قبلاً در مقاله ای با خوراکی های جوان کننده آشنا شده ایم اما برای جوان ماندن همانطور که خوردن غذای سالم موثر است نخوردن غذاهای ناسالم نیز مفید خواهد بود.
به گزارش آلامتو به نقل از عصر ایران؛ برخی از خوراکیها با وجود طعم مطلوب میتوانند سبب تخریب سلولهای بدن و مرگ زودهنگام به دلیل ابتلا به انواع بیماری ها شوند.
پژوهشگران هشدار می دهند خوردن برخی از اقلام مواد غذایی میتواند سبب پیری زودرس سلولهای بدن و به دنبال آن پیر شدن زودهنگام افراد شود.
گفتنی است، غذاهای دارای میزان فراوان شکر، چربی و نمک متهمان درجه اول بروز پیری زودرس هنگام بدن هستند.
بررسی ها نشان میدهند، تا قبل از این تحقیق پزشکان دریافته بودند غذاهای پرچرب، شیرین و یا شور میتوانند منجر به افزایش وزن بدن شوند اما تحقیقات جدید نشان می دهند علاوه بر چاقی این غذاها منجر به آسیب سلولی نیز میشوند .
یک متخصص تغذیه در کشور استرالیا اعتقاد دارد، غذاهای پرچرب و شیرین میتوانند سبب افزایش قند خون شوند که این منجر به بروز فرآیندهای التهابی در بدن در طول زمان میشود.
همچنین بخوانید: برای جلوگیری از پیری پوست چه بخوریم؟
در عین حال غذاهای حاوی میزان نمک بالا سبب احتباس مایعات در بدن، تورم و افزایش فشار بر سیستم های ایمنی بدن میشود. بویژه خطرناکترین مواد غذایی مخلوطی از شکر،کربوهیدرات و چربی های اشباع شده هستند که منجر به افزایش یک واکنش التهابی در بدن می شوند.
علاوه بر تاثیر بر متابولیسم سلولی، مصرف غذاهای حاوی سطح بالای چربی و قند سبب تخریب کلاژن سازی پوست و به دنبال آن بروز چین و چروک اشعههای مضر UVA وUVB خورشید میشود.
علاوه بر خوردن غذاهای شیرین، مصرف نوشیدنی های شیرین و یا افزودن قند و شکر بیش از حد به نوشیدنیهایی مانند قهوه و چای نیز می تواند سبب افزایش میزان مولکولهای مضر و آسیب به پروتئین های سلولی و بروز پیری و مرگ زودرس سلولها شود.
خوردن غذاهای فرآوری شده، انواع سوسیس و کالباس، سوپهای از پیش پخته شده نیز می تواند به میزان بالایی سبب جذب بیش از حد نمک توسط بدن و آسیب به سلول ها به صورت احتباس مایعات در سلولها شود.
به گزارش آلامتو به نقل از عصر ایران؛ برخی از خوراکیها با وجود طعم مطلوب میتوانند سبب تخریب سلولهای بدن و مرگ زودهنگام به دلیل ابتلا به انواع بیماری ها شوند.
پژوهشگران هشدار می دهند خوردن برخی از اقلام مواد غذایی میتواند سبب پیری زودرس سلولهای بدن و به دنبال آن پیر شدن زودهنگام افراد شود.
گفتنی است، غذاهای دارای میزان فراوان شکر، چربی و نمک متهمان درجه اول بروز پیری زودرس هنگام بدن هستند.
بررسی ها نشان میدهند، تا قبل از این تحقیق پزشکان دریافته بودند غذاهای پرچرب، شیرین و یا شور میتوانند منجر به افزایش وزن بدن شوند اما تحقیقات جدید نشان می دهند علاوه بر چاقی این غذاها منجر به آسیب سلولی نیز میشوند .
یک متخصص تغذیه در کشور استرالیا اعتقاد دارد، غذاهای پرچرب و شیرین میتوانند سبب افزایش قند خون شوند که این منجر به بروز فرآیندهای التهابی در بدن در طول زمان میشود.
همچنین بخوانید: برای جلوگیری از پیری پوست چه بخوریم؟
در عین حال غذاهای حاوی میزان نمک بالا سبب احتباس مایعات در بدن، تورم و افزایش فشار بر سیستم های ایمنی بدن میشود. بویژه خطرناکترین مواد غذایی مخلوطی از شکر،کربوهیدرات و چربی های اشباع شده هستند که منجر به افزایش یک واکنش التهابی در بدن می شوند.
علاوه بر تاثیر بر متابولیسم سلولی، مصرف غذاهای حاوی سطح بالای چربی و قند سبب تخریب کلاژن سازی پوست و به دنبال آن بروز چین و چروک اشعههای مضر UVA وUVB خورشید میشود.
علاوه بر خوردن غذاهای شیرین، مصرف نوشیدنی های شیرین و یا افزودن قند و شکر بیش از حد به نوشیدنیهایی مانند قهوه و چای نیز می تواند سبب افزایش میزان مولکولهای مضر و آسیب به پروتئین های سلولی و بروز پیری و مرگ زودرس سلولها شود.
خوردن غذاهای فرآوری شده، انواع سوسیس و کالباس، سوپهای از پیش پخته شده نیز می تواند به میزان بالایی سبب جذب بیش از حد نمک توسط بدن و آسیب به سلول ها به صورت احتباس مایعات در سلولها شود.