پاستای کدو و گوجه فرنگی کبابی

  • شروع کننده موضوع Kimia.Kardan
  • بازدیدها 153
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Kimia.Kardan

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/09/18
ارسالی ها
2,188
امتیاز واکنش
33,580
امتیاز
916
محل سکونت
تهران
پاستای کدو و گوجه فرنگی کبابی

زمان آماده سازی
۱۰ دقیقه
زمان پختن
۴۰ دقیقه
ملیت
غذای فرنگی
مناسب برای
۴ نفر
۶ قاشق غذاخوری
روغن زیتون
۳ حبه
سیر
۷۰۰ گرم
گوجه فرنگی
۱۱۰۰ گرم
کدو
۱/۴ پیمانه
پنیر پارمزان
۱/۴ پیمانه
جعفری
۵۰۰ گرم
پاستا
به میزان لازم
فلفل سیاه
به میزان لازم
نمک
201661915564264850a.jpg

پاستای کدو و گوجه فرنگی کبابی

پاستای کدو و گوجه فرنگی کبابی از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارتاست که سایت آشپزباشی طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است.
کبابی کردن کدو و گوجه فرنگی به جای تفت دادن، طعم آن ها را بهتر و بیشتر می کند.

نکاتی در رابـ ـطه با تهیه ی پاستای کدو و گوجه فرنگی کبابی:
به گزارش آکاایران: ۱- کدو و گوجه فرنگی ها را تمیز بشویید و به قطعات یک و نیم سانتی متری برش دهید.
۲- سیر را ریز خرد کنید.
۳- می توانید از هر نوع پاستای مورد نظرتان استفاده کنید.
۴- جعفری را خرد کنید.
۵- پنیر پارمزان را رنده کنید. همچنین به پنیر اضافی برای سرو نیاز دارید.

  1. فر را با حرارت 230 درجه سانتی گراد گرم کنید. کدو، گوجه فرنگی و سیر ها را به همراه 5 قاشق غذاخوری روغن زیتون در سینی فر بریزید، بر روی آن ها نمک و فلفل بپاشید و با هم ترکیب کنید. آن ها را در سطح سینی پخش کنید و برای 20 تا 25 دقیقه تا کدوها کمی قهوه ای رنگ شوند، کبابی کنید.
  2. در قابلمه ای از آب نمک در حال جوش، پاستا را برای حدود 12 دقیقه بپزید، در حدی که خیلی نرم نشود و زیر دندان بیاید. نصف لیوان ازآب پاستا را برداشته و بعد آن را آبکشی کنید. پاستا را به قابلمهبرگردانید، 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون باقیمانده را به آن اضافه کنید، آن ها را خوب با همترکیب کنید و درب ظرف را بگذارید.
  3. سینی سبزیجات را از فر خارج کنید. آب پاستا را در سینی فر بریزید و آن را با قاشق چوبی هم بزنید تا تکه های قهوه ای چسبیده به سینی در آب حل شود. سبزیجات و آب آن را به پاستا اضافه کنید.جعفری و پنیر پارمزان را هم اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید. برای سرو پنیر پارمزان بیشتری روی پاستا رنده کنید.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

برخی موضوعات مشابه

بالا