![1565272974124.png 1565272974124.png](https://negahdll.top/data/attachments/273/273710-39b01c214ed02ccce7039ddaa6fb1f03.jpg)
دستور شماره یک
گل کلم درشت ۱عدد،
تخم مرغ ۲ عدد،
شیر ۱ لیتر،
آرد ۳ قاشق،
روغن ۲ قاشق غذا خوری،
پنیر پیتزا ۱ بسته،
نمک و فلفل به مقدار لازم،
آب ۱ لیوان
گل کلم را تکه تکه کرده می شوییم و با آب می گذاریم بپزد تا خوب نرم شود. آرد را در روغن تفت می دهیم و شیر را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا به جوش آید و غلیظ شود سپس به آن نمک و فلفل اضافه می کنیم. گل کلم ها را با چنگال له می کنیم و در ظرف پیرکسی که کمی چرب شده می ریزیم و روی آن سس سفیدی که درست کردیم را اضافه می کنیم بعد تخم مرغ ها را با چنگال زدا زوی مواد می دهیم و بعد روی همه مواد را با پنیر پیتزای رنده شده می پوشانیم و برای نیم ساعت در دمای ۲۰۰ درجه قرار می دهیم تا روی آن طلایی گردد.