دانستنی ها نان در کشورهای مختلف

!!!!F!!!!

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/01/01
ارسالی ها
6,626
امتیاز واکنش
24,157
امتیاز
891
نان های معروف دنیا
نان از غذاهای اصلی مردم سراسر دنیاست و در همه ی کشورهای دنیا به سبک ها و شیوه های مختلفی درست می شود. در دنیا نان هایی پخت می شود که با نان های ما ایرانی ها فرق زیادی دارند. فکر می کنید در فرهنگ غذایی کشورهای دیگر چه نان هایی درست می شود؟ بدون شک نان یکی از اصلی ترین غذاهای انسان است و در کشورهای گوناگون اسم های مختلفی هم دارد. در نقاط مختلف دنیا با توجه به فرهنگ و سنت های قدیمی نان های متنوعی درست می شود. نان ها، تنوع زیادی دارند و در دنیا نان هایی درست می شود که آوازه آن ها در دنیا پیچیده است دوست دارید تا نان های معروف دنیا اشنا شوید؟ می خواهیم درباره نان های معروف دنیا حرف بزنیم.

kervasan.jpg
 
  • پیشنهادات
  • !!!!F!!!!

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/01/01
    ارسالی ها
    6,626
    امتیاز واکنش
    24,157
    امتیاز
    891
    نان پروتزل| Pretzel ، آلمان

    تنوع نان های آلمان در حدی ست که بیش از ۳۰۰ تا ۵۰۰ نان در این کشور پخت می شود، نان های خوشمزه که دست شما را برای انتخاب باز می کنند. در آلمان بیش از ۱۶ هزار نانوایی محلی هست که نان های خوشمزه ای درست می کنند. مردمان اهالی آلمان در وعده های غذایی شان نان زیادی مصرف می کنند برای همین هم نان های متنوعی دارند. بدون شک نان پروتزل معروف ترین نان آلمان است، این نان گره ای پوسته ای قهوه ای و نسبتا سخت دارد و داخل آن کاملا نرم است. یکی دیگر از معروف ترین نان های آلمان نان بروتشن است، یک نان گرد و خوشمزه که به خصوص برای صبحانه و وعده ی قبل از ناهار خورده می شود. بر روی این نان انواع مغزها و گنجد پاشیده می شود که طعم خارق العاده ای به آن می دهند.



    pretrzel.jpg
     

    !!!!F!!!!

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/01/01
    ارسالی ها
    6,626
    امتیاز واکنش
    24,157
    امتیاز
    891
    نان روتی | Roti، هند
    روتی یکی از نان های معروف هند است که در کشورهای دیگر مثل مالزی هم محبوب است. این نان، از نان های معمولی در جنوب آسیاست و مخصوصا در بین هندی ها بیشترین طرفدار را دارد. برای تهیه ی نان روتی از مواد ساده و همینطور ادویه های طعم دار استفاده می شود. ضخامت و طرز درست کردن این غذا بسته به این که برای چه غذایی باشد متفاوت است.



    3-100.jpg
     

    !!!!F!!!!

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/01/01
    ارسالی ها
    6,626
    امتیاز واکنش
    24,157
    امتیاز
    891
    مافین | muffin، انگلیس
    مافین نان معروف انگلیسی، نانی کم چرب که کالری پایینی دارد و مردم بریتانیا در صبح ها و برای خوردن کره و مربا از آن استفاده می کنند. این نان طرز پخت آسانی دارند و در فر پخت نمی شود، پس اگر به دنبال نانی هستید که برای پخت نیازی به فر ندارد می توانید این نان را خیلی راحت در خانه درست کنید. مافین اولین بار در قرن ۱۸ پخته شد و در نواحی آمریکا هم زیاد استفاده می شود.



    muffin.jpg
     

    !!!!F!!!!

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/01/01
    ارسالی ها
    6,626
    امتیاز واکنش
    24,157
    امتیاز
    891
    نان بروآ | Broa، پرتغال
    این نان حجیم یکی از معروف ترین نان های پرتغال است که معمولا در کنار وعده اصلی غذاها خورده می شود. این نان قهوه ای با ذرت و گندم سیاه درست می شود و طعم و مزه ی تند و تیزی دارد. مردم شمال پرتغال به غذاهای تند علاقه ی زیادی دارند و این نان تند هم کامل کننده ی وعده غذایی آن هاست. یکی از غذاهایی که معمولا با این نان سرو می شود سوسیس دودی است پیشنهاد می کنیم حتما این نان خوشمزه را امتحان کنید.



    Broa.jpg
     

    !!!!F!!!!

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/01/01
    ارسالی ها
    6,626
    امتیاز واکنش
    24,157
    امتیاز
    891
    نان تورتیلا | tortilla، مکزیک
    مکزیکی ها هم نان های متنوعی دارند، نان هایی که در زبان مکزیکی به «پن» معروفند. یکی از محبوب ترین نان های مکزیک نان تورتیلا است که معمولا آرد آن از ذرت تهیه می شود و معمولا برای پیچیدن غذاهای گوشتی استفاده می شود. مردم مکزیک به این ساندویچ هایی که با گوشت درست می شود علاقه ی زیادی دارند و آن را در هنگام وعده های اصلی غذایی میل می کنند. این نان گرد و پهن به غیر از مکزیک در دیگر کشورهای آمریکای لاتین هم پخت می شود و معمولا تورتیلاهای ذرت کوچکتر از تورتیلاهای گندم هستند چون آرد ذرت قوام آرد گندم را ندارد.



    tortilla.jpg
     

    !!!!F!!!!

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/01/01
    ارسالی ها
    6,626
    امتیاز واکنش
    24,157
    امتیاز
    891
    نان باگت | Baguette، فرانسه
    نان باگتی که امروز در بیشتر کشورها استفاده می شود در اصل نانی فرانسوی است. اگر به دیگر نان هایی که در فرانسه پخته می شود نگاهی بیندازید به خوبی به سلیقه فرانسوی ها برای پخت نان پی می برید. این طور که مشخص است مردم این کشور به نان های برشته و خشک علاقه ی زیادی دارند برای همین است که در نانوایی ها بر روی نان هیچ پوششی قرار نمی دهند تا نان ها در معرض هوا کاملا خشک شوند. تنوع نان های فرانسوی گردشگران را وسوسه می کند تا به نانوایی های محلی بروند و نان هایی را امتحان کنند که فقط مخصوص همین کشورند.



    Baguette.jpg
     

    !!!!F!!!!

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/01/01
    ارسالی ها
    6,626
    امتیاز واکنش
    24,157
    امتیاز
    891
    نان | Naan، آسیای میانه و ایران
    این نان معمولی، اغلب در آسیای مرکزی و جنوب شرقی آسیا پخته می شود. نان به طور سنتی با مقدار کمی از خمیر مایه تهیه می شود که خمیر را صاف و الاستیسیته می کند قبل از اینکه در یک کوره تنور پخت شود، با کمی روغن که بر روی نام زده می شود و یا گاهی کره و کمی سبزی معطر پخته می شود. در ایران می توانید تنوع فراوان آن را ببینید. از جذابیت هایی که این نوع نان برای توریست ها دارد این است که در زمان تهیه خمیر، آن را به سمت بالا پرتاب می کنند تا خمیر باز شود. انجام اینکار را در زمان ساخت خمیر پیتزای ایتالیایی برگرفته از تهیه و پخت این نوع نان می دانند. این نان نیز از جمله نان های معروف دنیا می باشد.



    %D9%86%D8%A7%D9%86.jpg
     

    !!!!F!!!!

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/01/01
    ارسالی ها
    6,626
    امتیاز واکنش
    24,157
    امتیاز
    891
    بیگل | Bagels، لهستان
    بیگل سنتی کشور لهستان ابتدا در آب انداخته شده و پخته می شود. سپس برای پخت نهایی وارد فر می شود. این نان از انواع نان های معروف دنیا است که امروزه از لهستان به بسیاری از کشورهای دیگر از جمله آمریکا و کانادا وارد شده و محبوبیت پیدا کرده است.



    %D8%A8%DB%8C%DA%AF%D9%84-1.jpg
     

    !!!!F!!!!

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/01/01
    ارسالی ها
    6,626
    امتیاز واکنش
    24,157
    امتیاز
    891
    نان وانوچکا | Vanocka، چک و اسلوواکی
    نان وانوچکا یک نان شیرین است که با کشمش و بادام و شکر پر شده است. این نان بسیار خوشمزه در جمهوری چک و اسلواکی به طور سنتی در زمان های کریسمس پخته می شود. تهیه وانوچکا ساده نیست و بنابراین سنت های متنوعی در مورد نحوه تهیه آن وجود دارد. از جمله پوشیدن پیش بند سفید در هنگام مخلوط کردن خمیر یا به بالا و پایین پریدن در حالی که خمیر در حال ورز آمدن است. مانند دیگر نان های اروپایی که برای جشن ها پخته می شود، مانند استولن یا پانتانونه، این نان نیز غنی از کره و پودر شکر است، بنابراین بهترین گزینه در بین نان های معروف دنیا برای جشن ها می تواند باشد.



    %D9%86%D8%A7%D9%86-%DA%86%DA%A9.jpg
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا