نان شکم پر اسفناجی، یک شام خوشمزه و سریع + فیلم

  • شروع کننده موضوع The unborn
  • بازدیدها 135
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

The unborn

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/12/15
ارسالی ها
7,006
امتیاز واکنش
49,906
امتیاز
1,221
محل سکونت
سومین سیاره خورشیدی!
نان شکم پر اسفناجی یکی از بهترین غذاهای سبکی است که هم می تواند برای شما یک شام سبک باشد و هم به عنوان یک پیش غذای خوشمزه برای میهمانی ها. با ما همراه شوید تا طرز تهیه این نان شکم را یاد بگیرید.

نان شکم پر اسفناجی
مواد لازم برای تهیه نان شکم پر اسفناجی
کره : مقداری برای چرب کردن ظرف
روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
قارچ خرد شده : به مقدار لازم
12 تکه نان پوک croissants ( یک نوع نان فرانسوی که بافت پوکی دارد )
اسفناج خرد شده : به مقدار دلخواه
پنیر گروئو Gruyère ( یک نوع پنیر زرد و سفت هلندی ) رنده شده : به مقدار لازم
تخم مرغ : 8 عدد
شیر : 2 سی سی
نمک و فلفل به میزان لازم

نکته : به جای پنیر گروئو می توانید از پنیر پارمزان استفاده کنید.

نان croissants

croissants.jpg




طرز تهیه نان شکم پر اسفناجی
قارچ های خرد شده را با یک قاشق روغن تفت دهید تا قهوه ای شوند ( حدود 6 الی 8 دقیقه )
کف ظرف را با مقداری کرده چرب کنید.
نان های کراوسیان را به بخش تقسیم کرده و آن ها را کف ظرف بچینید.
نان ها را ابتدا با پنیر، سپس با اسفناج و قارچ پر کنید.
تخم مرغ، شیر، نمک و فلفل را کاملا مخلوط کرده و روی نان های چیده شده در طرف بریزید.
باقیمانده پنیر را روی نان ها ریخته و روی طرف با فویل آلومینیومی بپوشانید.
ظرف را برای مدت 3 دقیقه درون فر با دمای 375 درجه قرار دهید.



نان شکم پر اسفناجی

0christmasbruncheggcroissantcasserole.jpg


لینک :
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
 

برخی موضوعات مشابه

بالا