خواص چای سبز

  • شروع کننده موضوع FATEMEH_R
  • بازدیدها 164
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

FATEMEH_R

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
عضویت
2015/09/05
ارسالی ها
9,323
امتیاز واکنش
41,933
امتیاز
1,139
خواص #چای #سبز
@attarikhorasani
چای_سبز و ورم #مفاصل؛
پژوهشگران چای سبز را به عنوان دارویی برای کاهش خطر ابتلا به ورم_مفاصل ، ناشی از #روماتیسم معرفی میکنند. این تاثیر با توقف فعالیت آنزیمهای تخریب کننده و تحلیل برنده غضروف مفاصل ایجاد میشود.

استخوانها و چای سبز؛
درصد بالای فلوراید چای سبز، عمده ترین دلیل تاثیر مثبت آن بر استخوانها است. به این ترتیب درصد بالای فلوراید در چای سبز میتواند استخوانها و دندانها را در مقابل آسیب به ویژه پوسیدگی و پوکی محافظت کند.
@attarikhorasani
کلسترول و چای سبز؛
یکی دیگر از اثرات مثبت چای سبز، کاهش قابل توجه میزان کلسترول خون است. به ویژه آنکه چای سبز باعث کاهش میزان کلسترول بد و افزایش میزان کلسترول خوب میشود. این تاثیر نه تنها میزان کلسترول بدن را در حد متعادل نگه داشته و میزان کلسترول خوب را افزایش میدهد، بلکه مانع از بروز سکته_قلبی و سایر بیماریهای قلبی - عروقی میشود.


ذخیره گلوکز و چای سبز؛
چای سبز مانع از ذخیره گلوکز در سلولهای چربی میشود. به این ترتیب میتوان از نوشیدن چای سبز، کنترل میزان مصرف کربوهیدراتها (قندها) و ورزش مداوم، به عنوان مثلثی برای حفظ سلامتی و تناسب اندامها نام برد.


#رژیم_غذایی و چای سبز؛
با نوشیدن چای سبز میزان متابولیسم چربیها و هیدرات کربن افزایش مییابد. به این ترتیب میزان قند خون و چربیها همواره در حد متعادلی خواهد بود. تعادل این دو شاخص بدن را با ازدیاد یا کمبود چربی و هیدرات کربن روبه رو نمیکند
@attarikhorasani
آلزایمر و چای سبز؛
چای سبز فعالیت سلولهای مغز به ویژه بخشهای مربوط به حافظه را تقویت و تحـریـ*ک میکند. از طرفی چای سبز باعث کاهش میزان «استیل کولین» در سلولهای مغز و با این حرکت مانع از تخریب سلولهای مغز و بروز بیماری آلزایمر میشود.

پارکینسون و چای سبز؛
آنتی اکسیدانهای موجود در چای سبز مانع از تخریب سلولهای مغز، که عامل اصلی بروز بیماری پارکینسون است، میشوند. به عبارتی آنتی اکسیدانهای چای سبز با به تعویق انداختن قرار گرفتن سلولهای مغز در فاز پیری و فرسودگی مانع از ابتلا به پارکینسون میشوند

بیماریهای کبدی و چای سبز؛
نوشیدن چای سبز باعث از بین رفتن رادیکالهای آزاد ایجاد شده توسط چربیهای موجود در کبد میشود. این عملکرد مثبت، مانع از بروز بیماریهای کبدی به ویژه سرطان کبد میشود.

فشار_خون و چای سبز؛
میدانیم که یکی از مهم ترین علل بروز فشار خون بالا، تغییر در ساختار دیواره سرخرگها است. چای سبز با کنترل عملکرد و محافظت از ساختار دیواره رگها، مانع از بروز فشار خون بالا میشود.
مسمومیت_غذایی و چای سبز؛
کاتچین موجود در چای سبز باعث از بین بردن باکتریهای مولد مسمومیت غذایی یا سم تولید شده توسط این باکتریها میشود.
@attarikhorasani
سعی کنید چای سبز را در قوری چینی و یا لیوان مخصوی چای سبز در آبی که خیلی داغ نباشذ دم کنید و بیش تر از ۱۰ دقیقه دم نکشد و چون فشار خون را پایین می آورد بهتر از با ریشه شیرین بیان خورده شود .
 

برخی موضوعات مشابه

بالا