لقمه های عصرانه، برای عصرهای پاییزی

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 82
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
این لقمه های عصرانه را تهیه کنید و در عصرهای پاییزی کنار خانواده میل کنید و لـ*ـذت ببرید.

مواد مورد نیاز

  • خمیر (آماده شده): 1 بسته
  • ژامبون گوشت: 300 گرم
  • پنیر موتزارلا (رنده شده)ک 300 گرم
  • سفیده تخم مرغ: 1عدد
  • زعفران (دم کرده): 1 ق س
  • سس گوجه فرنگی: به میزان لازم

1408502_241.jpg


روش پخت:

1. خمیر را روی سطح صافی پهن کرده و با استفاده از وردنه ای پهن کنید.

2. به وسیله سر کاسه ای خمیر ار به شکل دایره برش زده و هر 6 عدد برش را کنار هم به صورت گرد بچینید؛ به طوری که قسمتی از هر برش روی قسمت دیگر باشد.

3. روی برش ها و در وسط هر دایره مقداری سس گوجه فرنگی بمالید.

4. ژامبون را به صورت گرد وسط دایره های خمیر چیده و روی آن پنیر موتزارلا بریزید. بعد هر برش را روی مواد برگردانید تا آن را بپوشاند.

5. قلم مویی را به سفیده تخم مرغ و زعفران آغشته کنید و روی خمیر بمالید.

6. خمیر را در سینی فر که از قبل با کاغذ روغنی پوشیده شده، قرار دهید و در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 30 دقیقه بپزید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا