- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
بیایید با هم دست به کار شویم و یک عصرانه خوشمزه درست کنیم. می توانید دوستان خود را دعوت کنید و با کیک هویچ و دارچین در یک دور همی صمیمی از آنها پذیرایی کنید.
مواد لازم
طرز تهیه:
1. فر را روشن كرد ه و د ر د ماي ١٨٠ د رجه سانتیگراد تنظيم کنید. تخممرغها را با شكر و وانيل د ر یک ظرف مناسب بریزید و آنها را باهمزن برقي آنقد ر بزنید تا حجم آن د و برابر شود و رنگ مخلوط به زرد كمرنگ د رآید.
2. حالا روغن و آب را افزود ه و د وباره به مد ت یک د قيقه باهمزن هم بزنید.
3. د ر یک ظرف جد اگانه آرد و بیکینگپود ر را الك کنید، سپس آن را آرامآرام به مخلوط اضافه کرد ه و مواد را با ليسك بهصورت د وراني هم بزنید تا مخلوط يكد ستي حاصل شود.
4. حالا باید هويج، گرد و و د ارچين را به مخلوط اضافه كنید و د وباره با ليسك هم بزنید تا مایه کیک آماد ه شود.
5. قالب را باکمی روغن مايع چرب كرد ه و مخلوط را د ر قالب بریزید، سپس آن را د ر فر به مد ت ٤٥ د قيقه قرار د هید تا کیک بپزد.
6. بعد از ٤٥ د قيقه يك سيخ چوبي را د اخل مركز کیک فرو کنید. د رصورتیکه کاملاً پخته باشد، هيچ ماد های به سيخ نمیچسبد.
7. روي كيك را میتوانید با خامه و پود ر قند تزيين كنيد.
![645758_106.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1394/6/29/645758_106.jpg)
مواد لازم
- ٣ عد د تخممرغ
- ٢٢٠ گرم شكر
- 2/1 ق چ وانيل
- ١٢٥ گرم روغن
- ٥٠ گرم آب
- ٢٥٠ گرم آرد
- ١ ق م بیکینگپود ر
- ٢ عد د هويج بزرگ رند ه شد ه
- ٢ ق م د ارچين
- ٥٠ گرم گرد وی خرد شد ه
- خامه و پود ر قند برای تزیین
طرز تهیه:
1. فر را روشن كرد ه و د ر د ماي ١٨٠ د رجه سانتیگراد تنظيم کنید. تخممرغها را با شكر و وانيل د ر یک ظرف مناسب بریزید و آنها را باهمزن برقي آنقد ر بزنید تا حجم آن د و برابر شود و رنگ مخلوط به زرد كمرنگ د رآید.
2. حالا روغن و آب را افزود ه و د وباره به مد ت یک د قيقه باهمزن هم بزنید.
3. د ر یک ظرف جد اگانه آرد و بیکینگپود ر را الك کنید، سپس آن را آرامآرام به مخلوط اضافه کرد ه و مواد را با ليسك بهصورت د وراني هم بزنید تا مخلوط يكد ستي حاصل شود.
4. حالا باید هويج، گرد و و د ارچين را به مخلوط اضافه كنید و د وباره با ليسك هم بزنید تا مایه کیک آماد ه شود.
5. قالب را باکمی روغن مايع چرب كرد ه و مخلوط را د ر قالب بریزید، سپس آن را د ر فر به مد ت ٤٥ د قيقه قرار د هید تا کیک بپزد.
6. بعد از ٤٥ د قيقه يك سيخ چوبي را د اخل مركز کیک فرو کنید. د رصورتیکه کاملاً پخته باشد، هيچ ماد های به سيخ نمیچسبد.
7. روي كيك را میتوانید با خامه و پود ر قند تزيين كنيد.