- عضویت
- 2020/05/25
- ارسالی ها
- 2,429
- امتیاز واکنش
- 4,523
- امتیاز
- 666
چای ریبوس چیست؟ فواید فوق العاده چای ریبوس
خواص و فواید چای ریبوس
چای ریبوس به عنوان یک نوشیدنی خوشمزه و سالم محبوبیت زیادی پیدا کرده است، چای ریبوس قرن هاست که در جنوب آفریقا مصرف می شود و به نوشیدنی محبوب در سراسر جهان تبدیل شده است.چای ریبوس یک جایگزین خوش طعم و بدون کافئین برای چای سیاه و سبز است.
چای رویبوس چیست؟
چای ریبوس یک چای گیاهی قرمز است که از برگهای تخمیر شده درختچه آسپالاتوس لینیرایز (Aspalathus linearis) ، گیاه بومی آفریقای جنوبی بدست می آید.
بسیاری از افراد از آن به عنوان جایگزینی برای چای سبز یا سیاه استفاده می کنند. رویبوس سنتی با تخمیر برگها درست می شود و آنها را به رنگ قرمز قهوه ای در می آورد. چای رویبوس سبز تخمیر نشده نیز موجود است.
چای رویبوس عطر و طعم شیرین ولطیف دارد. چای رویبوس به عنوان یک نوشیدنی خوشمزه و سالم محبوبیت زیادی دارد. طبع چای رویبوس گرم است و برای افراد سرد مزاج نوشیدنی بسیار مناسبی است.
علاوه بر این ، مدافعان ریبوس را برای مزایای بالقوه سلامتی آن ستایش می کنند و ادعا می کنند که آنتی اکسیدان های آن می توانند از سرطان، بیماری های قلبی و سکته پیشگیری کنند. با این حال ، ممکن است تعجب کنید که آیا این مزایا با شواهد پشتیبانی می شوند.
فواید چای ریبوس
در این مقاله، ما فواید بالقوه چای رویبوس برای سلامتی را لیست می کنیم. ما همچنین نحوه دم و طعم دادن هر فنجان را نیز بیان می کنیم.
1. دارای مقدار کمی تانن و فاقد کافئین و اسید اگزالیک
کافئین یک محرک طبیعی است که هم در چای سیاه و هم در چای سبز یافت می شود.
مصرف مقادیر متوسط کافئین به طور کلی بی خطر است. حتی ممکن است فوایدی برای عملکرد ورزشی ، تمرکز و خلق و خوی داشته باشد.
با این حال ، مصرف بیش از حد با تپش قلب ، افزایش اضطراب ، مشکلات خواب و سردرد ارتباط دارد. بنابراین ، برخی افراد ترجیح می دهند از مصرف کافئین خودداری کنند یا آن را محدود کنند. از آنجا که چای رویبوس به طور طبیعی فاقد کافئین است ، یک گزینه عالی برای چای سیاه یا سبز است.
رویبوس همچنین دارای میزان تانن کمتری نسبت به چای سیاه یا سبز معمولی است.
تانن ، ترکیبات طبیعی موجود در چای سبز و سیاه ، در جذب برخی مواد مغذی مانند آهن اختلال ایجاد می کند.
همچنین برخلاف چای سیاه و سبز ، چای رویبوس قرمز اسید اگزالیک کمتری دارد. مصرف مقادیر زیاد اسید اگزالیک می تواند خطر ابتلا به سنگ کلیه را افزایش دهد و رویبوس را به گزینه مناسبی برای افراد مبتلا به مشکلات کلیوی تبدیل کند.
خواص و فواید چای ریبوس
چای ریبوس به عنوان یک نوشیدنی خوشمزه و سالم محبوبیت زیادی پیدا کرده است، چای ریبوس قرن هاست که در جنوب آفریقا مصرف می شود و به نوشیدنی محبوب در سراسر جهان تبدیل شده است.چای ریبوس یک جایگزین خوش طعم و بدون کافئین برای چای سیاه و سبز است.
چای رویبوس چیست؟
چای ریبوس یک چای گیاهی قرمز است که از برگهای تخمیر شده درختچه آسپالاتوس لینیرایز (Aspalathus linearis) ، گیاه بومی آفریقای جنوبی بدست می آید.
بسیاری از افراد از آن به عنوان جایگزینی برای چای سبز یا سیاه استفاده می کنند. رویبوس سنتی با تخمیر برگها درست می شود و آنها را به رنگ قرمز قهوه ای در می آورد. چای رویبوس سبز تخمیر نشده نیز موجود است.
چای رویبوس عطر و طعم شیرین ولطیف دارد. چای رویبوس به عنوان یک نوشیدنی خوشمزه و سالم محبوبیت زیادی دارد. طبع چای رویبوس گرم است و برای افراد سرد مزاج نوشیدنی بسیار مناسبی است.
علاوه بر این ، مدافعان ریبوس را برای مزایای بالقوه سلامتی آن ستایش می کنند و ادعا می کنند که آنتی اکسیدان های آن می توانند از سرطان، بیماری های قلبی و سکته پیشگیری کنند. با این حال ، ممکن است تعجب کنید که آیا این مزایا با شواهد پشتیبانی می شوند.
فواید چای ریبوس
در این مقاله، ما فواید بالقوه چای رویبوس برای سلامتی را لیست می کنیم. ما همچنین نحوه دم و طعم دادن هر فنجان را نیز بیان می کنیم.
1. دارای مقدار کمی تانن و فاقد کافئین و اسید اگزالیک
کافئین یک محرک طبیعی است که هم در چای سیاه و هم در چای سبز یافت می شود.
مصرف مقادیر متوسط کافئین به طور کلی بی خطر است. حتی ممکن است فوایدی برای عملکرد ورزشی ، تمرکز و خلق و خوی داشته باشد.
با این حال ، مصرف بیش از حد با تپش قلب ، افزایش اضطراب ، مشکلات خواب و سردرد ارتباط دارد. بنابراین ، برخی افراد ترجیح می دهند از مصرف کافئین خودداری کنند یا آن را محدود کنند. از آنجا که چای رویبوس به طور طبیعی فاقد کافئین است ، یک گزینه عالی برای چای سیاه یا سبز است.
رویبوس همچنین دارای میزان تانن کمتری نسبت به چای سیاه یا سبز معمولی است.
تانن ، ترکیبات طبیعی موجود در چای سبز و سیاه ، در جذب برخی مواد مغذی مانند آهن اختلال ایجاد می کند.
همچنین برخلاف چای سیاه و سبز ، چای رویبوس قرمز اسید اگزالیک کمتری دارد. مصرف مقادیر زیاد اسید اگزالیک می تواند خطر ابتلا به سنگ کلیه را افزایش دهد و رویبوس را به گزینه مناسبی برای افراد مبتلا به مشکلات کلیوی تبدیل کند.