میوهها و سبزیجات در گذشته چه شکلی بودند؟
بر کسی پوشیده نیست که سبزیجات و میوههای امروزی با اجدادشان بسیار فرق دارند. بشر تلاش قابل توجهی کرده تا شکل و طعم آنها را بهتر کند. در این مطلب میبینید که موز، بادمجان و سایر میوهها و سبزیجات قبل از اینکه انسان تصمیم به تغییر آنها بگیرد چه شکلی بودند.
هنــــــــدوانـــــــه
این نقاشی قرن هفدهمی نوعی هندوانه را نشان میدهد که هیچکس در دنیای مدرن ندیده است. خوشبختانه دانشمندان توانسته اند هندوانههای کوچک و سفید را به هندوانههای بزرگ و قرمزی که میشناسیم تبدیل کنند.
موز
مردم پاپوآ گینه نو و جنوب شرق آسیا، ۱۰ هزار سال است که از طعم موز لـ*ـذت میبرند. اما، تنها ۷۰۰۰ سال است که موز شناخته شده است. در آن زمان طعم و ظاهرشان با موزهای امروزی بسیار متفاوت بود. موزهای امروزی ترکیبی از موز آکوامیناتا و موز بالبیسینا هستند، اما طعم و ظاهرشان بسیار بهتر شده است.
بادمجان
اولین بادمجانها در چین رشد میکردند و با بادمجانهای امروزی بسیار فرق داشتند. آنها خاردار، کوچک و در رنگهای مختلف از زرد تا آبی آسمانی بودند. زمان و تلاش زیادی صرف شد تا بادمجانها امروزی تولید شوند. اما ارزشش را داشت، نه؟
بر کسی پوشیده نیست که سبزیجات و میوههای امروزی با اجدادشان بسیار فرق دارند. بشر تلاش قابل توجهی کرده تا شکل و طعم آنها را بهتر کند. در این مطلب میبینید که موز، بادمجان و سایر میوهها و سبزیجات قبل از اینکه انسان تصمیم به تغییر آنها بگیرد چه شکلی بودند.
هنــــــــدوانـــــــه
این نقاشی قرن هفدهمی نوعی هندوانه را نشان میدهد که هیچکس در دنیای مدرن ندیده است. خوشبختانه دانشمندان توانسته اند هندوانههای کوچک و سفید را به هندوانههای بزرگ و قرمزی که میشناسیم تبدیل کنند.
مردم پاپوآ گینه نو و جنوب شرق آسیا، ۱۰ هزار سال است که از طعم موز لـ*ـذت میبرند. اما، تنها ۷۰۰۰ سال است که موز شناخته شده است. در آن زمان طعم و ظاهرشان با موزهای امروزی بسیار متفاوت بود. موزهای امروزی ترکیبی از موز آکوامیناتا و موز بالبیسینا هستند، اما طعم و ظاهرشان بسیار بهتر شده است.
بادمجان
اولین بادمجانها در چین رشد میکردند و با بادمجانهای امروزی بسیار فرق داشتند. آنها خاردار، کوچک و در رنگهای مختلف از زرد تا آبی آسمانی بودند. زمان و تلاش زیادی صرف شد تا بادمجانها امروزی تولید شوند. اما ارزشش را داشت، نه؟
آخرین ویرایش: