عوامل فراموشی در روایات

  • شروع کننده موضوع FATEMEH_R
  • بازدیدها 283
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

FATEMEH_R

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
عضویت
2015/09/05
ارسالی ها
9,323
امتیاز واکنش
41,933
امتیاز
1,139
#عوامل_فراموشی_در_روایات

1.خوردن سیب کال و سبز و امروزه معمولا سیب را کال می چینند و در انبار می رسد


2. حتی در روایتی داریم سیب هم برای حافظه بد است چون در معده ماده چسبناک تولید می کند ( و هر چیزی که ماده چسبناک تولید می کند هم برای حافظه بد است)

3. خوردن برگ و تخم گشنیز

4.خوردن پنیر تنها و باید با گردو مصرف شود البته پنیری که در بازار الان وجود دارد نوعی ماست است پنیر واقعی اسفنجی است و سوراخ دارد

5.خوردن آب و غذایی که موش خورده است

6.خواندن نوشته سنگ قبرها

7.راه رفتن میان دو زن حتی محرم و عبور از بین دو زن باعث غم و افسردگی می شود.

8.حجامت(نقره) در گودی پشت گردن

9.ادرار در آب راکد

10.شیطان که مراد امروزه میکروب است

11.نگاه به شخصی که به دار یا صلیب

آویخته شده.

12. خوردن کنجد

13. بی خواب کشیدن و غلتیدن در رختخواب

14.زیاد خوردن گوشت گاو و گوشت شکار

15. زیاد خوردن گوشت بز که باعث غلبه سودا و تولید بلغم و خون را هم فاسد می کند.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا