پوره تمشک

کوثر فیض بخش

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/03/08
ارسالی ها
1,036
امتیاز واکنش
46,628
امتیاز
916
سن
21
محل سکونت
Tehran
1565438820838.png
مواد لازم
ترتیب نام مادهٔ غذایی مقدار
۱ رزبری یخ زده ۱۰۰ گرم
۲ شکر ۴۵ گرم، باید توجه داشت که در هنگامی که سس برای مخلوط شدن در موس و دیگر مواد بکار می‌رود این مقدار شکر ممکن است باعث شیرینی بیش از حد موس شود و در این مواقع مقدار شکر را باید کم کرد.
۳ آبلیمو یک قاشق چایخوری ۵ میلی لیتر
۴ میزوآمه یا شربت ذرت یا شربت گلوکز ۱۰ میلی لیتر
۵ کیرش Kirsch (نوعی نوشیدنی که در قنادی بکار می‌رود. در اصل دستور نوشته در صورت تمایل و ضروری نیست) یک قاشق چایخوری ۵ میلی لیتر
۱. شکر را بر روی رزبری پاشیده تا شکر آب شود و رزبری آب بیاندازد.

۲. ظرف رزبری و شکر را بر روی حرارت متوسط تا کم قرار می‌دهیم تا رزبری بجوشد و نرم شود. آنرا در همان ظرف کوبیده تا له شود.

۳. رزبری له شده را در الک گود ریخته و هسته و پوست رزبری را جدا می‌کنیم و به دور می‌اندازیم.

۴. رزبری ای که از الک رد شده را به قابلمه برگردانده در حرارت کم بقدری بهم می‌زنیم که قوام پیدا کند. در آخر به آن آبلیمو اضافه می‌کنیم.

با استفاده از مکروویو
شکر و رزبری را در ظرف نسوز ریخته حدود ۲ دقیقه در مکروویو حرارت می‌دهیم و قبل از جوشیده شدن بر می‌داریم.
آبلیمو را به آن افزوده و در مخلوط کن مواد را خرد می‌کنیم و می‌گذاریم سرد شود.
 

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
0
بازدیدها
170
تاپیک قبلی
تاپیک بعدی
بالا