نان پنیر و سیب زمینی

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 81
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
نان پنیر و سیب زمینی وقتی که تازه پخته شده باشد عطری اعجاب انگیز دارد و به عنوان یک لقمه خوشمزه پس از شام , ایده آل است . پوره سیب زمینی آن را مرطوب نگاه می دارد .
nan2.jpg

مواد لازم جهت تهیه نان پنیر و سیب زمینی :
1. کره جهت چرب نمودن : مقداری
2. آرد سفید : 225 گرم
3. نمک : 1 قاشق چای خوری
4. بکینگ پودر : 2 قاشق چای خوری
5. پنیر قرمز لیستر , رنده شده : 125 گرم
6. سیب زمینی , پخته , پوره شده و خنک شده : 175 گرم
7. آب : 200 میلی لیتر
8. روغن : 1 قاشق غذاخوری
9. پودر خردل : نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه نان پنیر و سیب زمینی :
1. کف یک سینی شیرینی پزی را با کمی کره چرب نمایید .

2. آرد , نمک , پودر خردل و بکینگ پودر را با هم داخل یک کاسه بزرگ الک نمایید .

3. 2 قاشق غذاخوری از پنیر رنده شده را نگه دارید و بقیه آن را همراه سیب زمینی پخته و له شده , به مواد داخل کاسه اضافه نمایید و هم بزنید .

4. آب و روغن را روی مواد بریزید و همه مواد را با هم مخلوط نموده تا یک خمیر نرم درست شود .

5. خمیر را بر روی سطحی آرد پاشیده شده , پهن نمایید و سریعا آن را به شکل یک دایره به قطر 20 سانتیمتر در بیاورید .

6. خمیر گرد شده را روی سینی قرار دهید و آن را با یک چاقو به چهار قسمت مساوی تقسیم نمایید و باقی پنیر که نگه داشته بودید , بر روی آن بپاشید .

7. خمیر را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 220 درجه سانتیگراد یا 425 درجه فارنهایت و یا عدد 7 فرهای گازی به مدت 25 تا 30 دقیقه قرار دهید تا کاملا طلایی و برشته شود . مغز پخت گردد .

8. نان را بر روی سینی مشبک فلزی قرار دهید تا خنک شود. وقتی آماده سرو شد , آن را به چهار قسمت خرد نمایید . هر چه تاز سرو شود بهتر است .

نان پنیر و سیب زمینی وقتی که تازه پخته شده باشد عطری اعجاب انگیز دارد و به عنوان یک لقمه خوشمزه پس از شام , ایده آل است . پوره سیب زمینی آن را مرطوب نگاه می دارد .

منبع: آوای سلامتی
 

برخی موضوعات مشابه

بالا