شکلات ترافل با طعم چای

کوثر فیض بخش

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/03/08
ارسالی ها
1,036
امتیاز واکنش
46,628
امتیاز
916
سن
21
محل سکونت
Tehran
1565438664690.png
مواد لازم
نکته:قالب شکلات سیلیکونی در مناطق مرطوب بسرعت کپک می‌زند. قبل از شروع به کار قالب را از این نظر چک کنید.


میزوآمه ماده‌ای که از نظر ظاهری مانند شربتی سفت و چسبو است و باعث کشدار شدن شکلات گاناش می‌شود. در اصل دستور در کتاب ژاپنی آمده‌است. در صورت عدم دسترسی ضروری نیست بجای آن از شربت ذرت یا شربت گلوکز استفاده کنید.

داخل قالب تمیز را یک بار با شکلات تمپر پر می‌کنیم.

داخل قالب دوباره خالی می‌کنیم.

داخل کاسه‌ای خامه را جوشانده سپس پودر چای آرل گری را داخل آن ریخته شعله را خاموش می‌کنیم.

پس از مدتی که طعم چای در آمد محلول را از صافی ریز گذرانده تا برگ چای از خامه جدا شود.

قالب را از یخچال در آورده داخل حفره‌های قالب را توسط قاشق یا قیف قنادی با گاناش طعم چای آرل گری تا حدی پر می‌کنیم.

برای پوسته خارجی بار دیگر شکلات تمپرینگ شده را روی قالب ریخته و روی آن را با کارد صاف می‌کنیم.

شکلات گاناش باقی مانده را در روی کاغذ روغنی بصورت گرد با قیف قنادی با فاصله می‌ریزیم و می‌گذاریم سرد شود. بعد این قطعات را مطابق تصویر در داخل شکلات تمپر فرو می‌بریم می‌گذاریم در یخچال سرد شود.

شکلات زیری با قالب تهیه شده و شکلات گرد رویی توسط فرو بردن یک قطعه از شکلات گاناش چای آرل گری در داخل شکلات تمپر
 

برخی موضوعات مشابه

بالا