- عضویت
- 2018/05/13
- ارسالی ها
- 4,744
- امتیاز واکنش
- 20,639
- امتیاز
- 863
به نام خدا
خواص چای زردچوبه
چای زردچوبه چه خاصیت هایی دارد؟+ طرز تهیه
توسط: فاطمه زاهدی در تاریخ: می 30, 2020
زردچوبه ماده ای است که هزاران سال است که هم به عنوان چاشنی آشپزی و هم ادویه دارویی مورد استفاده قرار می گیرد.
علاوه بر افزودن رنگ به غذاها، زرد چوبه در حال حاضر عموما به شکل کپسول و قرص یافت می شود. می توانید این ادویه محبوب را به شکل چای دم کرده آرام بخش نیز مصرف کنید و از مزایای بی نظیر آن بهره مند شوید.
ما در این مقاله نگاهی نزدیک تر به فواید چای زرد چوبه و نحوه آماده کردن آن با استفاده از چند مواد اولیه که در خانه دارید می پردازیم. با ما همراه باشید.
چای زردچوبه چیست؟
چای زردچوبه یک نوشیدنی ساخته شده با استفاده از ریشه زرد چوبه و یا پودر زردچوبه است. زردچوبه در یک فنجان آب داغ حل می شود که به افزایش طعم و مشخصات ماده مغذی محصول نهایی کمک می کند. چای زردچوبه می تواند با مواد دیگری از جمله فلفل، لیمو، عسل، زنجبیل و… ترکیب شود.
آیا زردچوبه برای شما خوب است؟ نوشیدن چای زردچوبه نه تنها راهی ساده و موثر برای اضافه کردن زردچوبه به رژیم غذایی شماست، بلکه خوش مزه است و فواید سلامتی بسیار زیادی دارد.
در قسمت زیر تعدادی از فواید چای زردچوبه و اینکه چرا ممکن است بخواهید آن را به روتین صبح خود اضافه کنید آورده شده است.
۷ خاصیت چای زردچوبه
کورکومین دارای خواص ضد التهابی قدرتمندی است و کمک به کاهش علائم التهاب در چندین مطالعه در شرایط آزمایشگاهی را نشان داده است. این جزء نه تنها می تواند تاثیر بزرگی بر کاهش علایم اختلالات ایمنی داشته باشد، بلکه ممکن است به حفاظت در برابر پیشرفت بیماری های مزمن نظیر بیماری قلبی و دیابت نیز کمک کند.
خوشبختانه منابع زیادی برای استفاده از چای زردچوبه به منظور درمان علائم آرتروز وجود دارد. اغلب با دیگر مواد ضد التهاب مانند زنجبیل، عسل خام یا دارچین ترکیب می شود.
در حقیقت، مطالعات نشان می دهند که کورکومین می تواند التهاب را کاهش داده و از استرس اکسیداتیو در برابر بیماری جلوگیری کند. دستور العمل های زیادی برای استفاده از چای زردچوبه به منظور کاهش التهاب و افزایش ایمنی وجود دارد که همه آن ها می توانند مقدار زیادی آنتی اکسیدان به منظور بهینه سازی سلامت کلی فراهم کنند.
با این حال، برای ارزیابی پتانسیل چای زردچوبه در سرطان تحقیقات بیشتری مورد نیاز است.
این امر به طور بالقوه می تواند در دراز مدت در برابر عوارض دیابت نیز مفید و موثر باشد.
به طور مشابه، یک مطالعه انجام شده در هند نیز نشان داد که مصرف کپسول حاوی کورکومین دوبار در روز عملکرد اندوتلیال را بهبود می بخشد و از لحاظ اثربخشی با آتورواستاتین که نوعی داروی مورد استفاده برای درمان سطوح کلسترول بالا و تری گلیسیرید است، قابل مقایسه است.
طرز تهیه چای زردچوبه
دستور العمل های زیادی برای نحوه درست کردن چای زردچوبه با ریشه زردچوبه و یا زردچوبه در شکل های خشک شده و یا پودرآن وجود دارد.
به طور معمول، این دستورالعمل ها شامل جوشاندن سه تا چهار فنجان آب، اضافه کردن یک تا دو قاشق غذا خوری زردچوبه به آن و سپس جوشیدن آن به مدت ۱۰ دقیقه است. علاوه بر این می توانید به راحتی چای زردچوبه کیسه ای را در فروشگاه های مواد غذایی پیدا کنید و سپس آن را با آب جوش دم کنید.
اگر به دنبال رنگ و لعاب چای خود هستید، دستور العمل های زیادی برای کمک وجود دارد. آزمایش با مواد اولیه مثل فلفل، لیمو یا عسل می تواند راحت تر از همیشه باشد. به این صورت از فواید چای زردچوبه که در دسترس قرار می گیرد نیز لـ*ـذت ببرید.
به طور خاص می توانید به وسیله دم کردن ریشه زنجبیل و زردچوبه چای آرام بخش تان را رنگ و لعاب بیشتری ببخشید و اثرات ضد التهابی آن را افزایش دهید. چای شیر زردچوبه که به عنوان شیر طلایی نیز شناخته می شود، یک نوشیدنی محبوب دیگر است که از طعم خامه ای، بافت غنی و خواص التیام قوی برخوردار است.
هشدارها
با وجود فواید متعدد چای زردچوبه، برخی افراد هستند که ممکن است نیاز به متعادل کردن مصرف این نوشیدنی داشته باشند. به طور خاص، کسانی که به زردچوبه حساسیت دارند باید به طور کلی از آن اجتناب کنند چون ممکن است علائم آلرژی غذایی مانند خارش و تورم را ایجاد کند.
مصرف زیاد چای زردچوبه می تواند به چندین نشانه منفی نیز مرتبط باشد. برخی از عوارض جانبی چای زردچوبه شامل حالت تهوع، اسهال، کاهش فشار خون و خطر خونریزی است. لـ*ـذت بردن از زردچوبه به عنوان بخشی از رژیم غذایی سالم آسان ترین راه برای جلوگیری از عوارض جانبی است.
پس با این تفاسیر باید روزانه چه مقدار چای زردچوبه بخوریم؟
در حالی که مقدار دقیق آن می تواند براساس نحوه درست کردن چای شما و یا مقدار محتوای چای کیسه ای متفاوت باشد، یک تا دو فنجان در روز نقطه شروع خوبی است و می تواند به حداکثر کردن مزایای چای زردچوبه و در عین حال به حداقل رساندن ریسک عوارض جانبی کمک کند.
منبع: مجله سلامت
خواص چای زردچوبه
چای زردچوبه چه خاصیت هایی دارد؟+ طرز تهیه
توسط: فاطمه زاهدی در تاریخ: می 30, 2020
زردچوبه ماده ای است که هزاران سال است که هم به عنوان چاشنی آشپزی و هم ادویه دارویی مورد استفاده قرار می گیرد.
علاوه بر افزودن رنگ به غذاها، زرد چوبه در حال حاضر عموما به شکل کپسول و قرص یافت می شود. می توانید این ادویه محبوب را به شکل چای دم کرده آرام بخش نیز مصرف کنید و از مزایای بی نظیر آن بهره مند شوید.
ما در این مقاله نگاهی نزدیک تر به فواید چای زرد چوبه و نحوه آماده کردن آن با استفاده از چند مواد اولیه که در خانه دارید می پردازیم. با ما همراه باشید.
چای زردچوبه چیست؟
چای زردچوبه یک نوشیدنی ساخته شده با استفاده از ریشه زرد چوبه و یا پودر زردچوبه است. زردچوبه در یک فنجان آب داغ حل می شود که به افزایش طعم و مشخصات ماده مغذی محصول نهایی کمک می کند. چای زردچوبه می تواند با مواد دیگری از جمله فلفل، لیمو، عسل، زنجبیل و… ترکیب شود.
آیا زردچوبه برای شما خوب است؟ نوشیدن چای زردچوبه نه تنها راهی ساده و موثر برای اضافه کردن زردچوبه به رژیم غذایی شماست، بلکه خوش مزه است و فواید سلامتی بسیار زیادی دارد.
در قسمت زیر تعدادی از فواید چای زردچوبه و اینکه چرا ممکن است بخواهید آن را به روتین صبح خود اضافه کنید آورده شده است.
۷ خاصیت چای زردچوبه
- التهاب را کاهش می دهد
- درد مفصل را کاهش می دهد
- از کاهش وزن حمایت می کند
- عملکرد ایمنی بدن را تقویت می کند
- ممکن است ویژگی های مبارزه با سرطان داشته باشد
- قند خون را تنظیم می کند
- سطح کلسترول را مدیریت می کند
- کاهش التهاب
کورکومین دارای خواص ضد التهابی قدرتمندی است و کمک به کاهش علائم التهاب در چندین مطالعه در شرایط آزمایشگاهی را نشان داده است. این جزء نه تنها می تواند تاثیر بزرگی بر کاهش علایم اختلالات ایمنی داشته باشد، بلکه ممکن است به حفاظت در برابر پیشرفت بیماری های مزمن نظیر بیماری قلبی و دیابت نیز کمک کند.
