- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
موس معمولاً به یک نوع دسر سرد با منشأ فرانسوی گفته میشود اما تنها به یک دسر شیرین محدود نمیشود و نوعی غذا نیز بشمار میآید که در آن ممکن است از گوشت، ماهی و سبزیجات استفاده شود. در زبان فرانسوی موس به معنای کف یا خزه است. از ویژگیهای آن بافت پرهوای آن است.
مواد لازم:
- سس شکلات 10 قاشق غذاخوری
- خامه یک بسته
![980012_344.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1395/6/10/980012_344.jpg)
طرز تهیه:
1-
خامه را درون مخلوط کن میریزیم و سپس شکلات مایع را به آن اضافه میکنیم. و به مدت 5 دقیقه با سرعت بالا مخلوط میکنیم.
![980013_943.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1395/6/10/980013_943.jpg)
2-
سپس درون ماگ و یا ظرف دلخواه میریزیم و روی آن را با چیپس شکلات و یا میوه تزئین میکنیم.
![980014_154.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1395/6/10/980014_154.jpg)
![980015_681.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1395/6/10/980015_681.jpg)