طرز تهیه ژله شکری ویژه عید نوروز

  • شروع کننده موضوع DENIRA
  • بازدیدها 682
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

DENIRA

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/08/12
ارسالی ها
9,963
امتیاز واکنش
85,309
امتیاز
1,139
محل سکونت
تهران
shake1-jelly1-nowruz1.jpg

طرز تهیه ژله شکری مناسب پذیرایی عید نوروز

ژله شکری از جمله شیرینی‌های فانتزی و خوشمزه است که برای سفره هفت سین و پذیرایی از میهمانان عید مناسب است.

مواد لازم برای ژله شکری :
شکر
440 گرم​
آب سیب 180 میلی لیتر
آب لیموی تازه
یک قاشق سوپخوری​
رنگ خوراکی
به مقدار لازم​
پودر ژلاتین 2 و یک دوم قاشق سوپخوی
پوست لیمو رنده شده یک قاشق چایخوری
اسانس 3 قطره
آب سه چهارم پیمانه
شکر اضافه به مقدار لازم

طرز تهیه ژله شکری :
ژلاتین را روی آب بپاشید تا به حالت اسفنجی درآید. سپس روی بخار آب قرار دهید تا رقیق و شفاف شود.
آب سیب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر ذوب شده و محلول شروع به جوشیدن کند.

دماسنج را داخل محلول قرار دهید و محیط داخلی ظرف را به دفعات در حین جوشیدن با برس مرطوب کنید تا از کریستالیزه شدن شکر در دیواره داخلی ظرف جلوگیری شود.
دمای محلول باید به 122 درجه سانتیگراد برسد. محلول را از روی حرارت بردارید و به مدت 3 تا 5 دقیقه زمان دهید تا حباب های آن محو شود.

سپس اسانس را داخل ژلاتین رقیق شده بریزید و داخل شیره اضافه کنید.
پوست لیمو، آب لیموی تازه و رنگ را نیز در این مرحله به شیره افزوده و مخلوط کنید.
قالب 20×20 سانتیمتری را چرب کرده محلول آماده را داخل آن بریزید.
زمان کافی به مواد بدهید تا خنک شود.

سپس به مدت 8 ساعت یا یک شب داخل یخچال قرار دهید تا کاملا ببندد.
سپس از قالب جدا کرده و برش دهید و یا در صورت دلخواه می توانید از کاترهای متفاوت استفاده نمایید.
تکه های برش خورده را در شکر اضافه بغلتانید و در ظرف مورد نظر بچینید.
این ژله را می توانید در ظرف دردار به مدت 15 روز در دمای محیط نگهداری نمایید و برای ماندگاری طولانی تر نیز آن را در ظرف دربسته در یخچال قرار دهید.

منبع : ماهنامه کیک و شیرینی - bartarinha.ir
 

برخی موضوعات مشابه

بالا