گراتن پاستا با گوشت و قارچ؛ یک طعم متفاوت

  • شروع کننده موضوع The unborn
  • بازدیدها 140
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

The unborn

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/12/15
ارسالی ها
7,006
امتیاز واکنش
49,906
امتیاز
1,221
محل سکونت
سومین سیاره خورشیدی!
مواد لازم برای 3 الی 4 نفر:

پاستای شکل دار 300 گرم

گوشت چرخ کرده 250 گرم

قارچ 200 گرم

پیاز 1 عدد

فلفل دلمه 1 عدد

رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا به میزان لازم

نمک، فلفل، ادویه، زردچوبه، پودرسیر، آویشن به مقدار لازم

طرز تهیه:

پیاز رو خرد کنید و در مقداری روغن تفت بدید تا سبک بشه.

-کردن-پیاز19.jpg



فلفل دلمه ای خرد شده رو اضافه کنید و تفت بدید.

-دلمه-ای1.jpg



گوشت چرخ کرده رو اضافه کنید و تفت بدید تا رنگش تغییر کنه و از خامی در بیاد.

4.jpg



نمک و ادویه ها رو اضافه کنید و تفت بدید. من همیشه آویشن رو آخر سر به مایه گوشتی اضافه میکنم و تفتش نمیدم.

قارچ رو اضافه کنید و تفت بدید تا از خامی در بیاد و آبش کشیده بشه.

3.jpg



رب رو اضافه کنید و سرخ کنید. کمی آب اضافه کنید و اجازه بدید مایه گوشتی چند دقیقه روی حرارت بمونه تا آبش کشیده بشه و مواد بپزند.

1.jpg



پاستا رو در قابلمه ی آب در حال جوش که کمی نمک ریختید بریزید و اجازه بدید حدود ده دقیقه ( یا زمان داده شده روی بسته ی پاستا ) بپزه. بعد آبکش کنید.

پاستای آبکش شده رو به قابلمه برگردونید و مایه گوشتی رو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط بشن.

-کردن-پاستا-و-گوشت.jpg



مخلوط پاستا و گوشت رو در ظرفی که مناسب فر هست بریزید.

-مواد-در-ظرف.jpg



روش رو با پنیر بپوشونید. مقدار پنیر به ذائقه و میل شما بستگی داره. هر چقدر بیشتر خوشمزه تر

-کردن-پنیر5.jpg



ظرف پاستا رو در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه الی نیم ساعت قرار بدید تا پنیرها کم کم ذوب و طلایی بشن.

سپس از فر در بیارید و سرو کنید.

-پاستا-4.jpg



غذای خوشمزه و البته پر کالری ایه.

-پاستا-2.jpg
 

برخی موضوعات مشابه

بالا