![chocolate-truffle-dessert-recipes.jpg](http://www.alamto.com/wp-content/uploads/2014/02/chocolate-truffle-dessert-recipes.jpg)
هم خوشمزه و هم ساده – این از همه نظر بینظیر است.
مواد لازم برای 6 نفر
- 250 گرم شکلات تیره، تقسیم شده به تکههای کوچک
- 250 گرم کاسترد آماده
- 400 میلیلیتر خامۀ غلیظ
- 2 قاشق سوپخوری پودر کاکائو، الک شده
- خامه برای تزئین
قدم اول: در یک ماهیتابه آب ریخته و بگذارید در حرارت بالا به نقطۀ جوش برسد. سپس شعلۀ آن را کم کرده و شکلاتها را درون یک کاسه بروی آن قرار دهید. وقتی شکلات آب شد، بگذارید کمی خنک شود. در ادامه خامه و کاسترد را درون کاسه ریخته و مواد را با هم ترکیب کنید.
قدم دوم: ترکیب خود را درون قالبهای 150 میلیلیتری دسر بریزید و بگذارید حداقل برای 6 ساعت خنک شود.
قدم سوم: وقتی برای سروکردن آماده بودید، در بشقابهای سرو این دسر را از قالب خود خارج کنید. بروی آن پودر کاکائو بریزید و با تزئین خامه آن را سرو کنید.