ماکارونی های رنگی

  • شروع کننده موضوع *SAmirA
  • بازدیدها 157
  • پاسخ ها 1
  • تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.

*SAmirA

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/01/09
ارسالی ها
30,107
امتیاز واکنش
64,738
امتیاز
1,304
ماکارونی یکی از غذاهای ایتالیایی است که در سراسر دنیا طرفدار دارد. ماکارونی یکی از انواع پاستا است. این ماده غذایی بیشتر در کارخانجات بصورت خشک تولید شده و قبل از خوردن جوشانده میشود. معنا و شکل ظاهری ماکارونی برحسب کشور و یا منطقه تفاوت دارد. در ژاپن معمولاً به نوعی پاستا گفته میشود که شکل ظاهری آن بصورت میلهای کوتاه سوراخدار یا به شکل صدف یا طرحهای متنوع دیگر است.

مواد لازم:


  • لبو و اسفناج به مقدار لازم
  • ماکارونی 1 بسته

559259_694.jpg


طرز تهیه:


1. ابتدا لبو و اسفناج را بگذارید با آب کاملا بپزند.

2. بعد از پخته شدن آب انها را کاملا بگیرید و در دو ظرف جدا بریزید.

3. ماکارونی تان را به دو قسمت تقسیم کرده و هرقسمت را در قابلمه ای پر از آب جوش بریزید.

4. مانند زمانی که به صورت ساده ماکارونی را داخل قابلمه برای آبکش کردن می ریزید، آن را داخل قابلمه در حال جوشیدن ریخته و حدود ۲ الی ۳ دقیقه صبر کنید.

5. سپس آب لبو و اسفناج را به دو قابلمه اضافه کرده و بگذارید ۱۰ ال ۱۵ دقیقه با آنها جوش بخورید.

6. در انتها ماکارونی ها را آبکش کرده و از خوردن غذای تان لـ*ـذت ببرید.

نکته:


می توانید به جای این دو رنگ طبیعی از رنگ های مجاز خوراکی هم استفاده کنید.
 
  • پیشنهادات
  • Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    تكراري- قفل
     
    وضعیت
    موضوع بسته شده است.

    برخی موضوعات مشابه

    بالا