتین دارد.
محققان در مصر نیز از این میوه 15 نوع آمینو اسید شامل آرژینین ، گلوتامیک اسید ، فنیل آلانین و غیره یافته اند.
bullet2.png
نحوه تکثیر گیاه :عموماً بوسیله بذر تکثیر می یابد. گیاهانی که از بذر حاصل شده اند پس از 4 تا 5 سال به بار می نشینند.
از روش خوابانیدن نیز در استرالیا بهره می گیرند.

: منابع
http://en.wikipedia.org/wiki/Dovyalis_caffra
http://kumbulanursery.co.za/plants/dovyalis-caffra
http://www.plantzafrica.com/plantcd/dovycaf.htm
http://www.tradewindsfruit.com/content/kei-apple.htm
https://www.hort.purdue.edu/newcrop/morton/kei_apple_ars.html

 
  • پیشنهادات
  • ساینا

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    1970/01/01
    ارسالی ها
    4,376
    امتیاز واکنش
    775
    امتیاز
    396
    تصاویر گیاه سیب کِی:
    dovcaff.jpg
    Dovyalis%20caffra131.jpg
    Dovyalis%20caffra22.jpg
    Dovyalis%20caffra334.jpg
    Dovyalis%20caffra381.jpg
    Dovyalis%20caffra413.jpg
    Dovyalis%20caffra53.jpg
    Dovyalis%20caffra538.jpg
    Dovyalis%20caffra553.jpg
    Dovyalis%20caffra569.jpg
    Dovyalis%20caffra616.jpg
    Dovyalis%20caffra631.jpg
    Dovyalis%20caffra741.jpg
    Dovyalis%20caffra788.jpg
    Dovyalis%20caffra803.jpg
    Dovyalis%20caffra866.jpg
     

    برخی موضوعات مشابه

    پاسخ ها
    1
    بازدیدها
    163
    تاپیک قبلی
    بالا