- کاهش درد مفاصل
خوشبختانه منابع زیادی برای استفاده از چای زردچوبه به منظور درمان علائم آرتروز وجود دارد. اغلب با دیگر مواد ضد التهاب مانند زنجبیل، عسل خام یا دارچین ترکیب می شود.
- پشتیبانی از کاهش وزن
- افزایش عملکرد ایمنی بدن:
در حقیقت، مطالعات نشان می دهند که کورکومین می تواند التهاب را کاهش داده و از استرس اکسیداتیو در برابر بیماری جلوگیری کند. دستور العمل های زیادی برای استفاده از چای زردچوبه به منظور کاهش التهاب و افزایش ایمنی وجود دارد که همه آن ها می توانند مقدار زیادی آنتی اکسیدان به منظور بهینه سازی سلامت کلی فراهم کنند.
- ممکن است به پیشگیری از سرطان کمک کند
با این حال، برای ارزیابی پتانسیل چای زردچوبه در سرطان تحقیقات بیشتری مورد نیاز است.
- تنظیم قند خون
این امر به طور بالقوه می تواند در دراز مدت در برابر عوارض دیابت نیز مفید و موثر باشد.
- مدیریت سطح کلسترول
به طور مشابه، یک مطالعه انجام شده در هند نیز نشان داد که مصرف کپسول حاوی کورکومین دوبار در روز عملکرد اندوتلیال را بهبود می بخشد و از لحاظ اثربخشی با آتورواستاتین که نوعی داروی مورد استفاده برای درمان سطوح کلسترول بالا و تری گلیسیرید است، قابل مقایسه است.
طرز تهیه چای زردچوبه
دستور العمل های زیادی برای نحوه درست کردن چای زردچوبه با ریشه زردچوبه و یا زردچوبه در شکل های خشک شده و یا پودرآن وجود دارد.
به طور معمول، این دستورالعمل ها شامل جوشاندن سه تا چهار فنجان آب، اضافه کردن یک تا دو قاشق غذا خوری زردچوبه به آن و سپس جوشیدن آن به مدت ۱۰ دقیقه است. علاوه بر این می توانید به راحتی چای زردچوبه کیسه ای را در فروشگاه های مواد غذایی پیدا کنید و سپس آن را با آب جوش دم کنید.
اگر به دنبال رنگ و لعاب چای خود هستید، دستور العمل های زیادی برای کمک وجود دارد. آزمایش با مواد اولیه مثل فلفل، لیمو یا عسل می تواند راحت تر از همیشه باشد. به این صورت از فواید چای زردچوبه که در دسترس قرار می گیرد نیز لـ*ـذت ببرید.
به طور خاص می توانید به وسیله دم کردن ریشه زنجبیل و زردچوبه چای آرام بخش تان را رنگ و لعاب بیشتری ببخشید و اثرات ضد التهابی آن را افزایش دهید. چای شیر زردچوبه که به عنوان شیر طلایی نیز شناخته می شود، یک نوشیدنی محبوب دیگر است که از طعم خامه ای، بافت غنی و خواص التیام قوی برخوردار است.
هشدارها
با وجود فواید متعدد چای زردچوبه، برخی افراد هستند که ممکن است نیاز به متعادل کردن مصرف این نوشیدنی داشته باشند. به طور خاص، کسانی که به زردچوبه حساسیت دارند باید به طور کلی از آن اجتناب کنند چون ممکن است علائم آلرژی غذایی مانند خارش و تورم را ایجاد کند.
مصرف زیاد چای زردچوبه می تواند به چندین نشانه منفی نیز مرتبط باشد. برخی از عوارض جانبی چای زردچوبه شامل حالت تهوع، اسهال، کاهش فشار خون و خطر خونریزی است. لـ*ـذت بردن از زردچوبه به عنوان بخشی از رژیم غذایی سالم آسان ترین راه برای جلوگیری از عوارض جانبی است.
پس با این تفاسیر باید روزانه چه مقدار چای زردچوبه بخوریم؟
در حالی که مقدار دقیق آن می تواند براساس نحوه درست کردن چای شما و یا مقدار محتوای چای کیسه ای متفاوت باشد، یک تا دو فنجان در روز نقطه شروع خوبی است و می تواند به حداکثر کردن مزایای چای زردچوبه و در عین حال به حداقل رساندن ریسک عوارض جانبی کمک کند.
منبع: مجله سلامت