مواد لازم برای 3 الی 4 نفر:
پاستای شکل دار 300 گرم
گوشت چرخ کرده 250 گرم
قارچ 200 گرم
پیاز 1 عدد
فلفل دلمه 1 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا به میزان لازم
نمک، فلفل، ادویه، زردچوبه، پودرسیر، آویشن به مقدار لازم
طرز تهیه:
پیاز رو خرد کنید و در مقداری روغن تفت بدید تا سبک بشه.
فلفل دلمه ای خرد شده رو اضافه کنید و تفت بدید.
گوشت چرخ کرده رو اضافه کنید و تفت بدید تا رنگش تغییر کنه و از خامی در بیاد.
نمک و ادویه ها رو اضافه کنید و تفت بدید. من همیشه آویشن رو آخر سر به مایه گوشتی اضافه میکنم و تفتش نمیدم.
قارچ رو اضافه کنید و تفت بدید تا از خامی در بیاد و آبش کشیده بشه.
رب رو اضافه کنید و سرخ کنید. کمی آب اضافه کنید و اجازه بدید مایه گوشتی چند دقیقه روی حرارت بمونه تا آبش کشیده بشه و مواد بپزند.
پاستا رو در قابلمه ی آب در حال جوش که کمی نمک ریختید بریزید و اجازه بدید حدود ده دقیقه ( یا زمان داده شده روی بسته ی پاستا ) بپزه. بعد آبکش کنید.
پاستای آبکش شده رو به قابلمه برگردونید و مایه گوشتی رو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط بشن.
مخلوط پاستا و گوشت رو در ظرفی که مناسب فر هست بریزید.
روش رو با پنیر بپوشونید. مقدار پنیر به ذائقه و میل شما بستگی داره. هر چقدر بیشتر خوشمزه تر
ظرف پاستا رو در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه الی نیم ساعت قرار بدید تا پنیرها کم کم ذوب و طلایی بشن.
سپس از فر در بیارید و سرو کنید.
غذای خوشمزه و البته پر کالری ایه.
پاستای شکل دار 300 گرم
گوشت چرخ کرده 250 گرم
قارچ 200 گرم
پیاز 1 عدد
فلفل دلمه 1 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا به میزان لازم
نمک، فلفل، ادویه، زردچوبه، پودرسیر، آویشن به مقدار لازم
طرز تهیه:
پیاز رو خرد کنید و در مقداری روغن تفت بدید تا سبک بشه.
فلفل دلمه ای خرد شده رو اضافه کنید و تفت بدید.
گوشت چرخ کرده رو اضافه کنید و تفت بدید تا رنگش تغییر کنه و از خامی در بیاد.
نمک و ادویه ها رو اضافه کنید و تفت بدید. من همیشه آویشن رو آخر سر به مایه گوشتی اضافه میکنم و تفتش نمیدم.
قارچ رو اضافه کنید و تفت بدید تا از خامی در بیاد و آبش کشیده بشه.
رب رو اضافه کنید و سرخ کنید. کمی آب اضافه کنید و اجازه بدید مایه گوشتی چند دقیقه روی حرارت بمونه تا آبش کشیده بشه و مواد بپزند.
پاستا رو در قابلمه ی آب در حال جوش که کمی نمک ریختید بریزید و اجازه بدید حدود ده دقیقه ( یا زمان داده شده روی بسته ی پاستا ) بپزه. بعد آبکش کنید.
پاستای آبکش شده رو به قابلمه برگردونید و مایه گوشتی رو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط بشن.
مخلوط پاستا و گوشت رو در ظرفی که مناسب فر هست بریزید.
روش رو با پنیر بپوشونید. مقدار پنیر به ذائقه و میل شما بستگی داره. هر چقدر بیشتر خوشمزه تر
ظرف پاستا رو در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه الی نیم ساعت قرار بدید تا پنیرها کم کم ذوب و طلایی بشن.
سپس از فر در بیارید و سرو کنید.
غذای خوشمزه و البته پر کالری ایه.