شکلات با طعم پشن فروت

کوثر فیض بخش

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/03/08
ارسالی ها
1,036
امتیاز واکنش
46,628
امتیاز
916
سن
21
محل سکونت
Tehran
1565438572829.png
دستور شماره یک

پشن فروت یا میوه گل‌ساعتی
مواد لازم برای تهیه ۶۰ دانه شکلات

ترتیب نام مادهٔ غذایی مقدار
۱ خامه برای تهیه گاناش ۱۰۰ میلی لیتر
۲ میزوآمه یا شربت ذرت یا شربت گلوکز (ماده‌ای که از نظر ظاهری مانند شربتی بسیار سفت و چسبو است و باعث کشدار شدن شکلات گاناش می‌شود) یک قاشق چایخوری، در اصل دستور در کتاب ژاپنی آمده‌است. در صورت عدم دسترسی ضروری نیست.
۳ پوره (سس میوه) پشن فروت (میوه گل‌ساعتی) ۵۰ گرم
۴ شکلات پوششی شیرین کاملاً خرد شده، برای داخل گاناش ۲۰۰ گرم
۵ کاکائو بطور دقیق مشخص نیست. مقداری برای الک کردن برای روی شکلات
خامه و در صورت دسترس بودن میزوآمه یا شربت ذرت یا شربت گلوکز و پوره گل ساعتی را در روی گاز یا داخل مکروویو به جوش می‌آوریم سپس در داخل آن شکلات خرد شده را حل می‌کنیم. می‌گذاریم در دمای ۲۰ درجه اتاق بماند تا سفت شود وقتی به حدی سفت شد که بتوان آنرا داخل قیف کرد بر روی آلومینیوم به شکل S ریخته وقتی سفت شد بر روی آن کاکائو را الک می‌کنیم و داخل یخچال می‌گذاریم تا سرد شود.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا