خواص زنجبیل

White Moon

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/05/13
ارسالی ها
4,744
امتیاز واکنش
20,639
امتیاز
863
به نام خدا

خواص زنجبیل

با 10 فایده زنجبیل آشنا شوید؛

توسط: هستی ناصری در تاریخ: ژوئن 28, 2018
زنجبیل

زنجبیل برای قرن‌ها است که در طب، پخت و پز و تولید استفاده می‌شود. زنجبیل منبع فوق‌العاده‌ای ازویتامین A، ویتامین C، ویتامین E،ویتامین گروه B، منیزیم، پتاسیم، فسفر، سیلیکون، آهن، سدیم، کلسیم، روی، و بتاکاروتن است.
ترکیبات و ارزش غذایی زنجبیل

زنجبیل شامل مجموعه ای متنوع از ویتامین ها و مواد معدنی مهم است. علاوه بر این، زنجبیل حاوی gingerol، ترکیبی با ویژگی‌ های آنتی ‌اکسیدان قوی و ضد التهابی قوی است که با مزایای سلامتی منحصر به فرد مرتبط است.
۱۰۰ گرم (حدود ۳.۵ اونس) زنجبیل خام شامل تقریبا:
  • ۸۰ کالری
  • ۸ گرم کربوهیدرات
  • ۸ گرم پروتئین
  • ۷ گرم چربی
  • ۲ گرم فیبر رژیمی
  • ۴۱۵ میلی گرم پتاسیم (۱۲ درصد DV)
  • ۲ میلی گرم مس (۱۱ درصد DV)
  • ۲ میلی گرم منگنز (۱۱ درصد DV)
  • ۴۳ میلی گرم منیزیم (۱۱ درصد DV)
  • ۵ میلی گرم ویتامین C (8 درصد DV)
  • ۲ میلی گرم ویتامین B6 )8 درصد DV)
  • ۷ میلیگرم نیاسین (۴ درصد DV)
  • ۳۴ میلی گرم فسفر (۳ درصد DV)
  • ۶ میلی گرم آهن (۳ درصد DV)
علاوه بر مواد مغذی ذکر شده در بالا، زنجبیل حاوی مقدار کمی کلسیم، روی، پانتوتنیک اسید، ریبوفلاوینو تیامین است. با این حال، در نظر داشته باشید که اکثر مردم فقط مقدار کمی زنجبیل مصرف می کنند، بنابراین باید با انواع مواد مغذی دیگر ترکیب شود تا نیازهای مغذی شما را تامین کند.
در ادامه شما را با ۱۰ خاصیت ویژه زنجبیل برای سلامتی آشنا می‌کنیم.
  1. زنجبیل اختلالات گوارشی را بهبود می‌بخشد
اعتقاد بر این است که زنجبیل به عنوان یکی از کارآمدترین درمان برای مشکلات گوارش است. این امر منجر متراکم کردن دستگاه گوارش و کاهش سنگینی شکم می‌شود.مصرف زنجبیل درمان خوبی برای بزرگی و نفخ شکم به علت توانایی آن در دفع کردن گاز از روده است.
با اضافه کردن زنجبیل به رژیم غذایی خود، ناراحتی معده، قولنج و اسهال را نیز می‌توان تسکین داد و از آن‌ها اجتناب کرد. زنجبیل همچنین باعث جذب بهتر می‌شود و جذب مواد مغذی در خون را بهتر می‌کند.
  1. زنجبیل برای درمان بیماری‌ها
زنجبیل یک داروی شگفت انگیز برای درمان انواع بیماری است.
اگر در معرض ابتلا به بیماری حرکتی، به ویژه بیماری دریازدگی هستید زنجبیل یک موهبت واقعی برای شما است. زنجبیل یک راه کاملا بی‌خطر و موثرتر از داروهای تجاری معمول برای درمان استفراغ است.
کمی از پودر زنجبیل می‌تواند تمام نشانه‌های بیماری مانند استفراغ، سرگیجه، تعریق سرد و تهوع از بین ببرد. زنجبیل همچنین یک موهبت برای زنان حامله در اوایل حاملگی است. خوردن زنجبیل خطر ناقص بودن جنین، عوارض جانبی و ضررهای بارداری را کاهش می‌دهد.
پودر زنجبیل Ginger-Powder-lg

