همبرگر خانگی
![19626_T9O61lnt.jpg](http://images.persianblog.ir/19626_T9O61lnt.jpg)
![19626_C4z1BLD1.jpg](http://images.persianblog.ir/19626_C4z1BLD1.jpg)
![19626_XX3C2TQo.jpg](http://images.persianblog.ir/19626_XX3C2TQo.jpg)
![19626_ScCeFJhP.jpg](http://images.persianblog.ir/19626_ScCeFJhP.jpg)
![19626_ZJDC5gNT.jpg](http://images.persianblog.ir/19626_ZJDC5gNT.jpg)
![19626_eoQNw8R3.jpg](http://images.persianblog.ir/19626_eoQNw8R3.jpg)
![19626_JUnKrUWo.jpg](http://images.persianblog.ir/19626_JUnKrUWo.jpg)
همبرگر خانگی : پیاز را رنده و آبش را دور می ریزیم +گوشت چرخ کرده + تخم مرغ ( برای ده عدد همبرگر اندازه ی نعلبکی دو عدد تخم مرغ برد) + نمک + سماق + آرد سوخاری که با احتیاط اضافه شود ، چون اگر کم باشد مواد از هم جدا می شوند و اگر زیاد شود ،همبرگر سفت خواهد شد، خوب ورز داده و به صورت گلوله های ی هم اندازه در می آوریم ،بعد از داغ شدن روغن،در دست گرد پهن کرده و می اندازیم . با نان مینی همبرگر (+ یک ورقه پنیر که وقتی همبرگر ها داغ است رویشان گذاشته ایم) + کاهو (جعفری) + گوجه فرنگی و سس سرو می شود.
₪ چون این همبرگر،تمام گوشت است با برنج هم قابل میل کردن است + سیب زمینی و گوجه فرنگی سرخ شده
₪ چون این همبرگر،تمام گوشت است با برنج هم قابل میل کردن است + سیب زمینی و گوجه فرنگی سرخ شده