ورقهبادمجان؛ امان از غذاهای خوشمزهی گیلانی!
ورقهبادمجان یکی از غذاهای لذیذ و خوشمزهی گیلانیه که فقط کافیه یک دفعه امتحانش کنین تا عاشقش بشین. این غذا علاوه بر طعم محشرش خیلی راحت و بدون دردسر هم درست میشه. امیدوارم درستش کنین و از طعمش لـ*ـذت ببرین.
مواد لازم:
طرز تهیه:
۱. برای تهیه این غذای راحت و خوشمزه کافیه تا ابتدا بادمجون هارو حلقهای و به ضخامت ۲ سانت ببریم و بهشون نمک بزنیم و اجازه بدیم تا تلخیشون بره.
۲. بعد دو طرف بادمجون هارو در روغن سرخ میکنیم. بعد از سرخ شدن روی دستمال کاغذی میذاریمشون تا روغن اضافیشون بره.
۳. حالا داخل یک کاسه تخممرغ هارو با مقدار کافی نمک، فلفل و زرچوبه میزنیم تا تخممرغها از لخـ*ـتی دربیان.
۴. بادمجون هارو مجددا داخل ماهیتابهای که کفش رو چرب کردیم میذاریم و بعد تخممرغ زده شده رو هم اضافه میکنیم.
۵. حالا اجازه میدیم تا تخممرغ خودش رو بگیره.
۶. بعد ورقه رو برمیگردونیم تا هر دو طرف طلایی بشه.
۷. حالا ورقه بادمجون خوشمزه ما حاضره و با کته و گوجه فرنگی عالی میشه.
ورقهبادمجان یکی از غذاهای لذیذ و خوشمزهی گیلانیه که فقط کافیه یک دفعه امتحانش کنین تا عاشقش بشین. این غذا علاوه بر طعم محشرش خیلی راحت و بدون دردسر هم درست میشه. امیدوارم درستش کنین و از طعمش لـ*ـذت ببرین.
![ورقه بادمجان ورقه بادمجان](https://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1398/8/18/2202345_742.jpg)
مواد لازم:
- بادمجان: ۳ الی ۴ عدد
- تخممرغ: ۳ عدد
- نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
![ورقه بادمجان ورقه بادمجان](https://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1398/8/18/2202346_496.jpg)
طرز تهیه:
۱. برای تهیه این غذای راحت و خوشمزه کافیه تا ابتدا بادمجون هارو حلقهای و به ضخامت ۲ سانت ببریم و بهشون نمک بزنیم و اجازه بدیم تا تلخیشون بره.
![ورقه بادمجان ورقه بادمجان](https://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1398/8/18/2202347_288.jpg)
۲. بعد دو طرف بادمجون هارو در روغن سرخ میکنیم. بعد از سرخ شدن روی دستمال کاغذی میذاریمشون تا روغن اضافیشون بره.
![ورقه بادمجان ورقه بادمجان](https://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1398/8/18/2202348_900.jpg)
۳. حالا داخل یک کاسه تخممرغ هارو با مقدار کافی نمک، فلفل و زرچوبه میزنیم تا تخممرغها از لخـ*ـتی دربیان.
![ورقه بادمجان ورقه بادمجان](https://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1398/8/18/2202349_137.jpg)
۴. بادمجون هارو مجددا داخل ماهیتابهای که کفش رو چرب کردیم میذاریم و بعد تخممرغ زده شده رو هم اضافه میکنیم.
![ورقه بادمجان ورقه بادمجان](https://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1398/8/18/2202350_297.jpg)
۵. حالا اجازه میدیم تا تخممرغ خودش رو بگیره.
![ورقه بادمجان ورقه بادمجان](https://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1398/8/18/2202351_421.jpg)
۶. بعد ورقه رو برمیگردونیم تا هر دو طرف طلایی بشه.
![ورقه بادمجان ورقه بادمجان](https://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1398/8/18/2202352_975.jpg)
۷. حالا ورقه بادمجون خوشمزه ما حاضره و با کته و گوجه فرنگی عالی میشه.
![ورقه بادمجان ورقه بادمجان](https://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1398/8/18/2202353_282.jpg)