- عضویت
- 2017/04/27
- ارسالی ها
- 2,201
- امتیاز واکنش
- 4,999
- امتیاز
- 606
سلنیوم بخورید!
کمبود سلنیوم در بدن باعث اضطراب، افسردگی و خستگی می شود. آجیل (مغزها) سرشار از سلنیوم است، بنابراین مصرف مقداری از انواع آن به طور روزانه برای کاهش اضطراب و استرس توصیه می شود. قارچ، ماهی تن و ماهی سالمون نیز حاوی مقدار زیادی سلنیوم هستند.
منیزیم را فراموش نکنید!
منیزیم باعث آرامش اعصاب و عضلات می شود. همچنین بدن برای جلوگیری از فشارهای عصبی به آن نیاز دارد، بنابراین کمبود آن منجر به تنش های عصبی، گرفتگی عضلانی و خستگی می شود. اسفناج یک موتورخانه منیزیم است؛ همچنین سرشار از ویتامین های C، A و اسیدفولیک و مقداری آهن است. بکوشید روزانه 1 پیمانه اسفناج تازه و خام یا یک دوم پیمانه اسفناج پخته بخورید، البته ماهی و تخم کدو حلوایی نیز جایگزین مناسبی برای اسفناج است.
ریحان منبع خوبی از منیزیم است که باعث آرامش اعصاب، شد شدن عضلات و راحتی رگ های خونی می شود. همچنین در ریحان خواص ضدباکتریایی و ضدالتهابی دیده شده که برای بهبود افراد مبتلا به ورم مفاصل (آرتریت روماتویید) یا التهاب روده مفید است. با مصرف مقداری برگ ریحان به همراه غذا، علاوه بر مزه ای دلپذیر، مقدار زیادی آهن، کلسیم، پتاسیم و ویتامین C نیز دریافت خواهید کرد. برای این که طعم و عطر ریحان از بین نرود، می توان آن را در انتهای پخت به غذا اضافه کرد یا به صورت خام مصرف کنید. گفتنی است که بادرنجبویه و بابونه هم از سبزی های معروف در رفع استرس و کاهش اضطراب هستند.
کمبود سلنیوم در بدن باعث اضطراب، افسردگی و خستگی می شود. آجیل (مغزها) سرشار از سلنیوم است، بنابراین مصرف مقداری از انواع آن به طور روزانه برای کاهش اضطراب و استرس توصیه می شود. قارچ، ماهی تن و ماهی سالمون نیز حاوی مقدار زیادی سلنیوم هستند.
منیزیم را فراموش نکنید!
منیزیم باعث آرامش اعصاب و عضلات می شود. همچنین بدن برای جلوگیری از فشارهای عصبی به آن نیاز دارد، بنابراین کمبود آن منجر به تنش های عصبی، گرفتگی عضلانی و خستگی می شود. اسفناج یک موتورخانه منیزیم است؛ همچنین سرشار از ویتامین های C، A و اسیدفولیک و مقداری آهن است. بکوشید روزانه 1 پیمانه اسفناج تازه و خام یا یک دوم پیمانه اسفناج پخته بخورید، البته ماهی و تخم کدو حلوایی نیز جایگزین مناسبی برای اسفناج است.
ریحان منبع خوبی از منیزیم است که باعث آرامش اعصاب، شد شدن عضلات و راحتی رگ های خونی می شود. همچنین در ریحان خواص ضدباکتریایی و ضدالتهابی دیده شده که برای بهبود افراد مبتلا به ورم مفاصل (آرتریت روماتویید) یا التهاب روده مفید است. با مصرف مقداری برگ ریحان به همراه غذا، علاوه بر مزه ای دلپذیر، مقدار زیادی آهن، کلسیم، پتاسیم و ویتامین C نیز دریافت خواهید کرد. برای این که طعم و عطر ریحان از بین نرود، می توان آن را در انتهای پخت به غذا اضافه کرد یا به صورت خام مصرف کنید. گفتنی است که بادرنجبویه و بابونه هم از سبزی های معروف در رفع استرس و کاهش اضطراب هستند.