مرغ و اسفناج با سس پارمزان

  • شروع کننده موضوع The unborn
  • بازدیدها 91
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

The unborn

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/12/15
ارسالی ها
7,006
امتیاز واکنش
49,906
امتیاز
1,221
محل سکونت
سومین سیاره خورشیدی!
مرغ با اسفناج و گوجه در سس پارمزان یک غذای ساده است که کل خانواده میتوانند آن را میل کنند، سس پارمزان خوش مزه به این غذای طعم سیر اضافه می کند ؛ این دستور پخت لذیذ در عرض 25 دقیقه آماده می شود.
source.gif

-و-اسفناج.jpg

مواد لازم پخت مرغ با اسفناج و سس پارمزان

  • 2 عدد سـ*ـینه مرغ
  • 3 قاشق سوپ خوری، کره
  • نمک و فلفل برای مزه دار کردن
  • یک قاشق چایخوری پونه کوهی
  • یک پیاز متوسط، خرد شده
  • چهار حبه سیر، له شده
  • 1 شیشه گوجه فرنگی کوچک با آفتاب خشک شده بدون روغن و خرد شده
  • 1 / 2 فنجان آب مرغ
  • خامه چرب 1 / 2 پیمانه
  • 1 / 3 فنجان پنیر رنده شده
  • 1 فنجان اسفناج ( یا بیشتر اگر دوست دارید )
%D9%85%D8%B1%D8%BA-%D9%88-%D8%A7%D8%B3%D9%81%D9%86%D8%A7%D8%AC.jpg


طرز تهیه پخت مرغ با اسفناج و سس پارمزان
به طور کامل هر دو طرف مرغ را با نمک، فلفل و 1 / 2 قاشق چای خوری پونه مزه دار کنید.
در یک ماهی تابه بزرگ، 2 قاشق سوپ خوری کره را روی حرارت متوسط ذوب کنید.
سـ*ـینه مرغ را اضافه و حدود 4 دقیقه بپزید.
زمانی که این کار انجام شد سـ*ـینه ی مرغ به یک بشقاب انتقال داده شد و کنار بگذارید .
برای درست کردن سس:سه قاشق غذاخوری کره باقیمانده را داخل ماهی تابه بریزید.
پیاز، سیر، 1 / 2 قاشق چای خوری پونه و گوجه فرنگی خشک شده را همراه کره داخل ماهی تابه بپزید و بعد از چند دقیقه به آرامی آب مرغ، خامه چرب و پنیر پامزان را با هم ترکیب کنید تا زمانی که 2 تا 3 دقیقه در حال جوش با هم ترکیب شوند.
اسفناج را به مخلوط اضافه کرده و به پخت آن تا زمان پژمرده شدن کامل ادامه دهید.
مرغ را اضافه کرده و 2 تا 3 دقیقه بپزید.
غذای شما آماده است آن را با جعفری خرد شده تازه سرو کنید و لـ*ـذت ببرید.
#نمناک
 

برخی موضوعات مشابه

بالا