  1. پودر زنجبیل درد و التهاب را کاهش می‌دهد
زنجبیل به طور گسترده برای خواص ضدالتهابی آن شناخته می‌شود. مطالعات نشان می‌دهد که عوامل و عناصر فعال موجود در زنجبیل به اندازه یک داروی مسکن محبوب و موثر است. اگر شما از گرفتگی شدید قاعدگی رنج می برید زنجبیل را حتما باید استفاده کنید. همچنین برای از بین بردن سردرد، درد عضلانی، درد کمر و درد مفاصل کمک می کند.
نوشیدن یک چای ریشه زنجبیل یک راه آسان برای کاهش سردرد و خواب عمیق است. برای کنار آمدن با درد عضلات پس از یک تمرین خوب، چند قطره از روغن زنجبیل را به وان حمام اضافه کنید و به مدت ۲۰ دقیقه در آن بمانید.
  1. زنجبیل از سرطان جلوگیری می‌کند
ریشه زنجبیل غنی شده با آنتی اکسیدان است که به پیشگیری از سرطان کمک کند. یک مطالعه نشان می‌دهد که زنجبیل می‌تواند رشد سلول های سرطان روده بزرگ را کاهش دهد و می‌تواند به کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ کمک کند.
زنجبیل همچنین می‌توانید به جلوگیری از انواع دیگر سرطان، مانند سرطان پستان، ریه، پوست، پانکراس و پروستات کمک کند.اضافه کردن کمی زنجبیل به اسموتی صبح و یا چای خود به طور منظم باعث بدست اوردن همه خواص پیشگیری و مبارزه با سرطان آن است.
  1. زنجبیل و تقویت سیستم ایمنی بدن
مصرف روزانه زنجبیل می‌تواند از شما در مقابل سرما خوردن و آنفولانزا در طول فصل زمستان محافظت کند. این گیاه غنی از روی، کروم و منیزیم است که باعث تحـریـ*ک گردش خون و کاهش لرز، تعریق بیش از حد و تب می‌شود.لیمو با زنجبیل ترکیب بسیار خوبی است و باعث افزایش ایمنی بدن می‌شود. نوشیدن چای زنجبیل-لیمو به صورت روزانه کمک خواهد کرد که در طول هر فصل از سال سالم و شاد بمانید.
زنجبیل لیمو ginger-lime

  1. طعم زنجبیل برای آشپزی خوشمزه
زمانی که من طعم با شکوه زنجبیل را کشف کردم تبدیل به یک عنصر غیر قابل تعویض در آشپزخانه من شد.من عاشق طعم شیرین و تلخ و عطر و طعمی که آن به هر غذا و یا نوشیدنی می دهد هستم. زنجبیل ادویه‌ای کاملا همه‌کاره است. می‌توان آن را به انواع دسر، وعده‌های غذایی اصلی، پیش غذا و نوشیدنی‌ها اضافه کرد. گاهی اوقات من برای آنکه طعم غذا متفاوت باشد زنجبیل را به مرغ، گوشت و ماهی نیز اضافه می‌کنم .
  1. خواص زنجبیل برای کاهش وزن
شما به راحتی می‌توانید با اضافه کردن زنجبیل به رژیم غذایی خود، مصرف موادغذایی خود را کاهش داده و وزن اضافی خود را کاهش دهید. زنجبیل سیری را ترویج می‌دهد، این بدان معنی است که شما نیاز به کالری کمتری احساس می‌کنید.زنجبیل همچنین عامل طبیعی قدرتمندی است که مانع از گرسنگی و اشتهای زیاد می‌شود. زنجبیل به عنوان یک عنصر ضروری برای از دست دادن وزن است به دلیل آن که کم کالری و مولد حرارت است. علاوه بر این، به سرعت بخشیدن به سوخت و ساز بدن و سوزاندن چربیکمک می‌کند.
  1. زنجبیل داروی مقوی غرایز جنـ*ـسی است
زنجبیل به عنوان یک داروی مقوی غرایز جنـ*ـسی برای هزاران سال مورد استفاده قرار گرفته است. زنجبیل دارای توانایی افزایش حساسیت و گردش خون نیز هست. بنابراین بار بعد که شما برنامه ریزی یک شب عاشقانه در خانه را دارید، فراموش نکنید که زنجبیل را به منو خود اضافه کنید.
  1. عملکرد مغز را بهبود می بخشد:
شرایط neurodegenerative مانند بیماری آلزایمر و پارکینسون با استرس اکسیداتیو و التهاب مزمن در مغز مرتبط بوده ‌اند. زنجبیل به علت دارا بودن خواص ضد التهابی قوی اش، نقش بسیار مهمی در سلامت مغز ایفا می کند. مطالعات متعدد حیوانات نشان داده‌ اند که عصاره زنجبیل می ‌تواند در برابر فرسایش مغزی و کاهش شناختی از فرد محافظت کند. نه تنها این، بلکه مطالعه ۲۰۱۲ نیز نشان داد که عصاره زنجبیل به بهبود عملکرد شناختی در زنان میانسال کمک کرده ‌است.
  1. زنجبیل تازه سطوح کلسترول را کاهش می دهد:
سطوح بالای کلسترول خون باعث انسداد و افزایش خطر ابتلا به بیماری های قلبی می شود. یکی ازبزرگترین مزایای زنجبیل توانایی آن در کاهش سطح کلسترول و ترگلسیرید است، از این رو می توانید با مصرف این چاشنی سودمند خطر ابتلا به مشکلات قلبی را کاهش دهید.
مطالعه‌ ای که در دانشگاه علوم پزشکی بابل انجام شد نشان داد که زنجبیل قادر به کاهش کلسترول LDL و افزایش کلسترول HDL است. مطالعات حیوانی نیز حاکی از آن هستند که زنجبیل همانند آتورواستاتین (داروئی است که معمولا برای کلسترول بالای خون تجویز می شود) عمل کرده و در کاهش سطوح کلسترول بسیار موثر است.
خواص آب زنجبیل

اگر چه مطالعاتی وجود دارد که از مزایای بالقوه زنجبیل حمایت می کنند، اما تحقیقات محدودی در مورد مصرف آب زنجبیل به طور خاص وجود دارد. در اکثر مطالعات مشخص نشده که آیا شرکت کنندگان زنجبیل را به شکل کپسول جذب کرده یا آن را به غذایشان اضافه کرده و یا آن را به عنوان آب و یا چای نوشیده اند؟
چگونه ریشه زنجبیل را بخوریم؟
ریشه زنجبیل دارای عطر و طعمی تند و منحصر به فرد و دارای طعمی خاص است که باعث می شود که می تواند به عنوان یک چاشنی بی نظیر در بسیاری از غذاها استفاده شود. در حقیقت، از دستورالعمل های ریشه زنجبیل برای همه چیز از غذاهای های اصلی گرفته تا دسرها و فراتر از آن استفاده می شود.
زنجبیل را می توان به قسمت های نازک برش داد و به عنوان نوشیدنی انرژی زا به مقدار کمی به اسموتی ها و عصاره سبزیجات اضافه نمود.
علاوه بر این می توانید زنجبیل را رنده کرده و به سوپ و یا سالاد اضافه کنید تا علاوه بر لـ*ـذت بردن از طعم طبیعی آن از مزایی سلامتی اش نیز بهره مند شویم. زنجبیل می ‌تواند در پخت ‌و پز و مخلوط کردن آن به غذاهای پخته ‌شده، دسرها و آب ‌نبات ‌ها نیز مورد استفاده قرار گیرد.
زنجبیل دارای خواص درمانی بسیاری است، غیر آلرژی‌زا است و به نسخه ویژه نیاز ندارد. با این حال، شما باید مراقب مقدار مصرف روزانه باشید.گیاه‌شناسان توصیه می‌کنند که مصرف روزانه زنجبیل شما نباید بیشتر از ۴ گرم در روز باشد.
منبع: مجله سلامت
 
  • پیشنهادات
  • White Moon

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2018/05/13
    ارسالی ها
    4,744
    امتیاز واکنش
    20,639
    امتیاز
    863
    خواص و عوارض آب زنجبیل

    آیا آب زنجبیل برای سلامتی خوب است؟

    توسط: فاطمه زاهدی در تاریخ: ژوئن 26, 2018
    آب زنجبیل

    آب زنجبیل می ‌تواند به راحتی در خانه ساخته شود و یک روش مناسب برای بهره بردن از خواص زنجبیل تازه محسوب می شود. هزاران سال است که مردم از زنجبیل به عنوان طعم دهنده غذاها و یک درمان طبیعی، برای درمان انواعی از شرایط، مانند درد و حالت تهوع استفاده می کنند.
    در این مقاله، مزایای بالقوه، خطرات و شواهد علمی و نیز نحوه درست کردن آب زنجبیل در خانه را مورد بررسی قرار می‌ دهیم. با ما همراه باشید.
    مزایای سلامتی آب زنجبیل

    اگر چه مطالعاتی وجود دارد که از مزایای بالقوه زنجبیل حمایت می کنند، اما تحقیقات محدودی در مورد مصرف آب زنجبیل به طور خاص وجود دارد. در اکثر مطالعات مشخص نشده که آیا شرکت کنندگان زنجبیل را به شکل کپسول جذب کرده یا آن را به غذایشان اضافه کرده و یا آن را به عنوان آب و یا چای نوشیده اند؟
    با این حال، آب زنجبیل و زنجبیل ممکن است برای شرایط زیر مفید باشند:
    ضد درد
    آب زنجبیل ممکن است در کاهش برخی از انواع دردها موثر باشد. محققان در مطالعه ‌ای که ۶۰ بزرگ ‌سال مبتلا به میگرن را شامل می شد، دریافتند که زنجبیل به عنوان یک درمان اضافه، خیلی بهتر ازداروهای مسکن و ضد درد عمل می کند.
    بهبود حالت تهوع
    از قدیم الایام افراد از زنجبیل به عنوان راهی برای کاهش حالت تهوع استفاده کرده اند. در یک بررسی در سال ۲۰۱۵، محققان ۹ مطالعه را انجام دادند که در آن افراد از زنجبیل به عنوان درمانی برای تهوع و استفراغ پس از عمل، عوارض جانبی شیمی درمانی، تهوع ویروسی و حالت تهوع صبحگاهی استفاده کردند.
    کاهش سطح کلسترول
    یک مطالعه بر روی موش‌ های صحرایی نشان داد که می تواند در کاهش سطح کلسترول خون موثر باشد. موش های مورد مطالعه دارای سطح بالای کلسترول خون بودند. پس از آزمایش متوجه شدند که مصرف مکمل های حاوی زنجبیل توسط موش ها باعث جلوگیری از کلسترول بالا در جریان خون آن ها می شود.
    با این حال، تحقیقات بیشتری برای تعیین اینکه آیا زنجبیل می‌ تواند اثرات مشابهی بر میزان سطح کلسترول در انسان ‌ها داشته باشد یا خیر، مورد نیاز است.
    کنترل قند خون
    آب زنجبیل ممکن است به کنترل سطح قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ کمک کند.
    در یک مطالعه ۱۲ هفته ‌ای، محققان ۴۱ فرد مبتلا به دیابت نوع ۲ را به دو گروه تقسیم کردند. گروه اول هر روز ۲ گرم پودر زنجبیل ( ginger ) را مصرف می کردند، در حالی که گروه دوم یک داروی placebo دریافت می کردند. افرادی که روزانه از زنجبیل استفاده کرده بودند، به طور قابل توجهی کاهش قند خون را تجربه کردند.
    کاهش وزن
    در یک مطالعه دیگر، محققان ۱۰ مرد را به دو گروه تقسیم کردند. یک گروه پس از خوردن صبحانه ، آب زنجبیل را می نوشیدند، در حالیکه گروه دوم این کار را نمی کردند. مردانی که آب زنجبیل را می ‌نوشیدند، گزارش دادند که احساس سیری و عدم تمایل به مصرف غذا دارند.
    اگرچه این مطالعه کوچک بود و مطالعات اضافی لازم است، اما این مطالعه نشان می ‌دهد که آب زنجبیل ممکن است در مدیریت وزن نقش داشته باشد.
    خطرات و عوارض جانبی آب زنجبیل

    به نظر می‌ رسد نوشیدن آب زنجبیل برای بسیاری از مردم بی ‌خطر باشد، با این حال، ممکن است موقعیت‌ هایی وجود داشته باشد که بهتر باشد ابتدا با پزشک مشورت کنید. به گفته مرکز ملی بهداشت ممکن است درباره تداخل زنجبیل با داروهای رقیق کننده خون نگرانی هایی وجود داشته باشد. اگرچه هنوز هم به تحقیقات بیشتری نیاز است اما افرادی که از داروهای رقیق کننده خون استفاده می کنند، لازم است قبل از مصرف زنجبیل با پزشک خود مشورت کنند.
    افرادی که بیش از حد آب زنجبیل را مصرف می‌ کنند، ممکن است عوارض جانبی خفیفی از جمله موارد زیر را تجربه کنند:
    • نفخ
    • درد شکم
    • اسهال
    • سوزش معده
    یک بررسی شامل ۱۰۲۰ شرکت کننده زن، ایمنی زنجبیل را در دوران بارداری مورد بررسی قرار داد. محققان دریافتند که استفاده از زنجبیل در طول دوران بارداری برای درمان تهوع و استفراغ، خطرات زیر را افزایش نمی دهد:
    • تولد نوزاد مرده
    • زایمان زودرس
    • تولد نوزاد ناقص
    با این حال، با وجود اینکه هیچ مطالعه ای در خصوص زنجبیل و آسیب هایش در دوران بارداری به نتیجه ای قطعی نرسیده است، بهتر است قبل از مصرف آب زنجبیل ( زنجبیل ) در دوران بارداری با یک پزشک صحبت کنید.
    طرز تهیه آب زنجبیل خوشمزه

    طرز تهیه آب زنجبیل خوشمزه
    چگونه آب زنجبیل را در خانه درست کنیم؟
    از زنجبیل می توان به صورت آب زنجبیل، چای زنجبیل و عصاره (شربت) زنجبیل استفاده کرد. این نوشیدنی را می توان هم به صورت سرد و هم به صورت گرم مصرف کرد. بهترین راه برای درست کردن آب زنجبیل، استفاده از ریشه زنجبیل تازه است که می ‌توانید در فروشگاه‌ های مواد غذایی در بخش محصولات تازه آن را براحتی پیدا کنید.
    یک روش معمول برای گرفتن آب زنجبیل به شرح زیر است:
    • ۱.۵ قاشق چای خوری زنجبیل تازه را رنده کنید.
    • چهار فنجان آب بجوشانید.
    • زنجبیل را به آب اضافه کنید
    • محلول را از روی شعله بردارید
    • اجازه دهید تا این محلول حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه به همین صورت بماند.
    • مایع را فشار داده و صاف کنید تا قطعات زنجبیل از محلول جدا شود.
    اجازه دهید که آب به اندازه کافی خنک شود و یا آن را در یخچال قرار دهید تا به یک نوشیدنی دلچسب تبدیل شود. زنجبیل دارای طعمی قوی است به همین خاطر برخی از افراد طعم دهنده هایی مانند عسل یا لیمو را برای بهبود طعم آن به نوشیدنی شان می افزایند.
    نتیجه گیری:
    تحقیقات ثابت نمی کند که نوشیدن آب زنجبیل سلامتی فرد را بهبود می بخشد. با این حال، مطالعات محدودی برخی از مزایای این نوشیدنی گیاهی را نشان می دهند. از آنجا که به نظر می ‌رسد نوشیدن آب زنجبیل برای اغلب مردم کمی ریسک داشته باشد، ممکن است ارزش امتحان کردن را داشته باشد. علاوه بر این، ممکن است فرد را به نوشیدن آب بیشتری ترغیب کند که این راهی خوب برای حفظ آب بدن است.
    درست کردن آب زنجبیل در خانه نسبتا آسان است. همانند تمامی مکمل ‌ها یا درمان ‌های پزشکی، بهتر است قبل از امتحان آب زنجبیل با پزشک صحبت کنید.
    منبع: مجله سلامت
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا