کاهش سقط جنین به کمک طب سنتی

  • شروع کننده موضوع Love death
  • بازدیدها 127
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Love death

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/07/11
ارسالی ها
2,345
امتیاز واکنش
8,379
امتیاز
648
مویز با طبیعت گرم و تر ارزش غذایی بسیار بالایی دارد . یک کارشناس طب سنتی درباره خواص مویز در دوران بارداری می گوید : مویز مقوی رحم است و زنان باردار با خوردن مویز از خطر سقط جنین در امان خواهند بود زیرا مویز در وزن گیری جنین موثر است .
علوی ، کارشناس طب سنتی گفت : مویز همان انگور رسیده است که به روش سنتی خشک می شود و یا روی بوته باقی می ماند و بسته به نوع انگور دارای خواص متفاوتی می باشد .
علاوه بر آن مویز باعث رفع ضعف معده و هضم غذای زنان باردار می شود و برای زنان باردار بسیار با خاصیت است زیر آنها همواره با ضعف معده و ضعف هضم در این دوران مواجه می شوند . خوردن مویز در هنگام صبح برای درمان بیماری های عفونتی چون عفونت گوش ، عفونت دندان و ... مفید است .
عفونت دندان از جمله مشکلات شایع زنان باردار می باشد که به خاطر منع مصرف دارو با مشکل رو به رو می شوند و ناچارند این درد و عفونت را تحمل کنند اما با مصرف مویز در زمان صبحانه می توانید مانع بروز عفونت دندان شوید .
مویز تقویت کننده سیستم ایمنی بدن ، ضد درد و ضد باکتری است و باعث پاک سازی روده و معده می شود و معده را تقویت می کند .

مویز سلامت جنین را تضمین می کند
مصرف مویز باعث می شود مواد غلیظ و نامناسب از بدن دفع شود و با پاک سازی خون به سلامت جنین کمک می کند . در واقع مویز هضم کننده غذا و تولید کننده خون سالم در بدن است و از آنجا که جنین از خون صالحی که از غذای خوب هضم شده تولید می شود ، تغذیه می کند باعث سلامت و جلوگیری از سقط خواهد شد . علاوه بر آن مویز تقویت کننده اعصاب و قلب مادر و جنین است .
بهترین نوع مویز از نظر کارشناس طب سنتی : مویز چاق ، پرگوشت ، شیرین و بدون دانه بهترین نوع مویز است و بدترین نوع مویز با دانه و کم گوشت می باشد . خوردن مویز در فصل سرما بسیار مناسب است و گرم کننده بدن می باشد که سبب می شود خانم های باردار دراین فصل از سرماخوردگی در امان باشند.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا