پیاز هایی که اشک تولید نمی کنند

  • شروع کننده موضوع مقداد
  • بازدیدها 114
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

مقداد

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/05/29
ارسالی ها
334
امتیاز واکنش
2,576
امتیاز
501
محل سکونت
همین حوالی
دانشمندان ژاپنی در هفته نامه انگلیسی "Nature" نوشته‌اند، آنچه باعث اشک ریزی هنگم خرد کردن پیاز می‌شود، آنزیمی به به نام "سینتاز" است. این آنزیم در طعم پیاز نقش ندارد. ماده دیگری به نام "تیوسولفینات" است که به طعم آن طعم می‌دهد. پژوهشگران با تکیه بر دستاوردها ، محتاطانه پیش بینی می‌کنند که شاید زمان تولید ابرپیازی فرا رسیده باشد که طعم پیاز را داشته باشد اما چشم زا نسوزاند.

به گفته کارشناسان ، می‌توان ژنهای پیاز را بگونه‌ای دست کاری کرد که آنزیم عامل سوزاندن چشم را نداشته باشد. اما میزان تیوسولفینات آن که تعیین کننده ارزش غذایی و طعم پیاز است بیش از پیازهای عادی باشد.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا