دستور پخت طرز تهیه پیتزا مرغ

  • شروع کننده موضوع Kimia.Kardan
  • بازدیدها 102
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Kimia.Kardan

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/09/18
ارسالی ها
2,188
امتیاز واکنش
33,580
امتیاز
916
محل سکونت
تهران
Please, ورود or عضویت to view URLs content!


طرز تهیه پیتزا مرغ

از ابتدا تا انتها: 20 دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر:


نان پیتزا یا خمیر پیتزا

پنیر پیتزا 1 پیمانه

پنیر پارمزان 1 پیمانه

یک دوم قاشق چای خوری فلفل سیاه

مغز ذرت در سس کره

سـ*ـینه مرغ بدون استخوان پخته شده

فلفل دلمه ای قرمز درشت خرد شده

1 قاشق چایخوری پوست لیمو

2 قاشق چایخوری ترخون خشک

1 قاشق چایخوری سیر چرخ شده

زیتون خرد شده بودن هسته

یک چهارم پیمانه جعفری تازه خرد شده


طرز تهیه:

1. فر را تا دمای 450 درجه فارنهایت از قبل گرم کنید. در ظرف مخصوص یک ورق فویل بکشید و روی آن را روغن بزنید تا نچسبد. خمیر یا نان پیتزا را روی آن قرار دهید.

2. در یک کاسه پنیرها و فلفل را مخلوط کنید. سپس آنها را روی سطح نان به فاصله 2 سانتی متری لبه نان پخش کنید. 5 دقیقه آن را درون فر قرار دهید.
3. ذرت و سس کره را در ظرف مخصوص قرار داده و در ماکروویو برای 1 دقیقه قرار دهید. جوجه و فلفل دلمه ای و پوست لیموی رنده شده و ترخون و سیر را با هم مخلوط کنید. در ظرف حاوی نان و پنیر، ذرت را اضافه کنید. روی آن مقداری پنیر زیتون بریزید و در فر به مدت 5 دقیقه یا تا وقتی که پنیر و لبه ها قهوه ای شوند قرار دهید.
4. بعد پیتزا را از فر خارج کرده و روی آن جعفری تازه بپاشید.
ارزش غذایی:
* کالری: 679

* چربی کلی: 28 گرم

* چربی اشباع شده: 12 گرم

* چربی مونو غیر اشباع: 7 گرم

* چربی پولی غیر اشباع: 1 گرم

* کلسترول: 84 میلی گرم

*سدیم: 928 میلی گرم

* کربوهیدرات: 69 گرم

* قند: 5 گرم

* فیبر: 4 گرم

* پروتئین: 41 گرم

* ویتامین C: 57 (% D V )

* کلسیم: 58 (% DV )

* آهن: 26 (% DV )

* درصد مقادیر روزانه بر اساس رژیم 2000 کالری در روز محاسبه شده است.

امیدواریم با تهیه این پیتزای خوشمزه، لـ*ـذت کافی را بـرده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

برخی موضوعات مشابه

بالا