طرز تهیه ژله نیمرویی مجلسی

  • شروع کننده موضوع The unborn
  • بازدیدها 206
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

The unborn

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/12/15
ارسالی ها
7,006
امتیاز واکنش
49,906
امتیاز
1,221
محل سکونت
سومین سیاره خورشیدی!
ژله نیمرویی طرز تهیه ژله نیمرویی مجلسی آموزش ژله نیمرویی پفکی طرز تهیه ژله نیمرویی خانگی آموزش ژله نیمرو خوشمزه آموزش ژِله نیمرویی با شیر ژله نیمرو بسیار زیباست و معمولا در مهمانی ها با تهیه آن می توان مهمانان را شگفت زده کرد .این ژله میتواند به عنوان یه دسر خوشمزه و مجلسی بعد از سرو وعده اصلی مهمانان تان رو سورپرایز کند.



nimroui-rouzegar.com-1.jpg



مواد لازم


ژله موز نصف بسته
شیر ولرم یک و یک سوم پیمانه
ژله آلوئه ورا ۱ بسته
رنگ زرد خوراکی به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم

وسایل لازم

جا تخم مرغی
ظرف مورد نظر برای سرو
قلمو



nimroui-rouzegar.com-1-1.jpg


طرز تهیه

برای تهیه ژله به روش نیمرویی ابتدا چند قطره از رنگ زرد خوراکی را در 1/3پیمانه شیر بریزید و کاملا با هم مخلوط کنید تا یکدست شود و در کناری بگذارید،سپس در کاسه ای نصف بسته از پودر ژله موزی را در نصف لیوان آب جوش بریزید و خوب مخلوط کنید تا ذره ای از پودر در کف کاسه نماندو با شیر و رنگ خوراکی مخلوط کنید.

قلمو را در مقداری روغن مایع بزنید و سپس قلمو را به داخل جا تخم مرغی ها بزنید تا کمی چرب شوند وبعد نصف آن را ژله موزی که آماده کرده اید بریزید(در بالا اشاره کردیم) و بمدت 30 تا 45 دقیقه در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد



nimroui-rouzegar.com-7.jpg




بعد در کاسه ای ژله آلوئه ورا را با 1 لیوان آب جوش مخلوط کنید تا کاملا در همدیگر حل شوندو صبر کنید تا خنک شود،و1پیمانه شیر به آن بیفزایید و خوب هم بزنید پس از آنکه ژله موز خودش را گرفت از یخچال در آورید و لبه آن را با یک کارد بلند کنید



یک تکان محکم به ژله بدهید تا از ظرف جدا شود ویا در قابلمه ای که بزرگتر از جا تخم مرغها باشد آب جوش بریزید و ظرف را 30ثانیه در آب جوش قرار دهید و بعد از آب در آورید وتکان دهید تا زرده ها از ظرف جدا شوندوسپس در بشقابهای مسطح قرار دهید



nimroui-rouzegar.com-1.jpeg




هر کدام از زرده ها را در 1بشقاب قرار دهید زیرا قرار است سفیده آن را نیز در اطراف زرده بریزیم و بیش از 1 زرده در یک بشقاب جلوه زیبا وشیکی ندارد.پس زرده را در وسط بشقاب قرار دهید و ژلهسفیدی که آماده کردید را آرام به دور زرده بریزیدو30تا 45دقیقه در یخچال قرار دهید تا ببندد(این زمان ها برای دمای هر یخچالی متفاوت است)



بعد از گذشت 30تا45دقیقه به ژله نیمرو سری بزنید اگر کاملا بسته شده بودند آنها را از یخچال در بیاورید و با یک چاقو اطراف سفیده را نامنظم ببرید و نوش جانتان کنید. اگر دوست دارید ژله میوه ای یا ژله رولی تهیه کنید به لیست دسر های موجود در سایت سر بزنید چون نیمروی واقعی هم هیچوقت صاف و مرتب نیست ، ما هم در بریدنش زیاد دقت به خرج نمیدیم چون هرچی نامرتب تر باشه طبیعی تر جلوه میکنه حالا میتونید کنار آن حلقه های گوجه بذارین و مهموناتون رو به خوردن این نیمروی خوشمزه تشویق کنید



nimroui-rouzegar.com-2.jpg



nimroui-rouzegar.com-3.jpg




nimroui-rouzegar.com-4.jpg



nimroui-rouzegar.com-5.jpg




nimroui-rouzegar.com-6.jpg
 
  • لایک
واکنش ها: Diba

برخی موضوعات مشابه

بالا