عصرانه با كيك هويج و طعم د ارچين

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 151
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
بیایید با هم دست به کار شویم و یک عصرانه خوشمزه درست کنیم. می توانید دوستان خود را دعوت کنید و با کیک هویچ و دارچین در یک دور همی صمیمی از آنها پذیرایی کنید.

645758_106.jpg


مواد لازم


  • ٣ عد د تخممرغ
  • ٢٢٠ گرم شكر
  • 2/1 ق چ وانيل
  • ١٢٥ گرم روغن
  • ٥٠ گرم آب
  • ٢٥٠ گرم آرد
  • ١ ق م بیکینگپود ر
  • ٢ عد د هويج بزرگ رند ه شد ه
  • ٢ ق م د ارچين
  • ٥٠ گرم گرد وی خرد شد ه
  • خامه و پود ر قند برای تزیین

طرز تهیه:

1. فر را روشن كرد ه و د ر د ماي ١٨٠ د رجه سانتیگراد تنظيم کنید. تخممرغها را با شكر و وانيل د ر یک ظرف مناسب بریزید و آنها را باهمزن برقي آنقد ر بزنید تا حجم آن د و برابر شود و رنگ مخلوط به زرد كمرنگ د رآید.

2. حالا روغن و آب را افزود ه و د وباره به مد ت یک د قيقه باهمزن هم بزنید.

3. د ر یک ظرف جد اگانه آرد و بیکینگپود ر را الك کنید، سپس آن را آرامآرام به مخلوط اضافه کرد ه و مواد را با ليسك بهصورت د وراني هم بزنید تا مخلوط يكد ستي حاصل شود.

4. حالا باید هويج، گرد و و د ارچين را به مخلوط اضافه كنید و د وباره با ليسك هم بزنید تا مایه کیک آماد ه شود.

5. قالب را باکمی روغن مايع چرب كرد ه و مخلوط را د ر قالب بریزید، سپس آن را د ر فر به مد ت ٤٥ د قيقه قرار د هید تا کیک بپزد.

6. بعد از ٤٥ د قيقه يك سيخ چوبي را د اخل مركز کیک فرو کنید. د رصورتیکه کاملاً پخته باشد، هيچ ماد های به سيخ نمیچسبد.

7. روي كيك را میتوانید با خامه و پود ر قند تزيين كنيد.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا