لبو در فصل زمستان طرفداران زیادی پیدا میکند این میوه زمستانی خاصیت های زیادی برای سلامتی ما در خود جای داده است لبو یا چغندر سرشار از انواع املاح و موادمعدنی مورد نیاز بدنمان است در ادامه به بررسی خواص درمانی لبو خواهیم پرداخت
همه ما لبو خوردهایم و در روزهای سرد زمستانی از مزه خوشایند آن لـ*ـذت بـردهایم. لبو دارای خواص مفید بسیاری است.
آذین صحابی
همه ما لبو خوردهایم و در روزهای سرد زمستانی از مزه خوشایند آن لـ*ـذت بـردهایم. این خوراکی خوشمزه همان چغندر پخته است که قند دارد و مزه شیرین و دوست داشتنی آن هم به همین علت است. این ماده غذایی دارای خواص مفید بسیاری است و سرشار از عناصر و مواد معدنی ارزشمندی برای بدن است.
دانشمندان چغندر قند را با نام Beta vulgaris میشناسند و انگلیسی زبانها به آن Beets میگویند. چغندر گیاهی است که بشر با آن آشنایی دیرینه دارد و شواهد نشان میدهد که در حدود چهار قرن پیش از میلاد هم مردم با خواص درمانی آن آشنا بودهاند. چغندر در ابتدا در ناحیه مدیترانه و شرق اروپا وجود داشته، ولی در حال حاضر در بیشتر نقاط دنیا کشت میشود.
شاید خیلی از ما ندانیم، ولی چغندر چند نوع دارد که عمده آنها یکی چغندر معمولی است که به رنگ بنفش تیره یا قرمز رنگ است و دیگری چغندر قند که به رنگ زرد روشن است و در سراسر دنیا از آن برای استخراج شکر استفاده میکنند.
این گیاه مفید دارای برگهای پهن و درشت و گلوله مانند یا مخروطی شکل است. ریشه کلفت چغندر، مواد غذایی به خصوص ساکاروز را درخود ذخیره میکند. در واقع برگهای بزرگ چغندر در روز در مقابل نورآفتاب ساکاروز میسازند و در شب آن را به ریشه میدهند. چیزی که ما به عنوان لبو میشناسیم، ریشه چغندر است.
همه ما لبو خوردهایم و در روزهای سرد زمستانی از مزه خوشایند آن لـ*ـذت بـردهایم. لبو دارای خواص مفید بسیاری است.
آذین صحابی
همه ما لبو خوردهایم و در روزهای سرد زمستانی از مزه خوشایند آن لـ*ـذت بـردهایم. این خوراکی خوشمزه همان چغندر پخته است که قند دارد و مزه شیرین و دوست داشتنی آن هم به همین علت است. این ماده غذایی دارای خواص مفید بسیاری است و سرشار از عناصر و مواد معدنی ارزشمندی برای بدن است.
دانشمندان چغندر قند را با نام Beta vulgaris میشناسند و انگلیسی زبانها به آن Beets میگویند. چغندر گیاهی است که بشر با آن آشنایی دیرینه دارد و شواهد نشان میدهد که در حدود چهار قرن پیش از میلاد هم مردم با خواص درمانی آن آشنا بودهاند. چغندر در ابتدا در ناحیه مدیترانه و شرق اروپا وجود داشته، ولی در حال حاضر در بیشتر نقاط دنیا کشت میشود.
شاید خیلی از ما ندانیم، ولی چغندر چند نوع دارد که عمده آنها یکی چغندر معمولی است که به رنگ بنفش تیره یا قرمز رنگ است و دیگری چغندر قند که به رنگ زرد روشن است و در سراسر دنیا از آن برای استخراج شکر استفاده میکنند.
این گیاه مفید دارای برگهای پهن و درشت و گلوله مانند یا مخروطی شکل است. ریشه کلفت چغندر، مواد غذایی به خصوص ساکاروز را درخود ذخیره میکند. در واقع برگهای بزرگ چغندر در روز در مقابل نورآفتاب ساکاروز میسازند و در شب آن را به ریشه میدهند. چیزی که ما به عنوان لبو میشناسیم، ریشه چغندر است.