- عضویت
- 2015/11/08
- ارسالی ها
- 22,523
- امتیاز واکنش
- 65,135
- امتیاز
- 1,290
[h=2]دستور تهیه نان و پنیر قیفی ویژه سفره عقد و مجالس[/h]
در سفره ما ایرانیان تنوع زیادی وجود دارد و از قدیم الایام رسم بوده است که برای پیش غذا و برای بعد از صرف غذا انواعی از خوراکی ها را تهیه می کردند و مورد استفاده قرار می دادند. همیشه هم سعی شده است از مواد سالم و تازه استفاده کنند و شاید دلیل آنکه پیشینیان ما از سلامت جسمی و روحی برخوردار بوده اند سبک زندگی سالم شان بوده است. یکی از مواردی که به عنوان پیش غذا مورد استفاده ما قرار می گیرد نان و پنیر است. همین نوع پیش غذای ساده در مناطق مختلف کشورمان به سبک های مختلف تهیه می شود؛ گاهی از خرما در تهیه آن استفاده می کنند و گاهی از سبزی. خانمهای کدبانو هم هر یک در تهیه این پیش غذای سالم سلیقه به خرج می دهند به طوری که امروزه سر سفره های میهمانی و حتی سر سفره عقد هم ما نان و پنیر را می بینیم. به همین بهانه در این مطلب از پورتال تاروت رنگی طرز تهیه نوعی از نان و پنیر فانتزی را برای شما در نظر گرفته ایم که بسیار مناسب سفره عقد و میهمانی های رسمی شما است. امیدواریم این مدل نان و پنیر را تهیه کنید و از طعم و مدل آن راضی باشید.
[h=3]مواد لازم جهت تهیه مواد میانی نان قیفی[/h]
[h=3]دستور تهیه نان و پنیر فانتزی برای سفره عقد[/h] در این آموزش به طور گام به گام تهیه نان و پنیر فانتزی را برای شما در نظر گرفته ایم.
۱- ابتدا یک قاشق سوپخوری شکر، مایه خمیر و شیر ولرم را در ظرفی مخلوط کنید و در جای نسبتا گرمی به مدت ۵ دقیقه قرار دهید تا مایه خمیر عمل آید. این کار برای اطمینان از سلامت مایهخمیر انجام میشود.
۲- در ظرف دیگری باقی مانده شکر، تخممرغ و کره به محیط رسیده را به کمک مفتول بزنید.
۳- در این مرحله مایه خمیر عمل آمده را به مخلوط تخممرغ بیفزایید.
۴- نمک را به قسمتی از آرد اضافه کنید و آرد بدست آمده آرام آرام به مخلوط بالا بی افزایید. ( آرد را در حدی اضافه کنید که خمیر نرم و لطیفی حاصل شود و خمیر به دست نچسبد.) سپس خمیر را ورز دهید.
۵- در ظرف دیگری مقداری آرد بپاشید و خمیر را درون کاسه قرار دهید و در جای نسبتا گرمی به مدت یک ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.
۶- پس از آرد پاشی سطح کار سطح کار، خمیر را به قطعات مناسب تقسیم کنید و خمیر را به کمک وردنه به قطر نیم سانت و به شکل مستطیل باز کنید. سپس نوارهایی یک سانتیمتری از خمیر برش دهید و به دور قیف بپیچید. توجه داشته باشید که هر لایه از خمیر باید روی لایه قبلی قرار گیرد.
۷- قیفها را به سینی منتقل نمایید و به مدت ۲۰ دقیقه استراحت دهید.
۸- در این مرحله میتوانید به کمک قلم مو روی خمیر زرینه یا رومال بمالید و با کنجد و خلال پسته تزیین کنید.
۹- سینی را در فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دهید و پس از پخت و خنک شدن با پنیر و سبزیجات پر کنید.
۱۰- پس از خنک شدن نان، آن را بسته به سلیقه خود با پنیر، سبزی و گردو و… پر نمایید.
در سفره ما ایرانیان تنوع زیادی وجود دارد و از قدیم الایام رسم بوده است که برای پیش غذا و برای بعد از صرف غذا انواعی از خوراکی ها را تهیه می کردند و مورد استفاده قرار می دادند. همیشه هم سعی شده است از مواد سالم و تازه استفاده کنند و شاید دلیل آنکه پیشینیان ما از سلامت جسمی و روحی برخوردار بوده اند سبک زندگی سالم شان بوده است. یکی از مواردی که به عنوان پیش غذا مورد استفاده ما قرار می گیرد نان و پنیر است. همین نوع پیش غذای ساده در مناطق مختلف کشورمان به سبک های مختلف تهیه می شود؛ گاهی از خرما در تهیه آن استفاده می کنند و گاهی از سبزی. خانمهای کدبانو هم هر یک در تهیه این پیش غذای سالم سلیقه به خرج می دهند به طوری که امروزه سر سفره های میهمانی و حتی سر سفره عقد هم ما نان و پنیر را می بینیم. به همین بهانه در این مطلب از پورتال تاروت رنگی طرز تهیه نوعی از نان و پنیر فانتزی را برای شما در نظر گرفته ایم که بسیار مناسب سفره عقد و میهمانی های رسمی شما است. امیدواریم این مدل نان و پنیر را تهیه کنید و از طعم و مدل آن راضی باشید.
نان و پنیر یک نوع تغذیه سالم است که می توانید برای سفره افطار هم استفاده کنید. در ضمن نان و پنیر یک میان وعده بسیار لذیذ است که کودکان دلبند شما می توانند به عنوان عصرانه و یا برای تغذیه در مدرسه مورد استفاده قرار دهند و از ارزش غذایی نان و پنیر برخوردار شوند و بتوانند در درس و تکالیف شان هم موفق باشند.
[h=3]مواد مورد نیاز برای درست کردن نان و پنیر مجلسی:[/h] کره | ۵۰ گرم |
شکر | ۵۰ گرم |
مایه خمیر | ۱ قاشق سوپ خوری |
تخم مرغ | ۲ عدد |
شیر ولرم | ۱۲۵ میلی لیتر |
نمک | ۴/۱ قاشق مربا خوری |
آرد | ۴۰۰ تا ۴۵۰ گرم |
پنیر | یک بسته |
سبزیجات معطر | به مقدار لازم |
گردو | ۱۰۰ گرم |
۱- ابتدا یک قاشق سوپخوری شکر، مایه خمیر و شیر ولرم را در ظرفی مخلوط کنید و در جای نسبتا گرمی به مدت ۵ دقیقه قرار دهید تا مایه خمیر عمل آید. این کار برای اطمینان از سلامت مایهخمیر انجام میشود.
۲- در ظرف دیگری باقی مانده شکر، تخممرغ و کره به محیط رسیده را به کمک مفتول بزنید.
۳- در این مرحله مایه خمیر عمل آمده را به مخلوط تخممرغ بیفزایید.
۴- نمک را به قسمتی از آرد اضافه کنید و آرد بدست آمده آرام آرام به مخلوط بالا بی افزایید. ( آرد را در حدی اضافه کنید که خمیر نرم و لطیفی حاصل شود و خمیر به دست نچسبد.) سپس خمیر را ورز دهید.
۵- در ظرف دیگری مقداری آرد بپاشید و خمیر را درون کاسه قرار دهید و در جای نسبتا گرمی به مدت یک ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.
۸- در این مرحله میتوانید به کمک قلم مو روی خمیر زرینه یا رومال بمالید و با کنجد و خلال پسته تزیین کنید.
۹- سینی را در فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دهید و پس از پخت و خنک شدن با پنیر و سبزیجات پر کنید.