{ دمنوش گل محمدی }
دستور تهیه:
از گلبرگهای گل میتوان دمنوش خوشرنگ و معطری با خواص دارویی درستکرد. برای این منظور یک قاشق غذاخوری از گلبرگها را با دو لیوان آب جوش، حدود ۱۵ دقیقه در قوری چینی دمکرده، نوشجانکنید.
گل محمدی یا گل سرخ را میتوانید با چای سیاه یا سبز نیز دمکنید و با عسل میلنمایید.
دمنوش گل محمدی با میوه به هم پیشنهاد دلچسبی است که آثار خوبی در تقویت معده و اعصاب و درمان اضطراب، ریفلاکس و... دارد.
خواص گل سرخ در منابع طب ایرانی:
۱. مقوی قوا و ارواح
۲. مقوی قلب و شادیبخش
۳. مقوی مغز و قدرت فکر و حافظه
۴. مقوی کبد و معده
۵. مسکن صفرا
۶. مقوی دندان و لثه
۷. رافع تپش قلب ناشی از حرارت زیاد
۸. مفید برای ترمیم سائیدگی پوست
غرغره دمنوش گل سرخ، به درمان خونریزی دهان و لثه، آفتهای دهانی و تورم لوزهها کمک میکند.
مصرف زیادهازحد گل محمدی، موجب لینت مزاج میشود.
برای مصرف هر گیاه دارویی حتی به صورت دمنوش، نیازمند مشورت با پزشک متخصص طب ایرانی است.
دستور تهیه:
از گلبرگهای گل میتوان دمنوش خوشرنگ و معطری با خواص دارویی درستکرد. برای این منظور یک قاشق غذاخوری از گلبرگها را با دو لیوان آب جوش، حدود ۱۵ دقیقه در قوری چینی دمکرده، نوشجانکنید.
گل محمدی یا گل سرخ را میتوانید با چای سیاه یا سبز نیز دمکنید و با عسل میلنمایید.
دمنوش گل محمدی با میوه به هم پیشنهاد دلچسبی است که آثار خوبی در تقویت معده و اعصاب و درمان اضطراب، ریفلاکس و... دارد.
خواص گل سرخ در منابع طب ایرانی:
۱. مقوی قوا و ارواح
۲. مقوی قلب و شادیبخش
۳. مقوی مغز و قدرت فکر و حافظه
۴. مقوی کبد و معده
۵. مسکن صفرا
۶. مقوی دندان و لثه
۷. رافع تپش قلب ناشی از حرارت زیاد
۸. مفید برای ترمیم سائیدگی پوست
غرغره دمنوش گل سرخ، به درمان خونریزی دهان و لثه، آفتهای دهانی و تورم لوزهها کمک میکند.
مصرف زیادهازحد گل محمدی، موجب لینت مزاج میشود.
برای مصرف هر گیاه دارویی حتی به صورت دمنوش، نیازمند مشورت با پزشک متخصص طب ایرانی است.