پاستای کدو و گوجه فرنگی کبابی
زمان آماده سازی
۱۰ دقیقه
زمان پختن
۴۰ دقیقه
ملیت
غذای فرنگی
مناسب برای
۴ نفر
۶ قاشق غذاخوری
روغن زیتون
۳ حبه
سیر
۷۰۰ گرم
گوجه فرنگی
۱۱۰۰ گرم
کدو
۱/۴ پیمانه
پنیر پارمزان
۱/۴ پیمانه
جعفری
۵۰۰ گرم
پاستا
به میزان لازم
فلفل سیاه
به میزان لازم
نمک
پاستای کدو و گوجه فرنگی کبابی
پاستای کدو و گوجه فرنگی کبابی از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارتاست که سایت آشپزباشی طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است.
کبابی کردن کدو و گوجه فرنگی به جای تفت دادن، طعم آن ها را بهتر و بیشتر می کند.
نکاتی در رابـ ـطه با تهیه ی پاستای کدو و گوجه فرنگی کبابی:
به گزارش آکاایران: ۱- کدو و گوجه فرنگی ها را تمیز بشویید و به قطعات یک و نیم سانتی متری برش دهید.
۲- سیر را ریز خرد کنید.
۳- می توانید از هر نوع پاستای مورد نظرتان استفاده کنید.
۴- جعفری را خرد کنید.
۵- پنیر پارمزان را رنده کنید. همچنین به پنیر اضافی برای سرو نیاز دارید.
زمان آماده سازی
۱۰ دقیقه
زمان پختن
۴۰ دقیقه
ملیت
غذای فرنگی
مناسب برای
۴ نفر
۶ قاشق غذاخوری
روغن زیتون
۳ حبه
سیر
۷۰۰ گرم
گوجه فرنگی
۱۱۰۰ گرم
کدو
۱/۴ پیمانه
پنیر پارمزان
۱/۴ پیمانه
جعفری
۵۰۰ گرم
پاستا
به میزان لازم
فلفل سیاه
به میزان لازم
نمک
![201661915564264850a.jpg](http://cdn64.akairan.com/files/images/20166/201661915564264850a.jpg)
پاستای کدو و گوجه فرنگی کبابی
پاستای کدو و گوجه فرنگی کبابی از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارتاست که سایت آشپزباشی طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است.
کبابی کردن کدو و گوجه فرنگی به جای تفت دادن، طعم آن ها را بهتر و بیشتر می کند.
نکاتی در رابـ ـطه با تهیه ی پاستای کدو و گوجه فرنگی کبابی:
به گزارش آکاایران: ۱- کدو و گوجه فرنگی ها را تمیز بشویید و به قطعات یک و نیم سانتی متری برش دهید.
۲- سیر را ریز خرد کنید.
۳- می توانید از هر نوع پاستای مورد نظرتان استفاده کنید.
۴- جعفری را خرد کنید.
۵- پنیر پارمزان را رنده کنید. همچنین به پنیر اضافی برای سرو نیاز دارید.
- فر را با حرارت 230 درجه سانتی گراد گرم کنید. کدو، گوجه فرنگی و سیر ها را به همراه 5 قاشق غذاخوری روغن زیتون در سینی فر بریزید، بر روی آن ها نمک و فلفل بپاشید و با هم ترکیب کنید. آن ها را در سطح سینی پخش کنید و برای 20 تا 25 دقیقه تا کدوها کمی قهوه ای رنگ شوند، کبابی کنید.
- در قابلمه ای از آب نمک در حال جوش، پاستا را برای حدود 12 دقیقه بپزید، در حدی که خیلی نرم نشود و زیر دندان بیاید. نصف لیوان ازآب پاستا را برداشته و بعد آن را آبکشی کنید. پاستا را به قابلمهبرگردانید، 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون باقیمانده را به آن اضافه کنید، آن ها را خوب با همترکیب کنید و درب ظرف را بگذارید.
- سینی سبزیجات را از فر خارج کنید. آب پاستا را در سینی فر بریزید و آن را با قاشق چوبی هم بزنید تا تکه های قهوه ای چسبیده به سینی در آب حل شود. سبزیجات و آب آن را به پاستا اضافه کنید.جعفری و پنیر پارمزان را هم اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید. برای سرو پنیر پارمزان بیشتری روی پاستا رنده کنید.
آخرین ویرایش توسط مدیر: