رول شکلات و قهوه؛ عصرانه ای با عطر قهوه!

  • شروع کننده موضوع dinaz
  • بازدیدها 117
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

dinaz

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/09/04
ارسالی ها
31,702
امتیاز واکنش
68,366
امتیاز
1,329
محل سکونت
کرمانشاه
رول شکلات و قهوه؛ عصرانه ای با عطر قهوه!
رول شکلات و قهوه یک عصرانه خوش طعم برای عاشقان قهوه است که پیشنهاد میکنیم آن را در عصرهای زمستانی با چای میل کنید.

میزان سرو: 6 نفر

مواد لازم:

  • شکلات تلخ: 120 گرم
  • پودر قهوه: یک قاشق چای خوری
  • سفیده تخم مرغ: یک عدد
  • پودر شکر: یک پیمانه
  • کره (ذوب شده): 50 گرم
  • بادام (درشت پودر شده): یک پیمانه
  • بادام (ریز خرد شده): 90 گرم

مواد لازم رویه:

  • پودر قهوه: یک قاشق چای خوری
  • شکلات سفید: 175 گرم
  • کره: 35 گرم
  • بادام (پرک شده): یک پیمانه

1520133_174.jpg


طرز تهیه:

1. شکلات تلخ را به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) ذوب کنید. پودر قهوه را به آن اضافه و مخلوط کنید.

2. سفیده تخم مرغ و پودر شکر را در ظرفی جداگانه با هم به خوبی بزنید تا خامه ای شوند.

3. مخلوط شکلات و قهوه، کره ذوب شده و خنک شده، بادام پودر شده و ریز خرد شده را اضافه و مخلوط کنید.

4. خمیر به دست آمده را در یخچال قرار دهید تا سفت شود. سپس آن را روی کاغذ روغنی قرار داده و به شکل رول مثلثی در آورید. دوباره خمیر را در سلفون پیچیده و در یخچال قرار دهید تا سفت شود.

طرز تهیه رویه:

1. شکلات سفید و کره را به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) ذوب کرده و با هم مخلوط کنید.

2. بادام پرک شده را اضافه کنید.

3. رول شکلات را از یخچال در آورید و مخلوط را روی آن بریزید و دوباره در یخچال قرار دهید تا شکلات خودش را بگیرید و سفت شود.

4. برای سرو، روی آن پودر قهوه بپاشید و برش دهید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا