خواص خوراکی‌ها چای سبز؛ ضد سرطان طبیعی

Fatemeh.~. asadi

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/08/03
ارسالی ها
3,931
امتیاز واکنش
8,047
امتیاز
689
محل سکونت
اردبیل
چای سبز سرشار از مواد مغذی است و می‌تواند برای سلامت بسیار مفید باشد. این نوشیدنی محبوب حاوی نوع خاصی‌ از آنتی‌اکسیدان به نام کاتچین است که خاصیت ضدّ سرطانی قوی دارد. تعداد قابل توجهی از مطالعات علمی‌ انجام شده نشان داده است که افرادی که چای سبز بیشتری می‌نوشند، احتمال کمتری وجود دارد که به سرطان مبتلا شوند.

از شایع‌ترین نوع سرطان که نوشیدن چای سبز می‌تواند از آن پیشگیری کند می‌توان به سرطان پروستات و سرطان سـ*ـینه اشاره کرد.
مطالعات نشان داده است که چای سبز می‌تواند در کاهش خطر بروز بیماری دیابت نوع ۲ نیز موثر باشد، و می‌تواند به روند کاهش وزن کمک کند. این اثر مثبت روی کاهش وزن احتمالا به دلیل وجود مقادیر فراوان کافئین و کاتچین است که متابولیسم بدن را افزایش می‌دهند.
در کّل می‌توان با اطمینان گفت که مصرف چای سبز خواص بی‌شماری دارد؛ و نوشیدن روزانه آن توسط متخصص تغذیه سایت تولینک توصیه می‌شود.

چه میزان چای سبز باید نوشید؟
گرچه که خواص چای سبز بی‌شمار است؛ اما اینکه چه میزان چای سبز برای بهره بردن از آن باید در روز نوشید، مشخص نیست و می‌تواند سوال مهمی باشد.
برخی‌ از مطالعات، مصرف یک لیوان را کافی‌ و برخی‌ دیگر تا ۵ لیوان هم کافی‌ نمی‌دانند. اما به نظر متخصص تغذیه ما، نقش درمانی چای سبز بستگی دارد به اینکه چه میزان نوشیده شود، و این عامل می‌تواند بین افراد متفاوت باشد.
مطالعاتی که بر نقش ضد سرطانی چای سبز انجام شده -به ویژه در پیشگیری از سرطان رحم، تخمدان، پروستات، سرطان معده و سرطان سـ*ـینه- نشان داده؛ اثر مفید چای سبز در صورتی است که به میزان بیش‌تر از ۳ لیوان در روز مصرف شود.

آیا نوشیدن زیاد چای سبز می‌تواند عوارض جانبی داشته باشد؟

شاید تنها ماده‌ای که می‌تواند در چای سبز به دلیل مصرف زیاد عوارض جانبی ایجاد کند، کافئین و کاتچین است. مصرف زیاد آن‌ها می‌تواند در برخی‌ از افراد عوارضی ایجاد کند.
مصرف زیاد کافئین می‌تواند در برخی‌ از افراد سبب افزایش اضطراب و مشکلات خواب و درد معده شود و ممکن است سر درد ایجاد کند.
مصرف زیاد کافئین در زنان باردار هم توصیه نمی‌شود و باید به یاد داشته باشید که چای سبز نیز مثل قهوه حاوی کافئین است.
از سوی دیگر کاتچین موجود در چای سبز -در صورت مصرف زیاد- می‌تواند در جذب آهن اختلال ایجاد کند؛ بنابراین مصرف چای سبز در حین غذا خوردن و بعد از آن توصیه نمی‌شود.
 

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
5
بازدیدها
172
پاسخ ها
6
بازدیدها
157
بالا