⛔️ همه چیز در مورد صفرا ⛔️
1⃣ صفرا نقش آنزیمی ندارد .
2⃣ صفرا در کبد تولید می شود و در کیسه صفرا ذخیره می شود ، هر وقت غذای چربی دار از معده وارد ابتدای روده می شود ، کیسه ی صفرا منقبض شده و صفرا را بر روی غذا می ریزد ت چربی نامحلول را به صورت امولسیون در بیاورد ، تا لیپاز لوزالمعده و روده بهتر بر روی چربی اثر کند .
3⃣ در هضم چربی صفرا نقش کمکی یک( چهارم) و لیپاز لوزالمعده نقش اصلی (سه چهارم ) دارد.
4⃣ در صدمه به کبد وکیسه صفرا ، چربی از مدفوع دفع می شوند و به چنین افرادی توصیه می شود که ویتامین های محلول در چربی (E , K, D, A) مصرف کنند.
5⃣ صفرا
املاح : حرکات دودی روده را افزایش می دهد.
بیلی روبین و بیلی وردین (مواد رنگی صفرا) : از تخریب هموگلوبین ، گلبول قرمز پیر توسط ماکروفاژ حاصل شده اند.
کلسترول
لیسیتین «چربی»
1⃣ صفرا نقش آنزیمی ندارد .
2⃣ صفرا در کبد تولید می شود و در کیسه صفرا ذخیره می شود ، هر وقت غذای چربی دار از معده وارد ابتدای روده می شود ، کیسه ی صفرا منقبض شده و صفرا را بر روی غذا می ریزد ت چربی نامحلول را به صورت امولسیون در بیاورد ، تا لیپاز لوزالمعده و روده بهتر بر روی چربی اثر کند .
3⃣ در هضم چربی صفرا نقش کمکی یک( چهارم) و لیپاز لوزالمعده نقش اصلی (سه چهارم ) دارد.
4⃣ در صدمه به کبد وکیسه صفرا ، چربی از مدفوع دفع می شوند و به چنین افرادی توصیه می شود که ویتامین های محلول در چربی (E , K, D, A) مصرف کنند.
5⃣ صفرا
املاح : حرکات دودی روده را افزایش می دهد.
بیلی روبین و بیلی وردین (مواد رنگی صفرا) : از تخریب هموگلوبین ، گلبول قرمز پیر توسط ماکروفاژ حاصل شده اند.
کلسترول
لیسیتین «چربی»