- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
مواد لازم :
دو بسته نودل دو عدد فلفل کوچک قرمز و سبز تند خرد شده ( در صورت تمایل )1/3 پیمانه کلم خرد شده1/3 پیمانه پیاز خرد شده نگینی ریزفلفل دلمه ای خرد شده نگینی 3 تا 4 ق غفلفل قرمز تند و پاپریکا هر کدام نصف ق چچند ق سویا سسدو ق غ سرکهنمک به قدر کافیتا دو لیوان آب3 ق ع روغن مایعآرد نخودچی 4 ق غروغن سرخ کردنی به اندازه ای که پاکورا غوطه ور شود .سس تمر هندییا سس سرکه و تمر هندی
طرز تهیه :
نودل را خیلی کوتاه در آبجوش بریزید و دو دقیقه بعد آبکش کنید .پودر آن را روی نودل ها بپاشید . مواد خرد شده را به نودل افزوده و آرد نخودچی و نصف مقدار آب و سرکه و نمک و سس و روغن مایع را افزوده و مخلوط کنید . نمکش را بچشید و اگر سفت بود باقی مقدار آب را اضافه کنید . روغن را گرم کنید . از آن یک گلوله درست کرده و داخل روغن غوطه ور سرخ کنید . وقتی طلایی شدند از داخل روغن بیرون آورده و روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغنس جذب شود و سپس در بشقاب دلخواه با مواد پروتئینی دیگر و یا سالاد ها و سس تمرهندی سرو نمایید .
دو بسته نودل دو عدد فلفل کوچک قرمز و سبز تند خرد شده ( در صورت تمایل )1/3 پیمانه کلم خرد شده1/3 پیمانه پیاز خرد شده نگینی ریزفلفل دلمه ای خرد شده نگینی 3 تا 4 ق غفلفل قرمز تند و پاپریکا هر کدام نصف ق چچند ق سویا سسدو ق غ سرکهنمک به قدر کافیتا دو لیوان آب3 ق ع روغن مایعآرد نخودچی 4 ق غروغن سرخ کردنی به اندازه ای که پاکورا غوطه ور شود .سس تمر هندییا سس سرکه و تمر هندی
طرز تهیه :
نودل را خیلی کوتاه در آبجوش بریزید و دو دقیقه بعد آبکش کنید .پودر آن را روی نودل ها بپاشید . مواد خرد شده را به نودل افزوده و آرد نخودچی و نصف مقدار آب و سرکه و نمک و سس و روغن مایع را افزوده و مخلوط کنید . نمکش را بچشید و اگر سفت بود باقی مقدار آب را اضافه کنید . روغن را گرم کنید . از آن یک گلوله درست کرده و داخل روغن غوطه ور سرخ کنید . وقتی طلایی شدند از داخل روغن بیرون آورده و روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغنس جذب شود و سپس در بشقاب دلخواه با مواد پروتئینی دیگر و یا سالاد ها و سس تمرهندی سرو نمایید .
آخرین ویرایش توسط مدیر: