نان لواش

کوثر فیض بخش

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/03/08
ارسالی ها
1,036
امتیاز واکنش
46,628
امتیاز
916
سن
21
محل سکونت
Tehran
دستور شماره یک
مواد لازم:

آرد ۵۰۰ گرم
مایه خمیر ۸ گرم
نمک ۱ قاشق چایخوری
شیر ولرم ۱۷۰ میلی لیتر
آب ولرم ۱۵۰ میلی لیتر
روغن مایع ۷۰ گرم
طرز تهیه:

۱. در ظرف مناسبی، آرد الک شده، نمک و مایه خمیر را با قاشق مخلوط کنید. شیر، آب و روغن را بیفزایید وهم بزنید (نم را می‌توانید در آب حل کنید و بعد به مواد بیفزایید). سپس آن را ۱۰ دقیقه با دست ورز دهید.

۲. روی خمیر آرد بپاشید و با دستمال آن را بپوشانید. خمیر را در محل گرمی قرار دهید و حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه به آن استراحت دهید.

۳. پس از گذشت زمان استراحت، خمیر را یک دقیقه ورز دهید و به شکل گلوله‌های کوچکی به اندازه نارنگی به وزن ۱۰۰ گرم چانه کنید.

۴. چانه‌ها را در سینی بچینید و دوباره به آن ۵ دقیقه استراحت دهید و روی آن را با دستمال بپوشانید. سپس هر چانه را با وردنه روی سطح آرد پاشی، نازک باز کنید.

۵. ساج مخصوص یا یک ماهیتابه بزرگ را بدون اینکه چرب کنید روی حرارت داغ کنید و خمیر لواش آماده را با دو دست از روی سطح آردپاشی شده جدا کنید و روی آن قرار دهید. پس از اینکه یک طرف آن پخت برگردانید و طرف دیگر آن را بپزید.

طرز تهیه:

۱. در ظرف مناسبی، آرد الک شده، نمک و مایه خمیر را با قاشق مخلوط کنید. شیر، آب و روغن را بیفزایید وهم بزنید (نمک را می‌توانید در آب حل کنید و بعد به مواد بیفزایید). سپس آن را ۱۰ دقیقه با دست ورز دهید.

۲. روی خمیر آرد بپاشید و با دستمال آن را بپوشانید. خمیر را در محل گرمی قرار دهید و حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه به آن استراحت دهید.

۳. پس از گذشت زمان استراحت، خمیر را یک دقیقه ورز دهید و به شکل گلوله‌های کوچکی به اندازه نارنگی به وزن ۱۰۰ گرم چانه کنید.

۴. چانه‌ها را در سینی بچینید و دوباره به آن ۵ دقیقه استراحت دهید و روی آن را با دستمال بپوشانید. سپس هر چانه را با وردنه روی سطح آرد پاشی، نازک باز کنید.

۵. ساج مخصوص یا یک ماهیتابه بزرگ را بطور وارونه و بدون اینکه چرب کنید روی حرارت داغ کنید و خمیر لواش آماده را با دو دست از روی سطح آردپاشی شده جدا کنید و روی آن قرار دهید.

پس از اینکه یک طرف آن پخت برگردانید و طرف دیگر آن را بپزید.
 

برخی موضوعات مشابه

تاپیک قبلی
تاپیک بعدی
بالا