- عضویت
- 2018/10/30
- ارسالی ها
- 4,471
- امتیاز واکنش
- 17,947
- امتیاز
- 979
خوردن هویج و مصرف آب هویج در بارداری
شما در طول دوران بارداری هستید و می خواهید همه کاری برای سلامتی نوزاد متولد نشده انجام دهید. اولین و مهم ترین چیزی که باید به آن توجه کنید رژیم غذایی و تغذیه بارداری است. اگر در این فکر هستید که آیا گنجاندن هویج در رژیم غذایی روزانه گزینه خوبی است، پس باید ادامه این بخش از نکات تغذیه در طول بارداری را بخوانید.ما در مورد فواید و خطرات مصرف هویج و آب هویج در بارداری صحبت خواهیم کرد.
ارزش غذایی هویج
هویج جز سبزیجات ریشه ای هستند که سرشار از ویتامین های ضروری مختلف و مواد معدنی هستند. جدول زیر شما را با ارزش غذایی موجود در هویج آشنا می کند.ارزش غذایی هر 100 گرم
- انرژی 41 کالری
- کربوهیدرات 9.58 گرم
- شکر 4.5 گرم
- پروتئین 0.93 گرم
- چربی 0.24 گرم
- فیبر (فیبر رژیمی) 2.8 گرم
- ویتامین ث 6 میلی گرم
- ویتامین A 5 میلی گرم
- ویتامین B - 6 0.135 گرم
- ویتامین K 13. 2 ug
- کلسیم 33 میلی گرم
- سدیم 69 میلی گرم
- فسفر 35 میلی گرم
- پتاسیم 320 میلی گرم
- منیزیم 12 میلی گرم
- مس 0.045 میلی گرم
- آهن 0.30 میلی گرم
- روی 0.24 میلی گرم
- منگنز 0.143 میلی گرم
- سلنیوم 0.1 ug